AlexDesign Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!!! Το Smartphone βρίσκεται από τις 12:00μμ σήμερα σε προσφορά (176.39€) για 50τμχ. από Γερμανία. Nubia Red Magic NX609J Global Version 6.0 Inch FHD+ Screen 4G LTE Gaming Smartphone 8GB 128GB 24.0MP Snapdragon 835 Android 8.1 Type-C Touch ID OTG - Black https://www.geekbuying.com/item/Global-Version-Nubia-Red-Magic-NX609J--8GB-128GB-Smartphone-Black-427035.html Είναι μοντέλο του 2018 και φοράει τον Snapdragon 835, ενώ έχει 8gb ram και 128gb εσωτερικό χώρο. Πιθανόν να μην είναι το σπουδαιότερο τηλέφωνο που κυκλοφόρησε, αλλά σε αυτή τη τιμή από Ευρώπη δε νομίζω πως υπάρχει 8/128 με Snapdragon 800 series. Τις ευχές μου για ότι καλύτερο σε όλη τη παρέα! 4 1
zero13cool Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Με το κουπόνι RedmagicEU βγαίνει στα 164,63€. Spoiler 2 2
Selespeed Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Υπάρχει και το EDM_XMAS2020 που λέει ότι είναι -10% σε όλο το site μέχρι το τέλος του χρόνου (έχει μέγιστο 10$). Δεν ξέρω αν ισχύει και εδώ... Πάντως, γενικά για το Geekbuying διαβάζω ότι κατηγορείται για μεταχειρισμένα πράγματα... Δε μου έχει τύχει κάτι τέτοιο, αλλά απλά το έχω δει να γράφεται. Σχετικά με το κινητό, επειδή θεωρείται "παιχνιδο-κινητό", έχει βελτιωμένη ψύξη και ήχο, αλλά έχει μεγαλώσει και βαρύνει σε σχέση με άλλα αντίστοιχα. Αυτό σημαίνει και αυξημένα περιθώρια γύρω γύρω (για όσους τους ενδιαφέρει)... Και για τους δύσπιστους, να πούμε ότι πρόκειται για θυγατρική της ΖΤΕ. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2020 από Selespeed 1
forgotten Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 To τσιμπησα για δωρο , παρα να παρω το redmi note 8 pro θεωρω οτι αυτο αποτελει καλυτερη αγορα, ελπιζω να μην εχω ιστοριουλες.... 1
Deadlock7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γνωρίζει κάποιος τι υποστήριξη έχει; Παίρνει κάποια αναβάθμιση android; Root; Για custom rom ζητάω πολλά, οπότε αρκούν τα προηγούμενα. edit: Φαίνεται να υπάρχει μια beta custom rom, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει root ακόμα. Maximum Pie βλέπω, οπότε καλό hardware, αλλά ελάχιστη υποστήριξη προς το παρόν. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2020 από Deadlock7
forgotten Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 31 λεπτά πριν, Deadlock7 είπε Γνωρίζει κάποιος τι υποστήριξη έχει; Παίρνει κάποια αναβάθμιση android; Root; Για custom rom ζητάω πολλά, οπότε αρκούν τα προηγούμενα. edit: Φαίνεται να υπάρχει μια beta custom rom, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει root ακόμα. Maximum Pie βλέπω, οπότε καλό hardware, αλλά ελάχιστη υποστήριξη προς το παρόν. https://download.mokeedev.com/nx609j.html 1
Deadlock7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Σ'ευχαριστώ πολύ! Επομένως υπάρχει root για Pie τουλάχιστον (μόνο για Oreo είχα βρεί) και beta custom rom Q. Μια χαρά για την τιμή του!
Neural_handshake Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 το κινητο ειναι χειροτερο απο redmi note 8 pro κ χωρις υποστηριξη 1
forgotten Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε το κινητο ειναι χειροτερο απο redmi note 8 pro κ χωρις υποστηριξη Προφανως αστειο θεωρεις οτι ο mediatek ειναι καλυτερος οταν και σε γραφικα και δυναμη ειναι υπερανω ο snadragon. H καμερα ναι ειναι καλυτερη και το rom support αλλα πλεον ειμαι σε ηλικια που κανω rom upgrade σπανια και ο χρηστης του γισ παιχνιδι μονο ενδοαφερεται.... Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2020 από forgotten
Neural_handshake Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, forgotten είπε Προφανως αστειο θεωρεις οτι ο mediatek ειναι καλυτερος μαλιστα... προφανως αν γκουγκλαρεις λιγο κ σκεφτεις ελαχιστα χωρις κολληματα θα καταλαβεις 1
forgotten Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Neural_handshake είπε προφανως αν γκουγκλαρεις λιγο κ σκεφτεις ελαχιστα χωρις κολληματα θα καταλαβεις Ουδεν σχολιο...
Dantε Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Λες οτι ειναι χειροτερο,ωραια. Πες μας και γιατι.Αν δε τεκμηριωσεις την αποψη σου,τοτε ειναι αποψη καφενειου. Βλεπουμε εδω και την αριστη υποστηριξη της xiaomi https://www.notebookcheck.net/Redmi-Note-8-Pro-owners-report-serious-boot-loop-issues-caused-by-latest-MIUI-12-update.512287.0.html 2 1
Silenzio Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, forgotten είπε https://download.mokeedev.com/nx609j.html είναι εύκολο να περαστεί μια ρομ απο αυτές που παραθέτεις με android 10 ? ρωτάω γιατί το σκέφτομαι να το πάρω αλλά με προβληματίζει το android 8 που έχει. Περνάμε το αρχειο στο κινητό και το κάνουμε install με κάποιο τρόπο ?
stivaks72 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Οποιος το πάρει με την προοπτική να το ξεκλειδώσει και να του βάλει custom rom, θα πράξει λάθος. Το συγκεκριμένο κινητό το παίρνεις όπως είναι και το αφήνεις στην ησυχία του, θεωρώντας δεδομένη την ανυπαρξία οποιουδήποτε είδους support. 2
ipal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Το κινητό δε πήρε καμία αναβάθμιση, έχει μείνει σε oreo και στα σχόλια του gsmarena (μόνο εκεί βρήκα οποιαδήποτε αναφορά στο κινητό) λένε και πως ακόμα και το oreo που φοράει είναι beta και buggy. Δε ξέρω κατά πόσο ισχύουν αυτά, αλλά όποιος το αγοράσει ας το ψάξει λιγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα