Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/home-cinema/soundbars/208677-panasonic-sc-htb250

Μικρών διαστάσεων soundbar με ξεχωριστό υπογούφερ και τιμή τουλάχιστον 30€ χαμηλότερα του ανταγωνισμού.

Τύπος 2.1

Wi-Fi Υποστηρίζεται

Σύστημα Ήχου Dolby Digital, DTS

HDMI 1, Οπτική Ίνα 1, USB 2.0 1

Bluetooth Διαθέτει

Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β) Μπαρα (51 x 450 x 135), Subwoofer (451 x 97 x 30)

Βάρος σε Kg 6

Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη

Skroutz απο 128.99+μεταφορικα

https://www.skroutz.gr/s/16993459/Panasonic-SC-HTB250-EGK.html

• Like 4
Δημοσ.

Σε περίπτωση που θέλουμε να την συνδέσουμε σε tv με hmdi arc και ταυτόχρονα σε pc πως θα γίνει αν δεν έχουμε οπτική;  Γίνεται να συνδεθεί με Bluetooth στην TV και με το hdmi στο  pc ? ( mobo ASROCK fatality K4 b450). 

Περιμένω μια creative stage στα 75 ευρω  από 4-12 παραγγελία από eshop που ακόμα δεν την έχουν στείλει και έλεγα να πάρω αυτήν αν γίνεται ταυτόχρονη σύνδεση σε τηλεόραση και pc

Δημοσ.

Δε γνωριζω να σ πω την αληθεια αν γινεται.. ωστοσο εφοσον δεν προσπαθησεις να τα βαλεις να παιξουν ταυτοχρονα που δε γινεται, θεωρω οτι θα γινεται hdmi στο πισι και bluetooth στην τιβι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, constantinosjj είπε

Δε γνωριζω να σ πω την αληθεια αν γινεται.. ωστοσο εφοσον δεν προσπαθησεις να τα βαλεις να παιξουν ταυτοχρονα που δε γινεται, θεωρω οτι θα γινεται hdmi στο πισι και bluetooth στην τιβι.

Ταυτόχρονα εννοώ να είναι συνδεμένη  και σε TV και pc και να αλλάζω εγώ ανάλογα από που θέλω να ακούγεται. Hdmi λογικα στην vga πάνω ε ; και όχι στην μητρική που εχει για on board γραφικά 

Επεξ/σία από Tasosp22
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Tasosp22 είπε

Σε περίπτωση που θέλουμε να την συνδέσουμε σε tv με hmdi arc και ταυτόχρονα σε pc πως θα γίνει αν δεν έχουμε οπτική;  Γίνεται να συνδεθεί με Bluetooth στην TV και με το hdmi στο  pc ? ( mobo ASROCK fatality K4 b450). 

Περιμένω μια creative stage στα 75 ευρω  από 4-12 παραγγελία από eshop που ακόμα δεν την έχουν στείλει και έλεγα να πάρω αυτήν αν γίνεται ταυτόχρονη σύνδεση σε τηλεόραση και pc

Αν δεν συνδέσεις την τηλεόραση με το HDMI(ARC), χάνεις το πλεονέκτημα του, δηλαδή τη δυνατότητα να αυξομειώνεις τον ήχο μόνο με το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης.

Πιο λογικό είναι σύνδεση HDMI με τηλεόραση και bluetooth με υπολογιστή.

• Thanks 1
Δημοσ.

εγω απο προσωπικη εμπειρια θα σ λεγα οποιαδηποτε αλλη εκτος της creative. ειχα παρει μια απτο πλαισιο. εκανε παρασιτα, διακοπες κτλ.

Την αλλαξα με 2η , παλι τα ιδια. Κυριως σε gaming. Δεν ειναι σιγουρο οτι θα συμβει, κανε την ερευνα σ.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Themos3 είπε

Του θέματος ή την Creative στα ίδια λεφτά?

Για αυτη του θεματος δεν εχω εικονα, η Creative ειναι ο oρισμος του vfm κατα τη γνωμη μου.

Πολυ καθαρος ηχος, customisable bass-treble, και presets που εχουν νοημα.

• Like 2
Δημοσ.

καλησπερα παιδια εγω το πηρα μολις το εβγαλε στα 89,00€.Για το μεγεθος του ειναι τελειο,δυνατος ηχος,ασυρματο sub,μειον οτι δεν εχει τον surround ηχο που περιμενα.VFM παντως,εχω κ την Lg Sj4 και ειναι εξισου καλη.επισης εμφανισιακα ειναι πανεμορφη.αξιζει...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Doubt είπε

Αν δεν συνδέσεις την τηλεόραση με το HDMI(ARC), χάνεις το πλεονέκτημα του, δηλαδή τη δυνατότητα να αυξομειώνεις τον ήχο μόνο με το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης.

Πιο λογικό είναι σύνδεση HDMI με τηλεόραση και bluetooth με υπολογιστή.

Θα περιμένω λίγο ακόμα μήπως στείλουν  την creative απο το eshop γιατί ειναι προβληματικοί μου φαίνεται εκεί μέσα όλοι. Απο 4-12 παραγγελία και δεν ενημέρωσε κανείς ότι θα καθυστερήσει τόσο . Υποτίθεται θα την έστελναν 10-12 και ακόμα η εξέλιξη είναι στη συγκέντρωση.

Επεξ/σία από Tasosp22
Δημοσ.

Την πήρα χωρίς καν να ψάξω τί και πώς.. μόνο λόγο της τιμής για αυτό που τη θέλω. Για Netflix και καμιά μουσική από κινητό ελπίζω να είναι υποφερτός ο ήχος.

Δημοσ.
Στις 28/12/2020 στις 11:46 ΠΜ, kostiger είπε

Για αυτη του θεματος δεν εχω εικονα, η Creative ειναι ο oρισμος του vfm κατα τη γνωμη μου.

Πολυ καθαρος ηχος, customisable bass-treble, και presets που εχουν νοημα.

Δεν εχω δουλεψει την 1η Stage αλλα η Stage 2 ειναι πολυ καλη (για τα χρηματα της).

Δημοσ.
Στις 29/12/2020 στις 2:33 ΜΜ, Parolos4 είπε

Την πήρα χωρίς καν να ψάξω τί και πώς.. μόνο λόγο της τιμής για αυτό που τη θέλω. Για Netflix και καμιά μουσική από κινητό ελπίζω να είναι υποφερτός ο ήχος.

Στις 28/12/2020 στις 3:43 ΜΜ, Simao82 είπε

καλησπερα παιδια εγω το πηρα μολις το εβγαλε στα 89,00€.Για το μεγεθος του ειναι τελειο,δυνατος ηχος,ασυρματο sub,μειον οτι δεν εχει τον surround ηχο που περιμενα.VFM παντως,εχω κ την Lg Sj4 και ειναι εξισου καλη.επισης εμφανισιακα ειναι πανεμορφη.αξιζει...

Σας ειχε τηλεκοντρολ στο πακετο;

Βλεπω στο manual οτι αυτο το μοντελο εχει,αλλα δε βρηκα κατι τετοιο.
Μου εχει μια ελαφρως περιεργη ηχητικη,σαν ηχω,ή σα να εχεις βαθος,επειδη παιζουν και τα ηχεια της τηλεορασης.
Την εχω συνδεσει με ARC,αν βοηθαει καπως.

Το εχετε προσεξει και εσεις;
Θα ελεγα οτι θυμιζει καπως το βαθος μιας αιθουσας σινεμα,ειναι feature αυτο;

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα.

Τηλεκοντρόλ είχε κανονικά μέσα, δεν το ανοιξα καν.

Τη δοκίμασα σε μουσική και λίγο νετφλιξ.. μέτρια τα πράγματα όπως τα περίμενα.. σίγουρα από τα ηχεία τηλεόρασης καλύτερα.

Επίσης με HDMI ARC με ένα HDMI που είχα.. ίσως με καλύτερης ποιοτητας καλώδιο αποδίδει καλύτερα.

Α ρε Sony DZ100 σαν κι εσένα ήχο κανένα!! Πως να σε αναστήσω δε ξέρω..

Δημοσ.
23 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Βλεπω στο manual οτι αυτο το μοντελο εχει,αλλα δε βρηκα κατι τετοιο.
Μου εχει μια ελαφρως περιεργη ηχητικη,σαν ηχω,ή σα να εχεις βαθος,επειδη παιζουν και τα ηχεια της τηλεορασης.
Την εχω συνδεσει με ARC,αν βοηθαει καπως.

Το εχετε προσεξει και εσεις;
Θα ελεγα οτι θυμιζει καπως το βαθος μιας αιθουσας σινεμα,ειναι feature αυτο;

Άλλη ηχόμπαρα έχω και πιθανότατα κι άλλη τηλεόραση, δεν πρέπει να παίζουν μαζί και τα ηχεία της τηλεόρασης.

(το εφέ είναι το ίδιο πάντως όταν παίζουν, όπως το περιγράφεις)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...