Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, stelmaniac είπε

Έχω δει άπειρα benchmarks και των δύο. Η διαφορά είναι όντως μικρή. Αυτό που δεν έχω βρει είναι να συγκρίνουν τον ΧΤ με τον Χ όταν και οι δύο έχουν overclock. Τότε ποιος είναι καλύτερος;

Ο xt φτανει χαλαρα τα 4,6 σε ολους τους πυρηνες και σε αποδοση πλησιαζει κατα πολυ και ξεπερναει σε καποια πραγματα τον 3700x , ο 3600x ειναι απλα καλυτερος του 3600 , αν θα τον αλλαξω εγω προσωπικα μονο με τον 5600x , εφ'οσον ηρεμησει η αγορα και οι τιμες..........που δε το βλεπω για την ωρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Ο xt φτανει χαλαρα τα 4,6 σε ολους τους πυρηνες και σε αποδοση πλησιαζει κατα πολυ και ξεπερναει σε καποια πραγματα τον 3700x , ο 3600x ειναι απλα καλυτερος του 3600 , αν θα τον αλλαξω εγω προσωπικα μονο με τον 5600x , εφ'οσον ηρεμησει η αγορα και οι τιμες..........που δε το βλεπω για την ωρα.

Άσε γίνεται της τρελής. Ήθελα να ξερα τι τις βάζουν τις προτεινόμενες τιμές η AMD. Ο 5600Χ κανονικά έπρεπε να έχει 270€ (299$) και κοντεύει να πάει 100€ πάνω στην Ελλάδα. Αλλά όταν έχεις αποκλειστικό αντιπρόσωπο το πλαίσιο αυτά παθαίνεις 😭

Επεξ/σία από stelmaniac
Δημοσ.

Οριστε κι αυτο που ψαχνεις και δε βρισκεις

https://www.pcgamer.com/how-to-overclock-the-Ryzen-5-3600XT/

Τα benchmarks απεχουν πολυ απο την πραγματικοτητα να ξερεις , αλλο αυτα που σε ''πασαρουν'' και αλλο αυτα που κανεις εσυ.

Καθε cpu καθε mobo και μνημες παιζει μεγαλο ρολο το ''παντρεμα'' μεταξυ τους , αν το βρεις εχεις αποτελεσματα.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Οριστε κι αυτο που ψαχνεις και δε βρισκεις

https://www.pcgamer.com/how-to-overclock-the-Ryzen-5-3600XT/

Τα benchmarks απεχουν πολυ απο την πραγματικοτητα να ξερεις , αλλο αυτα που σε ''πασαρουν'' και αλλο αυτα που κανεις εσυ.

Καθε cpu καθε mobo και μνημες παιζει μεγαλο ρολο το ''παντρεμα'' μεταξυ τους , αν το βρεις εχεις αποτελεσματα.

Ευχαριστώ για το άρθρο, όντως πολύ καλό. Κοίταξα λίγο παρακάτω σε ένα άλλο άρθρο που εξηγεί ακριβώς γιατί αυτά τα 20-30€ δεν αξίζουν για ένα καλύτερο OC potential και 100MHz παραπάνω. https://www.pcgamer.com/amd-ryzen-5-3600xt-review-benchmarks-performance/ . Δεν είμαι απόλυτα σύμφωνος με το άρθρο γιατί κάνει και ταυτόχρονη σύγκριση με τον 3600 , αλλά anyway , ένα point το έχει ...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, triplex1 είπε

Ομολογουμένως το καλύτερο άρθρο που έχω βρει. Πολύ αναλυτικό. Δεν το είχα δει. Ευχαριστώ πάρα πολύ. 

20 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Εχε το νου σου και δω , πολλα μαγαζια που ειναι μεσα στο σκρουτζ στο μπεστ βαζουν καλυτερη τιμη

https://www.bestprice.gr/cat/2606/epeksergastes/f/2312_52512/am4.html

Κοιτάω παντού. Και στο Google ακόμα μήπως βρω κανένα μαγαζί που δεν είναι ούτε στο Σκρουτζ ούτε στο best price

Δημοσ.

με τι καρτα γραφικων ειναι ο ενδιαφερομενος?

παντως αν δεν εχεις last gen vga τοτε παρε τον φθηνοτερο,φυσικα καλυτερη επιλογη ο πανακριβος 5600Χ

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

με τι καρτα γραφικων ειναι ο ενδιαφερομενος?

παντως αν δεν εχεις last gen vga τοτε παρε τον φθηνοτερο,φυσικα καλυτερη επιλογη ο πανακριβος 5600Χ

Γενικά δεν έχω βλέψεις για high end κάρτα γραφικών, με ενδιαφέρει όμως αρκετά το futureproof

1 ώρα πριν, triplex1 είπε

Δεν το ξερω το συγκεκριμενο , απλα ειδα την τιμη και το βαζω

https://www.psaxto.com/amd-ryzen-5-3600xt 

Κοιταξε το.

Καλοο. Το "+30 μέρες παράδοση " μας τα χαλάει λίγο αλλά θα τους πάρω τηλέφωνο να το εξακριβωσω αύριο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, stelmaniac είπε

Γενικά δεν έχω βλέψεις για high end κάρτα γραφικών, με ενδιαφέρει όμως αρκετά το futureproof

Γενικα, αν μιλάμε μονο για αυτούς τους δυο επεξεργαστες, δεν νομίζω πως υπάρχει τόσο παράμετρος futureproof.  Όταν φτάσει να είναι πατάτας ο ένας, θα είναι και ο αλλος. Τα 100 και τα 200mhz δεν θα σε σώσουν. Βέβαια κάνουν και οι δύο τα ίδια λεφτά, όποτε αν έχεις αποφασίσει να πάρεις έναν από τους δύο, πάνε στον ΧΤ.

Επεξ/σία από TheMechanic1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, stelmaniac είπε

Καλοο. Το "+30 μέρες παράδοση " μας τα χαλάει λίγο αλλά θα τους πάρω τηλέφωνο να το εξακριβωσω αύριο

Να μη σε χαλαει καθολου , λιγοτερο απο 30 θα ειναι , 220 πηρα εγω τον δικο μου , απλα παρε τηλεφωνο , μη προπληρωσεις τιποτα τηλ παραγγελια κανε , ειδα Ηρακλειο εγραφε καπου , Αθηνων , Κρητης δεν ξερω αλλα εχει καλες τιμες

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Να μη σε χαλαει καθολου , λιγοτερο απο 30 θα ειναι , 220 πηρα εγω τον δικο μου , απλα παρε τηλεφωνο , μη προπληρωσεις τιποτα τηλ παραγγελια κανε , ειδα Ηρακλειο εγραφε καπου , Αθηνων , Κρητης δεν ξερω αλλα εχει καλες τιμες

Σε αυτές τις τιμές που βρίσκονται τώρα, προβληματίζομαι. Αν πεσει λίγο ο ΧΤ, σίγουρα συμφέρει

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, stelmaniac είπε

Σε αυτές τις τιμές που βρίσκονται τώρα, προβληματίζομαι. Αν πεσει λίγο ο ΧΤ, σίγουρα συμφέρει

Περιμενε μεχρι το Πασχα ολο και κατι θα πεσει μεχρι τοτε , τζαμπα μιλαμε και τζαμπα θεμα ανοιξες

Δημοσ.

Άμα ήταν να περιμένω μέχρι το Πάσχα προφανώς και δεν θα άνοιγα το θέμα. Τώρα καίγομαι να πάρω CPU . Δεν ψάχνομαι τώρα για το Πάσχα ...

36 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Περιμενε μεχρι το Πασχα ολο και κατι θα πεσει μεχρι τοτε , τζαμπα μιλαμε και τζαμπα θεμα ανοιξες

Άμα ήταν να περιμένω μέχρι το Πάσχα προφανώς και δεν θα άνοιγα το θέμα. Τώρα καίγομαι να πάρω CPU . Δεν ψάχνομαι τώρα για το Πάσχα ... 

1 ώρα πριν, TheMechanic1 είπε

Γενικα, αν μιλάμε μονο για αυτούς τους δυο επεξεργαστες, δεν νομίζω πως υπάρχει τόσο παράμετρος futureproof.  Όταν φτάσει να είναι πατάτας ο ένας, θα είναι και ο αλλος. Τα 100 και τα 200mhz δεν θα σε σώσουν. Βέβαια κάνουν και οι δύο τα ίδια λεφτά, όποτε αν έχεις αποφασίσει να πάρεις έναν από τους δύο, πάνε στον ΧΤ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...