TheoAlex50 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Καλημέρα σε όλους. Προτείνετε ένα USB Memory Stick με μεγάλη χωρητικότητα, προσιτό, γρήγορο και αξιόπιστο. Βλέπω πολλά αρνητικα σχόλια για στικακια γενικά στο skroutz και επειδή θέλω να μεταφέρω σημαντικά αρχεία θέλω να έχω κάτι που να είναι όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο και δοκιμασμένο. Ευχαριστώ.
Kiriakos-GR Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Εαν βρεις κάτι σε SanDisk με μεταλλικό περίβλημα ως ψύξη, αυτό θα σου βγει αθάνατο.
TheoAlex50 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 52 λεπτά πριν, Kiriakos-GR είπε Εαν βρεις κάτι σε SanDisk με μεταλλικό περίβλημα ως ψύξη, αυτό θα σου βγει αθάνατο. Έψαξα και αυτά συγκεκριμένα και δεν βλέπω και πολύ καλά σχόλια. Έχεις να προτείνεις κάτι συγκεκριμένο?
Kiriakos-GR Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις πήρες ένα θετικότατο σχόλιο. Το δικό μου είναι πλέον δεκαετίας. Προτείνω να πάρεις ότι βρεθεί μπροστά σου με την μεγαλύτερη εγγύηση από τον κατασκευαστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα