Neural_handshake Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 εγω δεν ακυρωσα ,ετσι κ αλλιως σε 7 μερες απο την παραγγελια κ αν δεν αποστειλει ακυρωνεται αυτοματα κ γινεται refund ,δεν ξερω αν ο πωλητης εχει καποια επιπτωση απο το ali παντως σε αντιστοιχη αρκετα ακριβοτερη περιπτωση απο το ebay ,δεν αναγκασαν τον πωλητη να στειλει
Mr_Terror Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Πριν ενα χρονο παλι απο αλι ειχα παρομοια περιπτωση.Μου ειχε φαει το συκωτι ο κινεζος να ακυρωσω εγω την παραγγελια.Φαινεται υπαρχει λογος να μην θελουν να ακυρωνουν παραγγελια απο δικη τους υπαιτιοτητα. 1
yilliy Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Neural_handshake είπε εγω δεν ακυρωσα ,ετσι κ αλλιως σε 7 μερες απο την παραγγελια κ αν δεν αποστειλει ακυρωνεται αυτοματα κ γινεται refund ,δεν ξερω αν ο πωλητης εχει καποια επιπτωση απο το ali παντως σε αντιστοιχη αρκετα ακριβοτερη περιπτωση απο το ebay ,δεν αναγκασαν τον πωλητη να στειλει Εμένα, στο AliExpress, επειδή δεν ακύρωνα, όπως μου ζητούσε ο πωλητής, περιμένοντας να ακυρωθεί αυτόματα η παραγγελία, μου έτυχε (και όχι μόνο μια φορά) να μου στείλει ψεύτικο tracking number, οπότε περιπλέχτηκε και ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ πολύ περισσότερο η επιστροφή χρημάτων. Ο ένας παραδέχτηκε πως πράγματι δε μου έστειλε το προϊόν και με αποζημίωσε άμεσα στο PayPal - μάλιστα είχα διαπραγματευτεί να μη μου κρατήσει προμήθεια το PayPal και να συμπεριλάβει στην επιστροφή κι ένα κουπόνι του Ali που είχα χρησιμοποιήσει. Σε άλλες περιπτώσεις χρειάστηκε να περιμένω πολύ για το refund. Εδώ και μερικούς μήνες, επειδή κάποια disputes για προϊόντα που δεν παρέλαβα ποτέ ήταν εις βάρος μου και δεν πήρα δραχμή πίσω (ούτε το προϊόν) αποφάσισα να αποφεύγω να ψωνίζω από Ali και δεν ξαναγόρασα τίποτα. Αντίθετα, προτιμώ το Banggood, όπου δεν είχα ποτέ θέμα με το aftersales και με αποζημιώσαν σε κάθε περίπτωση που δεν παρέλαβα κάτι. Οπότε, μήπως να ξανασκεφτείτε την ακύρωση, για να μην περιμένετε / μπλέκετε; 1
Neural_handshake Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, yilliy είπε Εμένα, στο AliExpress, επειδή δεν ακύρωνα, όπως μου ζητούσε ο πωλητής, περιμένοντας να ακυρωθεί αυτόματα η παραγγελία, μου έτυχε (και όχι μόνο μια φορά) να μου στείλει ψεύτικο tracking number, οπότε περιπλέχτηκε και ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ πολύ περισσότερο η επιστροφή χρημάτων. Ο ένας παραδέχτηκε πως πράγματι δε μου έστειλε το προϊόν και με αποζημίωσε άμεσα στο PayPal - μάλιστα είχα διαπραγματευτεί να μη μου κρατήσει προμήθεια το PayPal και να συμπεριλάβει στην επιστροφή κι ένα κουπόνι του Ali που είχα χρησιμοποιήσει. Σε άλλες περιπτώσεις χρειάστηκε να περιμένω πολύ για το refund. Εδώ και μερικούς μήνες, επειδή κάποια disputes για προϊόντα που δεν παρέλαβα ποτέ ήταν εις βάρος μου και δεν πήρα δραχμή πίσω (ούτε το προϊόν) αποφάσισα να αποφεύγω να ψωνίζω από Ali και δεν ξαναγόρασα τίποτα. Αντίθετα, προτιμώ το Banggood, όπου δεν είχα ποτέ θέμα με το aftersales και με αποζημιώσαν σε κάθε περίπτωση που δεν παρέλαβα κάτι. Οπότε, μήπως να ξανασκεφτείτε την ακύρωση, για να μην περιμένετε / μπλέκετε; κοιτα ισχυουν αυτα που λες 100% αλλα γαι 6 ευρω δεν θα του περασει του φουστη ετσι ευκολα 1
fistikis13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Καλύτερα να απευθυνθείτε στο chat του Aliexpress και να κανετε copy -paste το μηνυμα που εστειλε. Αυτο θα κανω εγω τουλαχιστον. 1
POUARO Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Πρεπει να αγοραζουμε απο τα επισημα καταστηματα τελικα!! 1
dchatz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, yilliy είπε Εμένα, στο AliExpress, επειδή δεν ακύρωνα, όπως μου ζητούσε ο πωλητής, περιμένοντας να ακυρωθεί αυτόματα η παραγγελία, μου έτυχε (και όχι μόνο μια φορά) να μου στείλει ψεύτικο tracking number, οπότε περιπλέχτηκε και ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ πολύ περισσότερο η επιστροφή χρημάτων. Ο ένας παραδέχτηκε πως πράγματι δε μου έστειλε το προϊόν και με αποζημίωσε άμεσα στο PayPal - μάλιστα είχα διαπραγματευτεί να μη μου κρατήσει προμήθεια το PayPal και να συμπεριλάβει στην επιστροφή κι ένα κουπόνι του Ali που είχα χρησιμοποιήσει. Σε άλλες περιπτώσεις χρειάστηκε να περιμένω πολύ για το refund. Εδώ και μερικούς μήνες, επειδή κάποια disputes για προϊόντα που δεν παρέλαβα ποτέ ήταν εις βάρος μου και δεν πήρα δραχμή πίσω (ούτε το προϊόν) αποφάσισα να αποφεύγω να ψωνίζω από Ali και δεν ξαναγόρασα τίποτα. Αντίθετα, προτιμώ το Banggood, όπου δεν είχα ποτέ θέμα με το aftersales και με αποζημιώσαν σε κάθε περίπτωση που δεν παρέλαβα κάτι. Οπότε, μήπως να ξανασκεφτείτε την ακύρωση, για να μην περιμένετε / μπλέκετε; Πάντως αυτό που κάνουν είναι να στελνουν tracking από άλλη αποστολή που έχουν κάνει. Κάποια στιγμή το tracking βγαίνει ότι παραδόθηκε και εσύ δεν έχεις πάρει τιποτα. Εσύ είσαι ξέρω γω Αθήνα, το προϊόν παραδόθηκε π.χ. Κρήτη και ο πωλητής λέει ότι το έχεις πάρει. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2020 από dchatz
mikegad Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 56 λεπτά πριν, yilliy είπε με αποζημίωσε άμεσα στο PayPal - μάλιστα είχα διαπραγματευτεί να μη μου κρατήσει προμήθεια το PayPal και να συμπεριλάβει στην επιστροφή κι ένα κουπόνι του Ali που είχα χρησιμοποιήσει. μα οι πληρωμές στο Ali δεν γίνονται με Paypal 2
sils Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, runner69 είπε Εγω δεν έχω λάβει ακόμα μήνυμα από το φίλο μας. Εξυπακούεται οτι δεν το έχει στείλει. Θεωρητικά με 0,2C εκφορτίζεις και με 0,3C φορτίζεις οπου C η ονομαστική χωρητικότητα της μπαταρίας. Δηλαδη μπταρια 1.2V sta 1.4Α και εκφόρτiση στα 1,5 Βαρια........ Μπαταρια των 6,8 V sta 7 ........Θα ζεματισει ο τοπος ,Βγαζω το brusless baggie μου εξω........ Παντως οταν αλλαξα speed control kai εβαλα το mampa max που εχει τρελες τιμες εκφορτισεις ολες τις κινεζικες μπαταριες τις εκανε σαν σφουγγαρι δεν εμεινε ουτε μια .....Για αυτο προσοχη στις τιμες που δινεται στους καλους φορτιστες. Στα υποψιν παντως τις επαναφορτιζομενες μπαταριες NiMa τις χαλανε οι κακοι φορτιστες εαν εχεται πολλα παιχνιδια και κυριως τηλεκατευθυνομενα παρτε αυτοματους - μεταβλητους φορτιστες που εχουν modes και φορτιζουν τα παντα επισης μπορεις να ξυπνησεις χαλασμενες ,κοιμισμένες μπαταριες εαν θυμαμε καλα αυτο γινεται δινοντας παραπανω ρευμα κατα 0,7της Ισχυς........ Αλλα προσοχη στις θερμοκρασιες.
messacc Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 58 λεπτά πριν, sils είπε Δηλαδη μπταρια 1.2V sta 1.4Α και εκφόρτiση στα 1,5 Βαρια........ Μπαταρια των 6,8 V sta 7 ........Θα ζεματισει ο τοπος ,Βγαζω το brusless baggie μου εξω........ Παντως οταν αλλαξα speed control kai εβαλα το mampa max που εχει τρελες τιμες εκφορτισεις ολες τις κινεζικες μπαταριες τις εκανε σαν σφουγγαρι δεν εμεινε ουτε μια .....Για αυτο προσοχη στις τιμες που δινεται στους καλους φορτιστες. Στα υποψιν παντως τις επαναφορτιζομενες μπαταριες NiMa τις χαλανε οι κακοι φορτιστες εαν εχεται πολλα παιχνιδια και κυριως τηλεκατευθυνομενα παρτε αυτοματους - μεταβλητους φορτιστες που εχουν modes και φορτιζουν τα παντα επισης μπορεις να ξυπνησεις χαλασμενες ,κοιμισμένες μπαταριες εαν θυμαμε καλα αυτο γινεται δινοντας παραπανω ρευμα κατα 0,7της Ισχυς........ Αλλα προσοχη στις θερμοκρασιες. Αν πραγματικά θέλεις να κατανοήσεις το θέμα μπαταρίες πρέπει να επενδύσεις λίγο χρόνο και να μάθεις τι ειναι V, A, Ah, W, Wh, C (για μπαταρίες) και εσωτερική αντίσταση. Αλλιώς αυτόματος φορτιστής και ότι κάνει, αλλά να ξέρεις οτι δεν τα κάνει πάντα σωστά. Φιλικά πάντα εννοείται 1
runner69 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sils είπε Δηλαδη μπταρια 1.2V sta 1.4Α και εκφόρτiση στα 1,5 Βαρια........ Μπαταρια των 6,8 V sta 7 ........Θα ζεματισει ο τοπος ,Βγαζω το brusless baggie μου εξω........ Παντως οταν αλλαξα speed control kai εβαλα το mampa max που εχει τρελες τιμες εκφορτισεις ολες τις κινεζικες μπαταριες τις εκανε σαν σφουγγαρι δεν εμεινε ουτε μια .....Για αυτο προσοχη στις τιμες που δινεται στους καλους φορτιστες. Στα υποψιν παντως τις επαναφορτιζομενες μπαταριες NiMa τις χαλανε οι κακοι φορτιστες εαν εχεται πολλα παιχνιδια και κυριως τηλεκατευθυνομενα παρτε αυτοματους - μεταβλητους φορτιστες που εχουν modes και φορτιζουν τα παντα επισης μπορεις να ξυπνησεις χαλασμενες ,κοιμισμένες μπαταριες εαν θυμαμε καλα αυτο γινεται δινοντας παραπανω ρευμα κατα 0,7της Ισχυς........ Αλλα προσοχη στις θερμοκρασιες. Εχεις ανακατέψει τα V με τα mAh και βγάζεις Α. Αναφερόμουν στις NiMh AA και ΑΑΑ και μιλάω για την χωρητικοτητα που είναι τα mAh που γράφει πάνω της η μπαταρία. Η ταση, τα Volt, είναι κάτι το διαφορετικό και σταθερο πάντα στον φορτιστή για τον εκάστοτε τύπο μπαταρίας. Για παράδειγμα σε μπαταρία ΑΑ που είναι 1,2V στα 2000mAh θεωρητικά για να πιάνει ο έξυπνος φορτιστή τον trigger dv/dt και να διακόπτει την φόρτιση, θα πρέπει να βάλεις 0,3 * 2000 = 600mA ρεύμα φόρτισης και αντίστοιχα 0,2* 2000 =400mA ρεύμα εκφόρτισης. Αν τους βάλεις1,4Α-1,5A θα ζορισεις την μπαταρία. Αν βάλεις κάτω από 600mA υπάρχει πιθανότητα να μην καταλάβει ο φορτιστής πότε να σταματήσει και να συνεχίζει να την φορτίζει-υπερθερμάνει. Γενικά είναι καλά τα μικρά ρεύματα φόρτισης-εκφόρτισης για τη μεγαλύτερη ζωή της μπαταρίας αλλά τα πολύ μικρά ενδέχεται να αποτελέσουν μπουμεραγκ για την μπαταρία. Για αυτό για την φόρτιση ένας κανόνας 0,3*C-0.5*C είναι καλός (όπου C τα mAh) τουλάχιστον για τις τυπου ΑΑ, ΑΑΑ. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2020 από runner69 2 1
yilliy Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο μα οι πληρωμές στο Ali δεν γίνονται με Paypal Όταν σου ζητούν να ακυρώσεις (επειδή δεν θέλουν να ακυρώσουν εκείνοι) συνήθως (πάντα για τις δικές μου περιπτώσεις) σου ζητούν λογαριασμό στο Paypal, για να σου επιστρέψουν τα χρήματα. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2020 από yilliy
sils Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, runner69 είπε Εχεις ανακατέψει τα V με τα mAh και βγάζεις Α. Αναφερόμουν στις NiMh AA και ΑΑΑ και μιλάω για την χωρητικοτητα που είναι τα mAh που γράφει πάνω της η μπαταρία. Η ταση, τα Volt, είναι κάτι το διαφορετικό και σταθερο πάντα στον φορτιστή για τον εκάστοτε τύπο μπαταρίας. Για παράδειγμα σε μπαταρία ΑΑ που είναι 1,2V στα 2000mAh θεωρητικά για να πιάνει ο έξυπνος φορτιστή τον trigger dv/dt και να διακόπτει την φόρτιση, θα πρέπει να βάλεις 0,3 * 2000 = 600mA ρεύμα φόρτισης και αντίστοιχα 0,2* 2000 =400mA ρεύμα εκφόρτισης. Αν τους βάλεις1,4Α-1,5A θα ζορισεις την μπαταρία. Αν βάλεις κάτω από 600mA υπάρχει πιθανότητα να μην καταλάβει ο φορτιστής πότε να σταματήσει και να συνεχίζει να την φορτίζει-υπερθερμάνει. Γενικά είναι καλά τα μικρά ρεύματα φόρτισης-εκφόρτισης για τη μεγαλύτερη ζωή της μπαταρίας αλλά τα πολύ μικρά ενδέχεται να αποτελέσουν μπουμεραγκ για την μπαταρία. Για αυτό για την φόρτιση ένας κανόνας 0,3*C-0.5*C είναι καλός (όπου C τα mAh) τουλάχιστον για τις τυπου ΑΑ, ΑΑΑ. Πολυ ωραια φιλε οντως τα εχω μπερδεψει σε ευχαριστω πολυ. 2
The_Judas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 15 ώρες πριν, yilliy είπε Εμένα, στο AliExpress, επειδή δεν ακύρωνα, όπως μου ζητούσε ο πωλητής, περιμένοντας να ακυρωθεί αυτόματα η παραγγελία, μου έτυχε (και όχι μόνο μια φορά) να μου στείλει ψεύτικο tracking number, οπότε περιπλέχτηκε και ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ πολύ περισσότερο η επιστροφή χρημάτων. Ο ένας παραδέχτηκε πως πράγματι δε μου έστειλε το προϊόν και με αποζημίωσε άμεσα στο PayPal - μάλιστα είχα διαπραγματευτεί να μη μου κρατήσει προμήθεια το PayPal και να συμπεριλάβει στην επιστροφή κι ένα κουπόνι του Ali που είχα χρησιμοποιήσει. Σε άλλες περιπτώσεις χρειάστηκε να περιμένω πολύ για το refund. Εδώ και μερικούς μήνες, επειδή κάποια disputes για προϊόντα που δεν παρέλαβα ποτέ ήταν εις βάρος μου και δεν πήρα δραχμή πίσω (ούτε το προϊόν) αποφάσισα να αποφεύγω να ψωνίζω από Ali και δεν ξαναγόρασα τίποτα. Αντίθετα, προτιμώ το Banggood, όπου δεν είχα ποτέ θέμα με το aftersales και με αποζημιώσαν σε κάθε περίπτωση που δεν παρέλαβα κάτι. Οπότε, μήπως να ξανασκεφτείτε την ακύρωση, για να μην περιμένετε / μπλέκετε; Τελικά είναι γενικό φαινόμενο στο alie τελευταία γιατί και εγώ πρόσφατα έφαγα άκυρο σε dispute. Μου είχε στείλει διαφορετικό προιόν απ' ότι παρήγγειλα και δεν το αποδεχόταν. εκανα dispute, εκανα appeal αλλά έφαγα άκυρο.
Vasilis 07 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Έχει σταλεί σε κάποιον χωρίς να πληρώσει τα extra μεταφορικά ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις