insomnia1983 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Aliexpress Liitokala Lii-500 Battery Charger € 17,74 και χωρίς Adapter € 15,21 με δωρεάν μεταφορικά https://www.aliexpress.com/item/32455363619.html Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2020 από matrixxx spoilers 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 17 ευρω συχνα στην Ελλαδα (μονιμα στα 20) αυτος που ισως ειναι και καλυτερος; LiitoKala LII-PD4 2
Actinidio Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, matrixxx είπε 17 ευρω συχνα στην Ελλαδα (μονιμα στα 20) αυτος που ισως ειναι και καλυτερος; LiitoKala LII-PD4 Δεν είναι καλύτερος,απλά είναι πιο καινούργιος και μοιάζει έτσι, αυτός του θέματος κάνει και αποφόρτιση και έλεγχο 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 43 λεπτά πριν, Actinidio είπε Δεν είναι καλύτερος,απλά είναι πιο καινούργιος και μοιάζει έτσι, αυτός του θέματος κάνει και αποφόρτιση και έλεγχο Ναι, τωρα τον κοιταξα και ειναι οπως τα λες. Αλλα εχει και θετικα οπως το οτι παιρνει κατευθειαν 8αρακι καλωδιο απο την πριζα! Δεν τους εχω δει καθολου ουτε αυτους ουτε παρομοιους, αφου εχω ακομα 8.5 χρονια αυτον που τον δουλευω καθημερινα, σκυλι βγηκε! Παρολα αυτα Θα σκεφτομουν εναν δευτερο μιας και υποστηριζουν τωρα και τις 4.2li-on που ο δικος μου δεν... 2
nek4d Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, matrixxx είπε ... Δεν τους εχω δει καθολου ουτε αυτους ουτε παρομοιους, αφου εχω ακομα 8.5 χρονια αυτον που τον δουλευω καθημερινα, σκυλι βγηκε! Σαν "χθες" ηταν που μου τον ειχες συστησει τοτε φιλτατε matrixxx, και τον ειχα παρει και εγω... Σαν να θυμαμαι μαλιστα οτι εγινε αυτο, πριν γραψεις το παραπανω παροιμιωδες θεμα του, που αφησε 'εποχη'... Αυτον εχω για κυριο φορτιστη επισης, αξιοπιστο και ευχρηστο εργαλειο, τα χει βγαλει τα λεφτα του πολλακις. Περασαν 8,5 χρονιααα ?!? Απιστευτο..., οχι για τον φορτιστη..., πως περνανε τα χρονια... 2
Alxnks Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, matrixxx είπε 17 ευρω συχνα στην Ελλαδα (μονιμα στα 20) αυτος που ισως ειναι και καλυτερος; LiitoKala LII-PD4 Πότε/πού στα 17? Και πότε/πού μόνιμα στα 20? Στο link που παραθέτεις έχει χαμηλότερη τιμή 29 ευρώ χωρίς έξοδα αποστολής (αναγκαστικά μιας και πρόκειται για διαδικτυακό κατάστημα μόνο) που τον πάνε στα 33.
megaloup Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Καλημέρα και Χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο! Ενδιαφερομαι και εγώ για έναν καλό φορτιστή αλλά θα ήθελα να μπορεί να φορτίζει και μπαταρίες C και D (χοντρές) που έχω μερικές για τα παιχνίδια των παιδιών. Απ’οτι είδα στα χαρακτηριστικά δεν μου κάνει ο συγκεκριμένος αλλά ούτε και ο άλλος που προτείνεται σε άλλο νήμα. Σωστά; Αν όντως είδα σωστά, υπάρχει κάποιος άλλος (της ίδιας εταιρίας ή και διαφορετικής) με παρόμοια χαρακτηριστικά και αξιόπιστος που να μου κάνει; Ευχαριστώ
soundkeeper Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Καλημέρα και χρόνια πολλά . Για D επειδή με απασχόλησε κι μένα κατέληξα εδώ και χρόνια στον XTAR VP4 DRAGON ξέρω ότι είναι ακριβός αλλά νομίζω ότι μακροπρόθεσμα κάνει σίγουρη απόσβεση των χρημάτων που έχει . Το μεγάλο του + είναι η λειτουργία " ξυπνήματος " των στοιχείων που έχουν αδρανοποιηθεί ή έχουν χάσει αρκετή από την χωρητικότητα τους .
Doubt Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 58 λεπτά πριν, megaloup είπε Ενδιαφερομαι και εγώ για έναν καλό φορτιστή αλλά θα ήθελα να μπορεί να φορτίζει και μπαταρίες C και D (χοντρές) που έχω μερικές για τα παιχνίδια των παιδιών. Απ’οτι είδα στα χαρακτηριστικά δεν μου κάνει ο συγκεκριμένος αλλά ούτε και ο άλλος που προτείνεται σε άλλο νήμα. Σωστά; Ο άλλος φορτίζει τις C και είναι και πάμφθηνος. Για τις D υπάρχει αντάπτορας. https://www.stathisnet.gr/antaptoras-mpatarias-apo-size-aa-se-d-camelion 1
Sadako Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Να ρωτήσω λίγο, η πρώτη επιλογή που έχει (στα 17,99 δολλάρια) είναι χωρίς τον μετασχηματιστή; Δηλαδή πρέπει να έχω δικό μου από άλλη συσκευή;
megaloup Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Doubt είπε Ο άλλος φορτίζει τις C και είναι και πάμφθηνος. Για τις D υπάρχει αντάπτορας. https://www.stathisnet.gr/antaptoras-mpatarias-apo-size-aa-se-d-camelion Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν ήξερα και αυτή τη λύση με τους αντάπτορες. Δυστυχώς έληξε η προσφορά για τον L402 Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2020 από megaloup
nek4d Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Alxnks είπε Πότε/πού στα 17? Και πότε/πού μόνιμα στα 20? Στο link που παραθέτεις έχει χαμηλότερη τιμή 29 ευρώ χωρίς έξοδα αποστολής (αναγκαστικά μιας και πρόκειται για διαδικτυακό κατάστημα μόνο) που τον πάνε στα 33.
Doubt Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, megaloup είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν ήξερα και αυτή τη λύση με τους αντάπτορες. Και για τις C υπάρχει αντάπτορας σε ΑΑ, αν ψάξεις ebay κλπ θα βρεις. Οπότε με έναν απλό φορτιστή ΑΑ ΑΑΑ είσαι καλυμμένος. 1
megaloup Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Doubt είπε Και για τις C υπάρχει αντάπτορας σε ΑΑ, αν ψάξεις ebay κλπ θα βρεις. Οπότε με έναν απλό φορτιστή ΑΑ ΑΑΑ είσαι καλυμμένος. Συγνώμη από τους υπόλοιπους για το off topic. Η λύση με τους αντάπτορες μπαταριών μήπως έχει κάποια διαφορά στην απόδοση των συσκευών-παιχνιδιών(πχ μειωμένη απόδοση, πιο γρήγορη αποφόρτιση, λιγότερες ώρες λειτουργίας); Αν δεν έχει καμία διαφορά, αναρωτιέμαι γιατί δεν βάζουν σε όλα τα παιχνίδια ΑΑ;
Doubt Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, megaloup είπε Συγνώμη από τους υπόλοιπους για το off topic. Η λύση με τους αντάπτορες μπαταριών μήπως έχει κάποια διαφορά στην απόδοση των συσκευών-παιχνιδιών(πχ μειωμένη απόδοση, πιο γρήγορη αποφόρτιση, λιγότερες ώρες λειτουργίας); Αν δεν έχει καμία διαφορά, αναρωτιέμαι γιατί δεν βάζουν σε όλα τα παιχνίδια ΑΑ; Υπάρχει ο αριθμός mAh που μετράει το φορτίο της μπαταρίας (χωρητικότητα). Αν δεις τις επαναφορτιζόμενες (skroutz) θα διαπιστώσεις πως C & D έχουν ίδια περίπου mAh παρά τη διαφορά στο μέγεθος. (κάτι κινέζικες της κακιάς ώρας με νούμερα στυλ 10.000 απλά δεν τις λαμβάνουμε υπόψιν) Οπότε αν μια C (ή D) 3000mAh κρατήσει 3 ώρες σερί, μια AA 2000mAh θα κρατήσει 2 ώρες. Άλλη διαφορά δεν υπάρχει. * Αντάπτορας για D που παίρνει 3 ΑΑ. https://www.amazon.com/Whizzotech-Parallel-Battery-Adapters-Converter/dp/B074PKPPNS/ref=sr_1_10?dchild=1&keywords=AA+to+C+Battery+Adapter&qid=1609159917&sr=8-10 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα