Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα και καλές γιορτές κύριοι .

εμεινα χωρίς pc και είναι σχετικά ανάγκη να στήσω τώρα παρά να περιμένω μέχρι να πέσουν οι τιμές . 
θα χρησιμοποιήσω κουτί που έχω και μια hd5770 gpu που μου έχει ξεμείνει από παλιό υπολογιστή .

οι ανάγκες λίγο  web development ,λίγο gaming , λίγο photoshop premiere ερασιτεχνικά .

θα αλλαχτεί αργότερα η gpu , και αν βάλω κάτι τύπου i3 10100 , θα αλλαχτεί και αυτός με την νέα γενιά .

κάθε βοήθεια χρήσιμη ,
Ποσό που διαθέτουμε :

600-700 χωρίς Gpu 

Χρήση υπολογιστή :

Cod χωρίς απαιτήσεις , ελαφρύ φωτό βίντεο edit (ερασιτεχνικά) και λίγος προγραμματισμός για να τελειώσουμε με την σχολή .(c#, js, etc)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Έχω οθόνη 24ips 60hz

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Δεν υπάρχει θέμα 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

το συναρμολογώ εγώ 

Δημοσ.

Με εφτακόσια κάνεις τούμπανο σύστημα με b550 3700x 32gb ram 1tb nvme. 

Αντίστοιχα σε ιντελ με 10700. Αν ήταν άλλη περίοδος θα έπαιρνες έναν i5 η έναν r5 και θα έβαζες και τίμια κάρτα γραφικών για 1080p. 

Ποιο κουτί εχεις;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, radiohead είπε

Με εφτακόσια κάνεις τούμπανο σύστημα με b550 3700x 32gb ram 1tb nvme. 

Αντίστοιχα σε ιντελ με 10700. Αν ήταν άλλη περίοδος θα έπαιρνες έναν i5 η έναν r5 και θα έβαζες και τίμια κάρτα γραφικών για 1080p. 

Ποιο κουτί εχεις;

Ένα sharkoon 3ετιας απλό . Φλεβάρη θα πάρω bequite500 (αισθητικά μου αρέσει ).

Αυτήν την περίοδο τι αξίζει περισσότερο να πάρω ? Εγώ κατέληγα σε 490ζ-10400f-32ram και 1τερρα nvme και να χρησιμοποιώ την κάρτα γραφικών που έχω . Αν μπορώ να βγω κάτω από 700 ακόμα καλύτερα 

Δημοσ.

Αμδ

Msi B450 pro-a max ή Msi b550 pro a max 

Ryzen 3700x-3800x

32gb 3200-3600Mhz 

Nvme Kingston A2000, WD Sn550 , Adata S11, Adata 8200 pro.

Corsair Tx550m, Tx650m, Be quiet 600w.

Ιντελ

Ο,τι σκεφτόσουν αλλά αντί για i5 με 10700f ή 10700 ανάλογα τη χρηματική διαφορά τους στο κατάστημα αγοράς.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

32gb μνήμη για ποιον ακριβώς λόγο;

Δε θα σου χρησιμεύσει σε κάτι με αυτά που ασχολείσαι.

Με 16gb είσαι κομπλέ.

Η διαφορά είναι 40€ χοντρικά και ασχολείται με φωτο βίντεο. Αν σε πισι που δεν αλλάζεις σαν πουκάμισο και το κρατάς χρόνια τα 40 ευρώ δεν τα λες και απαγορευτικά νομίζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...