Grim Ripper Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Ψάχνω κινητό για τον αδερφό μου ώστε να αλλάξει το Samsung J5 2016 που έχει εδώ και κάποια χρόνια και δυστυχώς έχει αρχίσει να κολλάει και να δείχνει την ηλικία του. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα τρία κυρίως αλλά δεν ξέρω πόσο συγκρίνονται οι κάμερες μεταξύ τους. Το pixel 2 είναι σε παρένθεση επειδή ήδη έχω ένα με σπασμένη οθόνη και δεν ξέρω εαν αξίζει η επισκευή του (μπαταρία + οθόνη), μιας και η οθόνη δεν θα είναι η original. Προφανώς σε κάμερες το Pixel 2 νικάει. Παρακαλώ όχι Xiaomi σε περίπτωση που θέλετε να προτείνετε κάτι άλλο. Λόγο πιθανότητας να χρησιμοποιηθεί και κάποιο smartwatch/sportwatch δεν θέλω να μπλέξω με το OS των Xiaomi και τυχόν ασυμβατότητες που μπορεί να προκύψουν. 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 350-450€ 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Μάλλον αλυσίδα λόγο δόσεων με πιστωτική. 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούργιο 5) Μέγεθος οθόνης; Υποθέτω κάπου εκεί που είναι οι συσκευές του τίτλου. 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); NFC καλό θα ήταν να υπάρχει. 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι, αρκετά. 😎 Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι. 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Social Media, YouTube (όχι upload), μουσική. Ευχαριστώ πολύ. Καλές γιορτές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα