JiovanniGeorgeo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Εάν νοικιάσεις, και κλείσεις ένα χρονικό διάστημα συμβόλαιο, αλλά βρεις κάτι άλλο πολύ καλύτερο για εσένα, τι φάουλ πληρώνεις; Είναι για ζήτημα ενός φίλου, που με κάλεσε και με ρώτησε πανικόβλητος (προφανώς γιατί είμαι εδώ μέσα και το ξέρει). Αν θέλετε ρωτήστε με να μας διευκρινήσει κάτι.
SabotazNic Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Αν το ψησει ο ιδιοκτητης, θα τον κυνηγησει για ολα τα ενοικια μεχρι την ληξη του συμβολαιου/3ετια
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δεν υπάρχει εναλλακτική; Τι να του βρει κάποιον άλλο να συνεχίσει στη θέση του ίσως;
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Δεν υπάρχει εναλλακτική; Τι να του βρει κάποιον άλλο να συνεχίσει στη θέση του ίσως; Ισως αντί να ρωτάει εσένα να ρωτήσει τον ιδιοκτήτη;
Joshua21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Εάν νοικιάσεις, και κλείσεις ένα χρονικό διάστημα συμβόλαιο, αλλά βρεις κάτι άλλο πολύ καλύτερο για εσένα, τι φάουλ πληρώνεις; Τα μισθώματα μέχρι την λήξη του συμβολαίου ή μέχρι την τριετία αν το συμβόλαιο τελειώνει πιο σύντομα. Θεωρητικά πάντα. 14 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Δεν υπάρχει εναλλακτική; Τι να του βρει κάποιον άλλο να συνεχίσει στη θέση του ίσως; Μπορεί να γίνει και αυτό, θα πρέπει να το συζητήσει με τον ιδιοκτήτη.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Παιδιά είναι σπίτι που ΜΟΛΙΣ νοίκιασαν. Ο σπιτονοικοκύρης το έπαιξε πονηρίδης και δεν ανέφερε μεγάλα ζητήματα όπως το κύριο : Βρωμάει το σπίτι από την αποχέτευση. Είχαν ανοιχτό το σπίτι όταν κάνανε την επίδειξη, και έτσι υπέγραψαν το συμβόλαιο. ΔΕΝ έχω νοικιάσει ποτέ εγώ προσωπικά, αλλά κάτι μου λέει πως υπάρχει περίοδος χάριτος για υπαναχώρηση ή κάτι τέτοιο. Εσείς τι λέτε; Σώνεται; Μια γυναίκα από την Αρμενία το νοικιάζει, και δείχνει αρκετά λαμόγιο λέει ο δικός μου. 1
Stergios74 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Η καταγωγή της γυναίκας δεν παίζει κανένα ρόλο. Μπορεί απλά να της πει ότι το σπίτι βρωμάει και θα φύγει. Και αν του πει τίποτα να της πει οτι μου το έκρυψες οτι βρωμαει κλπκλπ. Τώρα αν αυτή έχει όρεξη να το τραβήξει δεν νομίζω ότι μπορεί να του κάνει και κάτι. ΑΝ ξέρει κανείς έναν (1) που να έχει πληρώσει όλα τα ενοίκια σε αντίστοιχη περίπτωση να μας το πει.
Michael39 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το να διεκδικήσει ο εκμισθωτής τα μισθώματα μέχρι το τέλος του συμβολαίου είναι κάτι που θεωρητικά γίνεται αλλά δεν είναι και τόσο απλό. Θα πρέπει να αποδείξει ότι προσπάθησε να το ξανανοικιασει και να ζητήσει τα μισθώματα για το διάστημα που ήταν άδειο, συνήθως κανένας δεν το κάνει. Σίγουρα όμως θα χάσει την εγγύηση που έχει δώσει Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2020 από Michael39
greengr21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ΤS πες στο φιλο σου να κανει μια λογικη συζητηση με τον ιδιοκτητη και στην τελικη αμα κανει τον δυσκολο να του χαρισει την εγγυηση,που ειναι και το σωστο μεταξυ μας.Το να θελει(να κατσει να μπλεξει βασικα)τα μισθωματα μεχρι τελος του μισθωματος απο δυσκολο εως απιθανο αλλα θεωρητικα και νομικα μπορει να το κανει. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2020 από greengr21
Προτεινόμενες αναρτήσεις