Προς το περιεχόμενο

Redmi note 8 pro - Ερώτηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.. αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με την κάμερα? Μου κανανε δωρο το κινητο.
Οταν ηρθε φορουσε 12.02 και ήταν τραγικά τα πραγματα,  με την καινούρια αναβάθμιση σε 12.03 λίγο καλύτερα αλλά γενικά πολύ θόρυβος και κακή εστίαση.
Το redmi note 6 pro που ειχα μιλαμε ηταν κρυσταλλο η φωτογραφια σε σχεση με αυτο εδω το πραμα. Τι φαση;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 26/12/2020 στις 7:27 ΜΜ, bulldog84m είπε

Καλησπέρα.. αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με την κάμερα? Μου κανανε δωρο το κινητο.
Οταν ηρθε φορουσε 12.02 και ήταν τραγικά τα πραγματα,  με την καινούρια αναβάθμιση σε 12.03 λίγο καλύτερα αλλά γενικά πολύ θόρυβος και κακή εστίαση.
Το redmi note 6 pro που ειχα μιλαμε ηταν κρυσταλλο η φωτογραφια σε σχεση με αυτο εδω το πραμα. Τι φαση;

Εγώ είμαι με 12.02 και δεν έχω κανένα πρόβλημα φίλε μου

Δημοσ.
Στις 26/12/2020 στις 7:27 ΜΜ, bulldog84m είπε

Έμα hard reset να δεις αν φτιάξει, αλλιώς με την απόδειξη στο κατάστημα αγοράς για doa(άμεση αντικατάσταση αν γίνεται) αλλιώς αν το έχεις αργήσει απλά για να το στείλουν για service. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...