Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το binance δεν προσφέρει πώληση πάρα μόνο αγορά. 

Έχω λογαριασμούς σε coinbase και kraken. Οταν ειχα βαλει βέβαια λεφτά στο coinbase, είχε τρελά fees (πριν κάνα 4 χρόνια). Τώρα δεν ξέρω πως είναι. 

Επισης περιμένω και verify στο kraken το οποίο παίρνει λίγη ώρα (αν και λέει μόλις 5 λεπτά. Βέβαια στο I'd έχω ήδη πράσινο τσεκ, face και address αργούν) 

Να τα στείλω kraken? Η διαδικασία ποια είναι εκεί? Βάζω Iban ή θέλει παραπάνω στοιχεία? 

Thx

Δημοσ.

αν και δεν έχω binance είναι παράξενο ότι γράφεις ότι δεν προσφέρει πώληση. Από τι έχω μάθει πλέον προσφέρει και μεταφορά σε iban. 

Tώρα εγώ πάντα προτιμάω kraken. Η διαδικασία είναι ότι βάζεις το iban σου με το όνομα σου και μετά από δύο εργάσιμες μέρες τα βλέπεις στην τράπεζα. 

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα προχωρησα με το cex.io αφου εκανα validate σε 5 λεπτα, αλλα το πληρωσα ακριβα. Βασικα απο binance προς cex εχασα κανα ~15 δολαρια, και αλλα 10 για να τα βγαλω απο το cex απευθειας στην καρτα

4 λεπτά πριν, chek2fire είπε

αν και δεν έχω binance είναι παράξενο ότι γράφεις ότι δεν προσφέρει πώληση. Από τι έχω μάθει πλέον προσφέρει και μεταφορά σε iban. 

Tώρα εγώ πάντα προτιμάω kraken. Η διαδικασία είναι ότι βάζεις το iban σου με το όνομα σου και μετά από δύο εργάσιμες μέρες τα βλέπεις στην τράπεζα. 

Δημοσ.
Στις 27/12/2020 στις 6:34 ΠΜ, SabotazNic είπε

Το binance δεν προσφέρει πώληση πάρα μόνο αγορά. 

Έχω λογαριασμούς σε coinbase και kraken. Οταν ειχα βαλει βέβαια λεφτά στο coinbase, είχε τρελά fees (πριν κάνα 4 χρόνια). Τώρα δεν ξέρω πως είναι. 

Επισης περιμένω και verify στο kraken το οποίο παίρνει λίγη ώρα (αν και λέει μόλις 5 λεπτά. Βέβαια στο I'd έχω ήδη πράσινο τσεκ, face και address αργούν) 

Να τα στείλω kraken? Η διαδικασία ποια είναι εκεί? Βάζω Iban ή θέλει παραπάνω στοιχεία? 

Thx

Έχει τρελά fees το Coinbase και δεν έχει το κράκεν που οτιδήποτε και αν έχει μέσα είτε χρήματα έιτε crypto σου αφήνει να τραβήξεις πίσω ελάχιστα κάθε φορά και σου βάζει και χαζά fee σε αυτά?? ή εγώ κάνω κάτι πολύ λάθος...

• Δημιουργία νέου...