constantinosjj Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/home-cinema/soundbars/208677-panasonic-sc-htb250 Μικρών διαστάσεων soundbar με ξεχωριστό υπογούφερ και τιμή τουλάχιστον 30€ χαμηλότερα του ανταγωνισμού. Τύπος 2.1 Wi-Fi Υποστηρίζεται Σύστημα Ήχου Dolby Digital, DTS HDMI 1, Οπτική Ίνα 1, USB 2.0 1 Bluetooth Διαθέτει Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β) Μπαρα (51 x 450 x 135), Subwoofer (451 x 97 x 30) Βάρος σε Kg 6 Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη Skroutz απο 128.99+μεταφορικα https://www.skroutz.gr/s/16993459/Panasonic-SC-HTB250-EGK.html 4
Tasosp22 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Σε περίπτωση που θέλουμε να την συνδέσουμε σε tv με hmdi arc και ταυτόχρονα σε pc πως θα γίνει αν δεν έχουμε οπτική; Γίνεται να συνδεθεί με Bluetooth στην TV και με το hdmi στο pc ? ( mobo ASROCK fatality K4 b450). Περιμένω μια creative stage στα 75 ευρω από 4-12 παραγγελία από eshop που ακόμα δεν την έχουν στείλει και έλεγα να πάρω αυτήν αν γίνεται ταυτόχρονη σύνδεση σε τηλεόραση και pc
constantinosjj Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δε γνωριζω να σ πω την αληθεια αν γινεται.. ωστοσο εφοσον δεν προσπαθησεις να τα βαλεις να παιξουν ταυτοχρονα που δε γινεται, θεωρω οτι θα γινεται hdmi στο πισι και bluetooth στην τιβι.
Tasosp22 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, constantinosjj είπε Δε γνωριζω να σ πω την αληθεια αν γινεται.. ωστοσο εφοσον δεν προσπαθησεις να τα βαλεις να παιξουν ταυτοχρονα που δε γινεται, θεωρω οτι θα γινεται hdmi στο πισι και bluetooth στην τιβι. Ταυτόχρονα εννοώ να είναι συνδεμένη και σε TV και pc και να αλλάζω εγώ ανάλογα από που θέλω να ακούγεται. Hdmi λογικα στην vga πάνω ε ; και όχι στην μητρική που εχει για on board γραφικά Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2020 από Tasosp22
Doubt Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, Tasosp22 είπε Σε περίπτωση που θέλουμε να την συνδέσουμε σε tv με hmdi arc και ταυτόχρονα σε pc πως θα γίνει αν δεν έχουμε οπτική; Γίνεται να συνδεθεί με Bluetooth στην TV και με το hdmi στο pc ? ( mobo ASROCK fatality K4 b450). Περιμένω μια creative stage στα 75 ευρω από 4-12 παραγγελία από eshop που ακόμα δεν την έχουν στείλει και έλεγα να πάρω αυτήν αν γίνεται ταυτόχρονη σύνδεση σε τηλεόραση και pc Αν δεν συνδέσεις την τηλεόραση με το HDMI(ARC), χάνεις το πλεονέκτημα του, δηλαδή τη δυνατότητα να αυξομειώνεις τον ήχο μόνο με το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης. Πιο λογικό είναι σύνδεση HDMI με τηλεόραση και bluetooth με υπολογιστή. 1
Themos3 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Του θέματος ή την Creative στα ίδια λεφτά?
constantinosjj Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 εγω απο προσωπικη εμπειρια θα σ λεγα οποιαδηποτε αλλη εκτος της creative. ειχα παρει μια απτο πλαισιο. εκανε παρασιτα, διακοπες κτλ. Την αλλαξα με 2η , παλι τα ιδια. Κυριως σε gaming. Δεν ειναι σιγουρο οτι θα συμβει, κανε την ερευνα σ. 1
kostiger Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Themos3 είπε Του θέματος ή την Creative στα ίδια λεφτά? Για αυτη του θεματος δεν εχω εικονα, η Creative ειναι ο oρισμος του vfm κατα τη γνωμη μου. Πολυ καθαρος ηχος, customisable bass-treble, και presets που εχουν νοημα. 2
Simao82 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 καλησπερα παιδια εγω το πηρα μολις το εβγαλε στα 89,00€.Για το μεγεθος του ειναι τελειο,δυνατος ηχος,ασυρματο sub,μειον οτι δεν εχει τον surround ηχο που περιμενα.VFM παντως,εχω κ την Lg Sj4 και ειναι εξισου καλη.επισης εμφανισιακα ειναι πανεμορφη.αξιζει... 1
Tasosp22 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Doubt είπε Αν δεν συνδέσεις την τηλεόραση με το HDMI(ARC), χάνεις το πλεονέκτημα του, δηλαδή τη δυνατότητα να αυξομειώνεις τον ήχο μόνο με το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης. Πιο λογικό είναι σύνδεση HDMI με τηλεόραση και bluetooth με υπολογιστή. Θα περιμένω λίγο ακόμα μήπως στείλουν την creative απο το eshop γιατί ειναι προβληματικοί μου φαίνεται εκεί μέσα όλοι. Απο 4-12 παραγγελία και δεν ενημέρωσε κανείς ότι θα καθυστερήσει τόσο . Υποτίθεται θα την έστελναν 10-12 και ακόμα η εξέλιξη είναι στη συγκέντρωση. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2020 από Tasosp22
Parolos4 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Την πήρα χωρίς καν να ψάξω τί και πώς.. μόνο λόγο της τιμής για αυτό που τη θέλω. Για Netflix και καμιά μουσική από κινητό ελπίζω να είναι υποφερτός ο ήχος.
Salvation81 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Στις 28/12/2020 στις 11:46 ΠΜ, kostiger είπε Για αυτη του θεματος δεν εχω εικονα, η Creative ειναι ο oρισμος του vfm κατα τη γνωμη μου. Πολυ καθαρος ηχος, customisable bass-treble, και presets που εχουν νοημα. Δεν εχω δουλεψει την 1η Stage αλλα η Stage 2 ειναι πολυ καλη (για τα χρηματα της).
StamTheMan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Στις 29/12/2020 στις 2:33 ΜΜ, Parolos4 είπε Την πήρα χωρίς καν να ψάξω τί και πώς.. μόνο λόγο της τιμής για αυτό που τη θέλω. Για Netflix και καμιά μουσική από κινητό ελπίζω να είναι υποφερτός ο ήχος. Στις 28/12/2020 στις 3:43 ΜΜ, Simao82 είπε καλησπερα παιδια εγω το πηρα μολις το εβγαλε στα 89,00€.Για το μεγεθος του ειναι τελειο,δυνατος ηχος,ασυρματο sub,μειον οτι δεν εχει τον surround ηχο που περιμενα.VFM παντως,εχω κ την Lg Sj4 και ειναι εξισου καλη.επισης εμφανισιακα ειναι πανεμορφη.αξιζει... Σας ειχε τηλεκοντρολ στο πακετο; Βλεπω στο manual οτι αυτο το μοντελο εχει,αλλα δε βρηκα κατι τετοιο. Μου εχει μια ελαφρως περιεργη ηχητικη,σαν ηχω,ή σα να εχεις βαθος,επειδη παιζουν και τα ηχεια της τηλεορασης. Την εχω συνδεσει με ARC,αν βοηθαει καπως. Το εχετε προσεξει και εσεις; Θα ελεγα οτι θυμιζει καπως το βαθος μιας αιθουσας σινεμα,ειναι feature αυτο;
Parolos4 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Μόλις παρέλαβα. Τηλεκοντρόλ είχε κανονικά μέσα, δεν το ανοιξα καν. Τη δοκίμασα σε μουσική και λίγο νετφλιξ.. μέτρια τα πράγματα όπως τα περίμενα.. σίγουρα από τα ηχεία τηλεόρασης καλύτερα. Επίσης με HDMI ARC με ένα HDMI που είχα.. ίσως με καλύτερης ποιοτητας καλώδιο αποδίδει καλύτερα. Α ρε Sony DZ100 σαν κι εσένα ήχο κανένα!! Πως να σε αναστήσω δε ξέρω..
Doubt Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 23 ώρες πριν, StamTheMan είπε Βλεπω στο manual οτι αυτο το μοντελο εχει,αλλα δε βρηκα κατι τετοιο. Μου εχει μια ελαφρως περιεργη ηχητικη,σαν ηχω,ή σα να εχεις βαθος,επειδη παιζουν και τα ηχεια της τηλεορασης. Την εχω συνδεσει με ARC,αν βοηθαει καπως. Το εχετε προσεξει και εσεις; Θα ελεγα οτι θυμιζει καπως το βαθος μιας αιθουσας σινεμα,ειναι feature αυτο; Άλλη ηχόμπαρα έχω και πιθανότατα κι άλλη τηλεόραση, δεν πρέπει να παίζουν μαζί και τα ηχεία της τηλεόρασης. (το εφέ είναι το ίδιο πάντως όταν παίζουν, όπως το περιγράφεις)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα