Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους,

Είμαι σε αναζήτηση κάρτας γραφικων, καινουριας η μεταχειρισμένης γυρω στα 200 ευρω, δεν με χαλαει πιο κατω, δεν εχω πρόβλημα για 20-30 ευρω παραπανω αν είναι κατι πολυ καλο.
Αυτη τη στιγμή εχω μια ASUS GeForce® GTX 760 DirectCU II OC, εδω και αρκετά χρόνια η οποια με είχε βγάλει ασπροπροσωπο μεχρι και τωρα, που έβαλα να παίξω το Red Dead Redemption 2. Γενικά δεν έχω απαίτηση να παίζω ultra settings σε πολύ ψηλα fps. Θελω μια κάρτα που να μπορεί να παίξει τα τωρινα παιχνιδια τυπου σε high settings(1080p) και να μακροημερεύσει οπως η gtx760 μου(τοτε νομιζω στα 250 ευρω), με την οποία είχα παίξει ακόμα και το tomb raider σε 3d(στα ορια της βέβαια). 

Τα υπόλοιπα specs μου είναι ενας i5 - 4690K overclocked sta 4.2ghz, 16gb ram 1600mhz, Thermaltake Toughpower Grand RGB 650W Full Modular 80 Plus Gold  και προφανώς ssd.

Eυχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια.

Γιάννης

Επεξ/σία από Kyriazo
Δημοσ.

Καινούργια πας σε 1050 σύμφωνα με το Σκρουτζ και μεταχειρισμένη πας εδώ στις αγγελίες ή στο facebook marketplace και κοιτάς για 1060 ή rx 580 μεταχειρισμένες.Στα 150-200 ευρώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καινούρια γιατι οχι 1050 ti? Επίσης η rx580 καινουρια εχει 230 (η οποια μαλιστα πριν 3-4 μηνες κυμαινοταν στα 160-180, γιατι τετοια διαφορα;), να μην την προτιμήσω καινούρια; Γενικά ισχύει εδω οτι οι amd ειναι φθηνότερες απ τις αντίστοιχες nvidia τυπου αντίστοιχα με intel-amd σε επεξεργαστές?

Επεξ/σία από Kyriazo
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Kyriazo είπε

Καινούρια γιατι οχι 1050 ti? Επίσης η rx580 καινουρια εχει 230 (η οποια μαλιστα πριν 3-4 μηνες κυμαινοταν στα 160-180, γιατι τετοια διαφορα;), να μην την προτιμήσω καινούρια; Γενικά ισχύει εδω οτι οι amd ειναι φθηνότερες απ τις αντίστοιχες nvidia τυπου αντίστοιχα με intel-amd σε επεξεργαστές?

βάλε αγγελία για 1660super στα 230 εφόσον μπορείς και λίγο παραπάνω. Αξίζει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω minimum σε κάτι τύπου 1060 gb, 580, 5500ΧΤ, 1650 super. Σε κάρτες επιπέδου 1050 μην πας, ούτε και στην ti. 

Απλά αν έχεις σκοπό να κρατήσεις τον 4690Κ, δεν έχει νόημα να πας πάνω από 1660/1660super. Έιχα ίδιο επεξεργαστη και πήγα σε 1660ti πριν 1.5 χρόνο. Υπήρχαν games που ο επεξεργαστής έκοβε σημαντικά την κάρτα και είχα αρκετά μεγάλα και αισθητά frame drops. Μέχρι που πήγα στον 3600 και έστρωσαν όλα. 

Τώρα τι θα βρεις αυτήν την περίοδο σε νορμάλ τιμή δεν ξέρω. Στα μεταχειρισμένα ίσως σταθείς πιο τυχερός αν βρεις καμια σε καλή τιμή και κατάσταση. Για 580/1060 δεν νομίζω πως αξίζει σε καμια περίπτωση να δώσεις πάνω από 150 ευρώ, είναι παλιες κάρτες πιθανότατα και με αρκετή χρήση, ενώ στην περίπτωση της 580 και με κατανάλωση μακράν παραπάνω από τις άλλες. Αν πας σε κάρτα όπως η 580 που έχει μεγάλη κατανάλωση, πρόσεξε και την υλοποίηση για να μην έχεις θέματα με θόρυβο και θερμοκρασία. Γενικά πάντως αν μπορούσες να βρεις κάποια από τις πιο καινούριες που ανέφερα θα ήταν σίγουρα καλύτερο.

Επεξ/σία από TheMechanic1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Kyriazo είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Είμαι σε αναζήτηση κάρτας γραφικων, καινουριας η μεταχειρισμένης γυρω στα 200 ευρω, δεν με χαλαει πιο κατω, δεν εχω πρόβλημα για 20-30 ευρω παραπανω αν είναι κατι πολυ καλο.
Αυτη τη στιγμή εχω μια ASUS GeForce® GTX 760 DirectCU II OC, εδω και αρκετά χρόνια η οποια με είχε βγάλει ασπροπροσωπο μεχρι και τωρα, που έβαλα να παίξω το Red Dead Redemption 2. Γενικά δεν έχω απαίτηση να παίζω ultra settings σε πολύ ψηλα fps. Θελω μια κάρτα που να μπορεί να παίξει τα τωρινα παιχνιδια τυπου σε high settings(1080p) και να μακροημερεύσει οπως η gtx760 μου(τοτε νομιζω στα 250 ευρω), με την οποία είχα παίξει ακόμα και το tomb raider σε 3d(στα ορια της βέβαια). 

Τα υπόλοιπα specs μου είναι ενας i5 - 4690K overclocked sta 4.2ghz, 16gb ram 1600mhz, Thermaltake Toughpower Grand RGB 650W Full Modular 80 Plus Gold  και προφανώς ssd.

Eυχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια.

Γιάννης

Αφου δινεις 230€ για καρτα,δωσε ενα 20αρικο ακομα και παρε την 1660 super.Εχει ενα καταστημα την Manli στα 249€,βεβαια γραφει "Διαθεσιμο κατοπιν παραγγελιας" οποτε δεν ξερω τι παιζει απο διαθεσιμοτητα και αν οντως μπορει να την φερει και σε αυτη την τιμη,μπορεις να τους παρεις ενα τηλεφωνο αυριο να ρωτησεις.

Εδω:https://vcom.gr/product/manli-geforce-gtx-1660-6gb-gallardo/

Δημοσ.

κακη εποχη για αγορα καρτας γραφικων 
ολες ειναι overpriced στον Θεο
αν μπορεις να κανεις υπομονη 1-2 μηνες θα μπορεις να παρεις κατι αρκετα καλυτερο σε αυτα τα χρηματα
διαφορετικα GTX 1660/s η RX 5500xt

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...