vangelis2696 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα και χρονια πολλά.Εχω παραγγείλει το εξής monitor https://www.skroutz.gr/s/21472634/Viewsonic-Elite-XG2405-24-Gaming-Monitor.html και ειμαι προς αναβαθμιση συστήματος.Με την gpu που εχω τώρα,(asus strix 960 oc 2gb) να το συνδεσω με dislayport ή οταν αναβαθμίσω την καρτα να το κανω τοτε?Θα τα δω τα 144hz?Ευχαριστώ πολυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vangelis2696 είπε Καλησπέρα και χρονια πολλά.Εχω παραγγείλει το εξής monitor https://www.skroutz.gr/s/21472634/Viewsonic-Elite-XG2405-24-Gaming-Monitor.html και ειμαι προς αναβαθμιση συστήματος.Με την gpu που εχω τώρα,(asus strix 960 oc 2gb) να το συνδεσω με dislayport ή οταν αναβαθμίσω την καρτα να το κανω τοτε?Θα τα δω τα 144hz?Ευχαριστώ πολυ. Μιας κ το αγορασα κ εγω προσφατα το μονιτορ, μεσα δεν εχει display port cable οποτε για αρχη βαλε hdmi..😁 To hdmi του ειναι 1.4 οποτε θα μπορεις να δεις 144hz κ απο hdmi.Για την 970 τωρα δεν σε απασχολει hdmi/displayport αφου δεν εχει gsync.. Νομιζω πως στο μελλον αν βαλεις nvidia gpu για να εχεις gsync σε freesync monitor θα χρειαστεις display port. An κανω λαθος στο τελευταιο ας διορθωσει καποιος... Πολυ τιμιο μονιτορ παντως, στο αλλο pc εχω lg GL850-B κ η διαφορα σε ποιοτητα δεν ειναι μερα με τη νυχτα που φοβομουν. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2020 από niko13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis2696 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Σε ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα