Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Doubt είπε

Άλλη ηχόμπαρα έχω και πιθανότατα κι άλλη τηλεόραση, δεν πρέπει να παίζουν μαζί και τα ηχεία της τηλεόρασης.

Ισως να φταιει και η τηλεοραση μου,αλλα νομιζω οτι παιζει λιγο χαλια.

Θα δοκιμασω σε σμαρτ,και με το αρκ και με BT,και βλεπουμε.

Το θεμα ειναι αν εχει τηλεκοντρολ αυτο το μοντελο,γιατι εαν παιζει οπως παιζει θα παει πισω,και θα μου ζητανε και τα ρεστα για το τηλεκοντρολ.

• Moderators
Δημοσ.
Στις 5/1/2021 στις 10:14 ΜΜ, StamTheMan είπε

Το θεμα ειναι αν εχει τηλεκοντρολ αυτο το μοντελο,γιατι εαν παιζει οπως παιζει θα παει πισω,και θα μου ζητανε και τα ρεστα για το τηλεκοντρολ.

Ψαχνεις και βλεπεις ενα unboxing της συσκευης. Απο ο,τι βλεπω σε αυτο, εχει ενα μικρο κοντρολακι. 

Δημοσ.
Στις 5/1/2021 στις 10:14 ΜΜ, StamTheMan είπε

Με το χειριστήριο, βγάλε το cinema mode. 

Αν την έχεις ανοίξει ανάποδα, είναι στην κάτω πλευρά του φελιζόλ. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Stavmitsos είπε

Με το χειριστήριο, βγάλε το cinema mode. 

Αν την έχεις ανοίξει ανάποδα, είναι στην κάτω πλευρά του φελιζόλ. 

Δεν βρηκα χειριστηριο ποτε.

Ειδα οτι ειναι αναμενο το cinema mode,καταλαβα οτι αυτο ειναι το θεμα,αλλα δεν απενεργοποιειται απο το panel.

Edit το βρηκα τελικα,ηταν σφηνωμενο κατω απο το φελιζολ.

Για ποιο λογο να το κανει καποιος αυτο,ενας θεος ξερει.

Τα κακα νεα ειναι οτι ενω ο ηχος διορθωθηκε οταν εβγαλα την επιλογη cinema,πλεον ειναι εντελως ασυγχρονιστος με τα ηχεια της τηλεορασης μου.

Επεξ/σία από StamTheMan
Δημοσ.
3 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Δεν βρηκα χειριστηριο ποτε.

Ειδα οτι ειναι αναμενο το cinema mode,καταλαβα οτι αυτο ειναι το θεμα,αλλα δεν απενεργοποιειται απο το panel.

Edit το βρηκα τελικα,ηταν σφηνωμενο κατω απο το φελιζολ.

Για ποιο λογο να το κανει καποιος αυτο,ενας θεος ξερει.

Τα κακα νεα ειναι οτι ενω ο ηχος διορθωθηκε οταν εβγαλα την επιλογη cinema,πλεον ειναι εντελως ασυγχρονιστος με τα ηχεια της τηλεορασης μου.

Νομίζω δεν πρέπει να παίζουν τα ηχεία της tv αλλα μόνο από το hc, δες τις ρυθμίσεις της tv.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, StamTheMan είπε

11 ώρες πριν, theo93 είπε

Νομίζω δεν πρέπει να παίζουν τα ηχεία της tv αλλα μόνο από το hc, δες τις ρυθμίσεις της tv.

Το έγραψα κι εγώ πιο πάνω, ΔΕΝ πρέπει να είναι ενεργά και τα ηχεία της τηλεόρασης. Ή χαμηλώνεις την ένταση στο μηδέν ή πατάς το mute.

Δημοσ.

Η τηλεοραση δεν εχει επιλογη εξοδου ηχου μεσα απο το μενου? Στη δικια μου τηλεοραση (Σαμσουνγκ πενταετιας τουλαχιστον) στο υπομενου ηχου επιλεγεις ειτε το ηχειο τηλεορασης ειτε το εξωτερικο ηχειο οποτε μου φαινεται περιεργο αυτο που γραφετε.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, default είπε

Η τηλεοραση δεν εχει επιλογη εξοδου ηχου μεσα απο το μενου? Στη δικια μου τηλεοραση (Σαμσουνγκ πενταετιας τουλαχιστον) στο υπομενου ηχου επιλεγεις ειτε το ηχειο τηλεορασης ειτε το εξωτερικο ηχειο οποτε μου φαινεται περιεργο αυτο που γραφετε.

Ακόμα κι αν επιλέξεις τα ηχεία τηλεόρασης, ο ήχος στην ηχόμπαρα θα φτάσει και θα παίξει κανονικά. Βολεύει έτσι γιατί με 2 κινήσεις επιλέγεις το ένα ή το άλλο, χωρίς να ψάχνεις τα μενού.

1. Ανοίγεις ηχόμπαρα, κλείνεις τον ήχο τηλεόρασης.

2. Σβήνεις ηχόμπαρα, ανοίγεις τον ήχο τηλεόρασης.

Αυτά με οπτική ίνα, με HDMI (ARC) ίσως να είναι διαφορετικά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Doubt είπε

Ακόμα κι αν επιλέξεις τα ηχεία τηλεόρασης, ο ήχος στην ηχόμπαρα θα φτάσει και θα παίξει κανονικά. Βολεύει έτσι γιατί με 2 κινήσεις επιλέγεις το ένα ή το άλλο, χωρίς να ψάχνεις τα μενού.

1. Ανοίγεις ηχόμπαρα, κλείνεις τον ήχο τηλεόρασης.

2. Σβήνεις ηχόμπαρα, ανοίγεις τον ήχο τηλεόρασης.

Αυτά με οπτική ίνα, με HDMI (ARC) ίσως να είναι διαφορετικά.

Με οπτικη την εχω συνδεδεμενη με την τηλεοραση αν και μπορω με το τηλεκοντρολ της τηλεορασης να ανεβοκατεβασω την ενταση (μιλαω φυσικα για διαφορετικη ηχομπαρα). Και σιγουρα εχει η τηλεοραση μου αυτο το υπομενου που ανεφερα παραπανω και δεν υφισταται διπλος ηχος. Απο εκει και περα αυτο που συμβαινει στην τηλεοραση σου δεν αμμφισβητω οτι συμβαινει γιατι τοσο καιρο που διαβαζω τα  διαφορα σχολια σου στο φορουμ δε δειχνεις για ασχετος.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, default είπε

Με οπτικη την εχω συνδεδεμενη με την τηλεοραση αν και μπορω με το τηλεκοντρολ της τηλεορασης να ανεβοκατεβασω την ενταση (μιλαω φυσικα για διαφορετικη ηχομπαρα). Και σιγουρα εχει η τηλεοραση μου αυτο το υπομενου που ανεφερα παραπανω και δεν υφισταται διπλος ηχος. Απο εκει και περα αυτο που συμβαινει στην τηλεοραση σου δεν αμμφισβητω οτι συμβαινει γιατι τοσο καιρο που διαβαζω τα  διαφορα σχολια σου στο φορουμ δε δειχνεις για ασχετος.

Η δικιά μου ηχόμπαρα (crystal audio) συνδεδεμένη με οπτική και με την επιλογή που λες στο μενού της τηλεόρασης (συγκεκριμένα γράφει "μόνο spdif") δεν αυξομειώνει την ένταση από το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης. Μακάρι να γινόταν αλλά δεν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...