Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα .. χρόνια πολλά.

Έχω μια φώτο και πάνω σε αυτήν θέλω να γράψω καλή χρονιά και από κάτω 2021

Τα γράμματα θέλω να είναι σαν τα παρακάτω στην φώτο.

Κατέβασα το gimp είδα μερικά βίντεο αλλά δεν μπορεσα να βγαλω άκρη. 

Μπορεί να καποιος να βοηθήσει να μου πει τα βήματα?

kalh-protoxronia-2020.jpg

Δημοσ.

Τα γράμματα είναι 3d οπότε ξέχνα το gimp για το 2021. Πρώτα θα πρέπει να βρεις ένα καθαρό εορταστικό background και με κάποιον τρόπο να βρεις ή να δημιουργήσεις το 2021 σε κάποιο 3d πρόγραμμα ή online και μετά να τα ενώσεις.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, micos000 είπε

Τα γράμματα είναι 3d οπότε ξέχνα το gimp για το 2021. Πρώτα θα πρέπει να βρεις ένα καθαρό εορταστικό background και με κάποιον τρόπο να βρεις ή να δημιουργήσεις το 2021 σε κάποιο 3d πρόγραμμα ή online και μετά να τα ενώσεις.

Ευχαριστώ..

Βρήκα ενα online, δημιούργησα ενα πρόχειρο κείμενο.. Το θέμα είναι οτι απο κάτω το 3d είναι άσπρο και εγώ θέλω να το βάλω πάνω στην εικόνα αλλά να φαίνεται απο κάτω το τοπίο.. Παλιά το είχα κάνει κάπως αλλά δεν θυμάμαι. Μπορείς να με βοηθήσεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω να χρησιμοποιώ το gimp γιατί χρησιμοποιώ το photofiltre που είναι πολύ πιο απλό αλλά υποθέτω ότι πρέπει να θέσεις το opacity του 2ου layer σε μικρότερο από 100% για να είναι διαφανές και να σου βγει κάπως έτσι. Το άσπρο πρέπει να το θέσεις ως transparent χρώμα στο png αρχείο.

The-Boss-Baby-teaser-trailer.jpg

Επεξ/σία από patclo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, pavloa είπε

Ευχαριστώ..

Βρήκα ενα online, δημιούργησα ενα πρόχειρο κείμενο.. Το θέμα είναι οτι απο κάτω το 3d είναι άσπρο και εγώ θέλω να το βάλω πάνω στην εικόνα αλλά να φαίνεται απο κάτω το τοπίο.. Παλιά το είχα κάνει κάπως αλλά δεν θυμάμαι. Μπορείς να με βοηθήσεις?

Μπορείς με το magic wand να επιλέξεις το άσπρο background χρώμα και να το αφαιρέσεις.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Δες στο παρακάτω βίντεο. Είναι πιο περίπλοκο το θέμα εκεί αλλά η τεχνική είναι η ίδια και εσύ θα το κάνεις πολύ πιο εύκολο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...