insomiaistas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Πρόσφατα αγόρασα ένα Bluetooth ηχείο το Tracer Rave που είναι 20w. Δεν μου άρεσε καθόλου ο ήχος που βγάζει ειδικά το μπάσο και έτσι το έδωσα . Θα ήθελα λοιπόν ένα ηχειακι στην ίδια ένταση (20w) που να έχει κατά κόρον καλό μπάσο αφού ακούω σχεδόν μόνο house μουσική . Το μπάτζετ μου είναι μαξ 40€ , έχω δει το tronsmart element t2 plus στα 30€ . Μήπως έχει κανείς να προτείνει κατι διαφορετικό γιατί δεν έχω ιδέα από αυτά ;
ribo7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δες και το Soundcore-2 (upgraded). Δεν είναι 20W αλλά είναι τίμιο ηχειάκι. Για κάποιο λόγο στο skroutz βγαίνει ακριβά, αλλά τσέκαρε μήπως το βρεις φθηνότερα σε κανά αμαζον με κάποιο voucher (π.χ. https://www.amazon.de/-/en/SoundCore-Bluetooth-Speaker-Driver-Strong/dp/B01MTB55WH/ref=sr_1_1) Εγώ το είχα αγοράσει το καλοκαίρι 30€. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2020 από ribo7
insomiaistas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Απο οτι βλεπω δεν υπαρχει καλυτερο ηχειο 20W , οποτε τσιμπαω το tronsmart element t2 plus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα