nek4d Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Αρα τις πρωτες παραγγελιες εστειλε και στις επομενες μαζευτηκε... Μενει να δουμε ποτε και τι θα παραλαβουμε.
Mr_Terror Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ενημερωνω. Στελνω χθες μηνυμα στον κινεζο.Μεχρι αυτη την στιγμη δεν ειχα καποια απαντηση του και ανοιξα dispute πριν πεντε λεπτα.Στο καπακι ηρθε μαιλ οτι εκλεισε το dispute υπερ μου με επιστροφη χρηματων. Μου κανει εντυπωση οτι το μαιλ ηρθε σε δευτερολεπτα μετα το dispute. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2021 από Mr_Terror
DownUNDERground Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 54 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Ενημερωνω. Στελνω χθες μηνυμα στον κινεζο.Μεχρι αυτη την στιγμη δεν ειχα καποια απαντηση του και ανοιξα dispute πριν πεντε λεπτα.Στο καπακι ηρθε μαιλ οτι εκλεισε το dispute υπερ μου με επιστροφη χρηματων. Μου κανει εντυπωση οτι το μαιλ ηρθε σε δευτερολεπτα μετα το dispute. Προφανώς έχουν κάνει και άλλοι dispute πριν από εσένα και έχουν πάρει χαμπάρι τι παίζει.
Mr_Terror Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Αν δειτε τις αξιολογησεις του ειναι γεματο αρνητικες για τον φορτιστη που δεν τον εστειλε, η ζητουσε παραπανω λεφτα να τον στειλει.
Neural_handshake Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 ok υπενθυμιση για dispute στην καταληκτικη ημερομηνια στο ημερολογιο
Silenzio Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 παρέλαβα σήμερα τους 2 φορτιστές, άρα δεν ισχύει το ζήτημα περι fake tracking number. 1
chocorello Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 18 ώρες πριν, Silenzio είπε παρέλαβα σήμερα τους 2 φορτιστές, άρα δεν ισχύει το ζήτημα περι fake tracking number. Και εγώ μόλις παρέλαβα 1 φορτιστή. Δε τον έχω δουλέψει ακόμα αλλά φαίνεται οκ. 1
andreaspA Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Στις 27/12/2020 στις 10:12 ΠΜ, Neural_handshake είπε αν επαιρνε 21700 τον ειχα παρει χωρις πολλα πολλα ,ειναι καλοι φορτιστες σε πολυ καλες τιμες Εγω βασικα θα πω οτι ειναι σκουπίδι, αλλα τελος παντων... Με ζορι παντως χωραει η 21700. Σε αναγκη την εχω φορτισει.
tnss Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 22 λεπτά πριν, andreaspA είπε Εγω βασικα θα πω οτι ειναι σκουπίδι, αλλα τελος παντων... Με ζορι παντως χωραει η 21700. Σε αναγκη την εχω φορτισει. Γιατί σκουπίδι;Πέρα από ότι δεν παίρνει 21700(νομίζω δεν αναφέρει το μέγεθος).Ρωτάω γιατί είμαι ένα βήμα πριν παραγγείλω έναν τέτοιο..Ευχαριστώ . 1
Vasilis 07 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, andreaspA είπε Εγω βασικα θα πω οτι ειναι σκουπίδι, αλλα τελος παντων... Με ζορι παντως χωραει η 21700. Σε αναγκη την εχω φορτισει. Για 6Ε μια χαρά είναι. Τι σε χάλασε ? 1
andreaspA Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε Για 6Ε μια χαρά είναι. Τι σε χάλασε ? Για 6€ μια χαρα ειναι. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι σκουπίδι. Και στο jumbo παμφθηνα ειναι, αλλα σκουπιδια ειναι. Με χαλασε, το οτι χάλασε και με κρέμασε Εχει καμια σχεση με nitecore φορτιστη? Φυσικα και οχι. Αλλα ουτε στην τιμη φυσικά. Ενας καλος φορτιστης ομως , ειναι αναγκαιος θεωρω. Και μπορει ποσοστιαια η διαφορα να ειναι 300% αλλα σε ακεραιο νουμερο ειναι 15€. Οποτε πια, προτιμω εναν nitecore με 20€-25€ παρα σαπιλα με 6€. Τωρα αμα τον θελεις για backup στο γραφειο ή στο εξοχικό, καλός είναι. Τι ψυχή έχουν 6€ ?
@topos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 17 ώρες πριν, andreaspA είπε Για 6€ μια χαρα ειναι. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι σκουπίδι. Και στο jumbo παμφθηνα ειναι, αλλα σκουπιδια ειναι. Με χαλασε, το οτι χάλασε και με κρέμασε Εχει καμια σχεση με nitecore φορτιστη? Φυσικα και οχι. Αλλα ουτε στην τιμη φυσικά. Ενας καλος φορτιστης ομως , ειναι αναγκαιος θεωρω. Και μπορει ποσοστιαια η διαφορα να ειναι 300% αλλα σε ακεραιο νουμερο ειναι 15€. Οποτε πια, προτιμω εναν nitecore με 20€-25€ παρα σαπιλα με 6€. Τωρα αμα τον θελεις για backup στο γραφειο ή στο εξοχικό, καλός είναι. Τι ψυχή έχουν 6€ ? Πιστεύω πως έπεσες σε ελλατωματικο. Έχω τον ίδιο (με διαφορά ότι δεν χρειάζετε usb charger-εχει ενσωματωμένο τροδοτικο- στο 9ευρω τον είχα πάρει) και φορτίζει καμία 20-30 4αδες τον μήνα.Μια χαρά τις φορτίζει(τις τσεκαρα κ με έναν opus για να δω τάσεις). Οκ, λίγο αργος και "μπαταλικος" αν φορτίζεις μόνο αα. Αλλά κάνει σωστή φόρτιση, δεν ζεσταίνεται, δεν ζεσταίνει τις μπαταρίες. Και έχεις κ την δυνατότητα να φορτίσεις κ διαφορετικού τύπου μπαταρίες. 1
nek4d Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Εγω παρελαβα τον ενα απο τους 2 που ειχα παραγγειλει. Βλεπω παραπανω καποιος παρελαβε 2, οποτε υποθετω οτι αποκλειεται να τους εστειλε ξεχωριστα, δεν εχει αλλωστε νοημα με το διπλο κοστος ταχυδρομικων. Στελνω μηνυμα...
Silenzio Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, nek4d είπε Εγω παρελαβα τον ενα απο τους 2 που ειχα παραγγειλει. Βλεπω παραπανω καποιος παρελαβε 2, οποτε υποθετω οτι αποκλειεται να τους εστειλε ξεχωριστα, δεν εχει αλλωστε νοημα με το διπλο κοστος ταχυδρομικων. Στελνω μηνυμα... παρέλαβα 2 την ίδια στιγμή, αλλά σε 2 ξεχωριστά πακέτα με ξεχωριστά tracking number.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις