Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρεα.

Ειμαι κατοχος μιας custom loop με clear soft tubing + μπλε υγρο διαφνες, με 2 ψυγεια (1x140  + 1x280), cpu + gpu sto loop και κουτι το  Define R6 TG. μπορω να πω οταν το εστησα πριν 2.5 χρονια με ειχε κατενθουσιασει, ομως πλεον οι σωληνες εχουν κιτρινισει (το υγρο δεν εχει αλλαχτει, πρεπει να γινει και αυτο) και δεν μου αρεσει οσο κοιταω και διαφορα συστημα (ειναι καπως οι σωληνες, θελουν ενα ρεκτιφιε). εχω αλλαξει 2 σπιτια και η μεταφορα ενος τετοιο συστηματος (εχω καμποσους σκληρους HDD μεσα) δεν ειναι ευκολη (βαρος-ογκος).

Ο λογος που γραφω ειναι οτι σκεφτομαι σοβαρα να το ξηλωσω ολο και να πουλησω τα κομματια της υδροψυξης, διοτι πλεον ουτε το χρησιμοποιω τοσο σαν συστημα και να μεταβω σε μια απλη noctua nh-d15 για τον ρ7 2700 και καποιο accellero extreme για την 580 μου. Αξιζει να κανω την μεταβαση?

Ξερω οτι θα χασω σε θερμοκρασιες και ησυχια, που ο θορυβος ηταν ο λογος που την εφτιαξα, αλλα το κομματι της συντηρησης και των μεταφορων πραγματικα με κουραζει.

Δεν ξερω, ειμαι με δυο γνωμες, και θα ηθελα να ακουσω και αλλες αποψεις και ενναλακτικες.

Spoiler

system.jpg.d1f9ed1f775b856304d7d50ad69ab60c.jpg

loop_close.jpg.819554c889e2d337ca384cb1a55277ee.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimakos234 είπε

θα χασω σε θερμοκρασιες και ησυχια, που ο θορυβος ηταν ο λογος που την εφτιαξα,

όταν βάλεις την noctua 15 θα απορείς γιατί κάποιοι βάζουν υδρόψυξη.

• Like 2
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, nick0lis είπε

Κάτι πιο ήσυχο από την noctua δεν νομίζω να υπάρχει.

1 λεπτό πριν, jgeorgiou είπε

όταν βάλεις την noctua 15 θα απορείς γιατί κάποιοι βάζουν υδρόψυξη.

εχω μια ΝΗ-D15 σε παλαιοτερο συστημα μου. Το θεμα μου πλεον ειναι αν αξιζει το εγχειρημα και οσο γινεται ο θορυβος της gpu (το στοκ εκανε αρκετο θορυβο σε load). Την loopa την εκανα σαν το κομματι μου, αλλα πλεον παιχνιδια δεν παιζω ουτε με τρελαινει σαν εμφανιση (εχω ανεβασει και 2 φωτος). πλεον απλα εχω την οθονη και χρησιμοποιω με το λαπτοπ της δουλειας. το συστημα πρακτικα ψιλοκαθεται (αντε καμια ταινια να δω)

Δημοσ.
16 ώρες πριν, jimakos234 είπε

εχω μια ΝΗ-D15 σε παλαιοτερο συστημα μου. Το θεμα μου πλεον ειναι αν αξιζει το εγχειρημα και οσο γινεται ο θορυβος της gpu (το στοκ εκανε αρκετο θορυβο σε load). Την loopa την εκανα σαν το κομματι μου, αλλα πλεον παιχνιδια δεν παιζω ουτε με τρελαινει σαν εμφανιση (εχω ανεβασει και 2 φωτος). πλεον απλα εχω την οθονη και χρησιμοποιω με το λαπτοπ της δουλειας. το συστημα πρακτικα ψιλοκαθεται (αντε καμια ταινια να δω)

Αφού δεν το γουστάρεις, δώσε το, με μια accelero η κάρτα θα είναι αθόρυβη.

Είναι "τρέλα" η υδρόψυξη, μικρόβιο. Θα ξαναγυρίσεις κάποια στιγμή ;)

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Αφού δεν το γουστάρεις, δώσε το, με μια accelero η κάρτα θα είναι αθόρυβη.

Είναι "τρέλα" η υδρόψυξη, μικρόβιο. Θα ξαναγυρίσεις κάποια στιγμή ;)

αχ αυτο σκεφτομαι, οτι ισως ξαναγυρισω... Τωρα κοιταω εναλλακτικες μηπως αλλαξω tubing και ψυγειο (1χ360) και ξανασχεδιασω την λουπα...
Με 2 γνωμες ειμαι...🤔

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...