Προς το περιεχόμενο

Picture Format, .doc(x)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Έχει κολλήσει το μυαλό μου και θα ήθελα μαι βοήθεια.

Έχω ένα έγγραφο .doc από το eclass όπου δεν μπορεί να γράψει πάνω. Όταν κάνω κάποιο κλικ μου ανοίγει το μενού Picture Format.

Πως μπορεί να αφαιρεθεί αυτό ώστε να μείνει ένα κλασικό έγγραφο και να μπορέσει το παιδί να γράψει κανονικά πάνω σε αυτό?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά τι είναι αυτό το αρχείο, μάλλον δεν μπορείς να το κάνεις επεξεργάσιμο. Πιστεύω ότι ο δημιουργός πήρε ένα αρχείο εικόνας και το έβαλε σε ένα αρχείο word. Αν θέλεις ανέβασε το να το δούμε αλλά μάλλον κάτι τέτοιο έγινε.

Δημοσ.

Σίγουρα είναι αυτό που λέει ο micos. Μπορείς αν θέλεις να γράψεις πάνω απ' την εικόνα, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα βολικό.

Πρέπει να πας στο format picture και να την βάλεις "behind text". Επειδή το menu που βάζεις την εικόνα να είναι "behind text" διαφέρει αναλόγως του είδους της εικόνας (tiff, jpeg κλπ), πες μου αν δεν το βρεις να σου κάνω κάποια screenshots. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, micos000 είπε

Αν κατάλαβα καλά τι είναι αυτό το αρχείο, μάλλον δεν μπορείς να το κάνεις επεξεργάσιμο. Πιστεύω ότι ο δημιουργός πήρε ένα αρχείο εικόνας και το έβαλε σε ένα αρχείο word. Αν θέλεις ανέβασε το να το δούμε αλλά μάλλον κάτι τέτοιο έγινε.

5 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Σίγουρα είναι αυτό που λέει ο micos. Μπορείς αν θέλεις να γράψεις πάνω απ' την εικόνα, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα βολικό.

Πρέπει να πας στο format picture και να την βάλεις "behind text". Επειδή το menu που βάζεις την εικόνα να είναι "behind text" διαφέρει αναλόγως του είδους της εικόνας (tiff, jpeg κλπ), πες μου αν δεν το βρεις να σου κάνω κάποια screenshots. 

Επισύναψα και τα 2 αρχεία, το ένα είναι σε μορφή .pdf και το άλλο είναι σε μορφή .doc

θενξ :)

ΕΝΟΤΗΤΑ 2 ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ_copy.doc ΕΝΟΤΗΤΑ 2 ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.pdf

Δημοσ.

Δεν κατεβαίνουν τα αρχεία. Βγαίνει το μήνυμα "UnauthorizedAccess b2ContentDisposition is prohibited for unauthenticated requests" σε μια λευκή οθόνη. Κάποιο πρόβλημα του site;
Κατά τα άλλα, συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, kormos είπε

Επισύναψα και τα 2 αρχεία, το ένα είναι σε μορφή .pdf και το άλλο είναι σε μορφή .doc

θενξ :)

ΕΝΟΤΗΤΑ 2 ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ_copy.doc 1 MB · 7 downloads ΕΝΟΤΗΤΑ 2 ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.pdf 729 kB · 5 downloads

9 λεπτά πριν, accipio είπε

Δεν κατεβαίνουν τα αρχεία. Βγαίνει το μήνυμα "UnauthorizedAccess b2ContentDisposition is prohibited for unauthenticated requests" σε μια λευκή οθόνη. Κάποιο πρόβλημα του site;
Κατά τα άλλα, συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.

8 λεπτά πριν, micos000 είπε

Ανέβασε τα καλύτερα σε cropbox, one drive, google drive ή κάπου αλλού γιατί τα λινκ από το insomnia δεν μας επιτρέπει να το κατεβάσουμε.

https://easyupload.io/m/piiwbf

Δημοσ.

Όντως είναι δύο εικόνες (screenshots) μέσα στο αρχείο του Word. Αν θέλεις, μπορώ να σου το κάνω επεξεργάσιμο κείμενο, αλλά θα αργήσει λίγο λόγω του πολυτονικού.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, accipio είπε

Όντως είναι δύο εικόνες (screenshots) μέσα στο αρχείο του Word. Αν θέλεις, μπορώ να σου το κάνω επεξεργάσιμο κείμενο, αλλά θα αργήσει λίγο λόγω του πολυτονικού.

Δεν έχω καταλάβει γιατί κάνουν τόσο δύσκολο ένα απλό πράγμα...αφού το έχουν σε έντυπο....

Δημοσ.

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι, και σε κανονική (επεξεργάσιμη) μορφή να το έδινε, οι μαθητές δεν νομίζω ότι θα μπορούσαν να απαντήσουν γράφοντας σε πολυτονικό στο έγγραφο (ψιλές, δασείες, υπογεγραμμένες...). Μήπως τους είπε να γράψουν τις απαντήσεις στο τετράδιό τους και να τις στείλουν φωτογραφημένες;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, accipio είπε

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι, και σε κανονική (επεξεργάσιμη) μορφή να το έδινε, οι μαθητές δεν νομίζω ότι θα μπορούσαν να απαντήσουν γράφοντας σε πολυτονικό στο έγγραφο (ψιλές, δασείες, υπογεγραμμένες...). Μήπως τους είπε να γράψουν τις απαντήσεις στο τετράδιό τους και να τις στείλουν φωτογραφημένες;

Η φιλοσοφία τους είναι, να το εκτυπώνουν, να το συμπληρώνουν, να το σκανάρουν και να το επισυνάπτουν πάλι στη σελίδα του προφιλ τους.... (ας μην το αναλύσω...χμμ)

Μήπως με Adobe Pro θα μπορούσε να γράψει τουλάχιστον πάνω? Που μπορεί να επεξεργαστεί .pdf? (για να κάνει τη δουλειά αν είναι απ ευθείας εκεί...? 

Δημοσ.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτή η τακτική θεωρώ ότι είναι σωστή, λόγω της ιδιαιτερότητας που προανέφερα με το πολυτονικό. Δεν ωφελεί να το έχεις σε επεξεργάσιμη μορφή, παρόλ' αυτά, μια και το άρχισα θα το τελειώσω και θα σου το δώσω.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, accipio είπε

Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτή η τακτική θεωρώ ότι είναι σωστή, λόγω της ιδιαιτερότητας που προανέφερα με το πολυτονικό. Δεν ωφελεί να το έχεις σε επεξεργάσιμη μορφή, παρόλ' αυτά, μια και το άρχισα θα το τελειώσω και θα σου το δώσω.

Σ ευχαριστώ για το χρόνο σου, θα κοιτάξω να δώσω και μελλοντική λύση σε παρόμοιο έγγραφο για να μπορεί να κάνει εύκολη τη διαδικασία :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...