Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ OFFICE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλησπέρα και Χρόνια Πολλά

Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά μ' ένα μήνυμα που βγάζει το office όποτε ανοίγω word, excel κλπ και αναφέρει:

Microsoft Office Professional Plus 2019
Οδηγός ενεργοποίησης
Αυτό το αντίγραφο του Microsoft Office δεν έχει ενεργοποιηθεί

και μου δίνει αντίστροφη μέτρηση σε ημέρες!

Τι πρέπει να κάνω για να το φτιάξω?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, -Dimitris- είπε

Να το αγοράσεις.

αχα ποσο κοστιζει?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, takoulou είπε

επειδη ειμαι μεταπτυχιακος φοιτητης, δεν μπορω να χρησιμοποιησω τους κωδικους του πανεπιστημιου?

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, m.gial είπε

επειδη ειμαι μεταπτυχιακος φοιτητης, δεν μπορω να χρησιμοποιησω τους κωδικους του πανεπιστημιου?

Ναι.. Τότε θα πρέπει να το ψάξεις...Πώς θα το αγοράσεις, που θα το βρεις, σε τι τιμές, πουλάνε παντού...Από κανέναν γνωστό σου.. Σου έστειλα πριν... eBay κτλ...

1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Ναι.. Τότε θα πρέπει να το ψάξεις...Πώς θα το αγοράσεις, που θα το βρεις, σε τι τιμές, πουλάνε παντού...Από κανέναν γνωστό σου... eBay κτλ...

2 λεπτά πριν, takoulou είπε

Ναι.. Τότε θα πρέπει να το ψάξεις...Πώς θα το αγοράσεις, που θα το βρεις, σε τι τιμές, πουλάνε παντού...Από κανέναν γνωστό σου.. Σου έστειλα πριν... eBay κτλ...

https://www.skroutz.gr/c/115/efarmoges-grafeiou/m/38/Microsoft.html?keyphrase=office+2019

https://www.digitallife.gr/office-2019-pro-sta-e-2950-kai-windows-10-pro-apo-e-867-867

Δημοσ.
3 ώρες πριν, m.gial είπε

Αν σου παρέχουν (που συνήθως ναι) απλά βγάλε την έκδοση που έχεις και εγκατέστησε τη νεότερη.

Νομίζω Office 365 δίνουν...

Μφχ

Δημοσ.
7 ώρες πριν, m.gial είπε

οι κωδικοί του πανεπιστημίου κάνουν μόνο για την έκδοση home-student

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...