Backmarker Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαίρεται θα προσπαθήσω σε αυτό το post να εξηγήσω το πρόβλημα που είχα και ακόμα έχω με το πρώτο ps4 που είχα αγοράσει πριν χρόνια, πρόβλημα που δεν μπόρεσα τότε να λύσω και που αναγκαστικά με οδήγησε στο να αγοράσω δεύτερο ps4. Σήμερα μετά από τόσο καιρό καταπιάστηκα ξανά με το ps4 μπας και τώρα με πιο καθαρό μυαλό μπορέσω και καταλάβω το πρόβλημα. Όταν ανοίγω το ps4 από το power button το ps4 ανοίγει κανονικά επειδή είχα μπει τότε στο safe mode της κονσόλας και δοκίμαζα τις διάφορες επιλογές ουσιαστικά τα έκανα σκούπα όλα και το ps4 ξεκινάει σαν να ανοίγει πρώτη φορά η πρώτη ενέργεια που ζητάει είναι να συνδέσουμε το usb καλώδιο και να πατήσουμε το ps button πράγμα που κάνω να πω εδώ ότι το χειριστήριο ξεκινά με πορτοκαλί φως (φορτίζει) και μετά πατώντας το γίνεται άσπρο και αναβοσβήνει για μερικά δευτερόλεπτα και μετά τέλος. Το ps4 δεν το βλέπει.Η κονσόλα επίσης μετά το αρχικό μπλέ γίνεται άσπρο. Επειδή έψαξα σε forum youtube κλπ για το πρόβλημα αυτό όλοι καταλήγουν στο ότι φταίει το καλώδιο του usb και ότι άμα βάλεις άλλο θα το δει και θα προχωρήσεις παρακάτω. Εγώ δοκίμασα 4-5 άλλα usb καλώδια αλλά τίποτα. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν φταίει το usb καλώδιο. Να πω εδώ ότι τότε το είχα πάει στην αντιπροσωπεία της Sony στην Θεσσαλονίκη όπου το άφησα δεν κάνανε απολύτως τίποτα πέρα από το να μπούνε και αυτοί στο safe mode και αυτό το λέω με επιφύλαξη δεν το άνοιξαν καν και με χρεώσανε 20 ευρώ πάγια τακτική τους από την στιγμή που τους το πας. Μου είπαν ότι δεν φτιάχνεται και ότι έχει πρόβλημα στην μητρική και μετά πήγαν να μου πουλήσουν ανακατασκευασμένο. Εγώ αυτό που θέλω είναι να βρεθεί ένας άνθρωπος να μου πει τι μπορεί να έχει η συσκευή και τουλάχιστον να ξέρω από τι πήγε!!! Αν υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί να την φτιάξω αν όχι να μην ασχολούμαι με αυτή τζάμπα. Ευχαριστώ που με διαβάσατε... Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2020 από Backmarker
gherudos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Κατά 99% έχει πρόβλημα ο σκληρός δίσκος. Βάλε άλλον και κατέβασε το αρχείο επανεγκατάστασης λογισμικού και λογικά θα είσαι εντάξει. 1
Backmarker Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, gherudos είπε Κατά 99% έχει πρόβλημα ο σκληρός δίσκος. Βάλε άλλον και κατέβασε το αρχείο επανεγκατάστασης λογισμικού και λογικά θα είσαι εντάξει. Αν έχει πρόβλημα ο σκληρός δεν θα είχε άλλο χρώμα από λευκό που έχει τώρα το ps4; Αν βάλω άλλο σκληρό μπορώ να κατεβάσω το λογισμικό από το safe mode με καλώδιο κατευθείαν στο ρούτερ (lan) ;
gherudos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πρώτα θα κανεις αυτό που σου είπα και αν δεν παίξει θέλει reflow η μητρική. Σε στικάκι θα το κατεβάσεις το αρχείο το οποίο είναι πάνω από 1gb. Ναι από safe mode θα μπεις. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2020 από gherudos
Backmarker Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, gherudos είπε Πρώτα θα κανεις αυτό που σου είπα και αν δεν παίξει θέλει reflow η μητρική. Σε στικάκι θα το κατεβάσεις το αρχείο το οποίο είναι πάνω από 1gb. Ναι από safe mode θα μπεις. Ευχαριστώ παρήγγειλα ssd αν δεν λυθεί το πρόβλημα θα τον βάλω στο άλλο ps4...μην πάει και χαμένος.
Backmarker Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Μετά από φιλότιμες προσπάθειες και με καινούργια ssd δυστυχώς δεν κατάφερα να λύσω το πρόβλημα. Την ssd την έβαλα στο δεύτερο ps4 και δουλεύει μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα