skiabox Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα. Χρησιμοποιώ ήδη το μανίσιο καλώδιο της BenQ για να την συνδέω με το MacBook Pro 16. Αυτό το καλώδιο τι παραπάνω προσφέρει (https://www.skroutz.gr/s/24019118/Apple-Καλώδιο-Thunderbolt-male-Thunderbolt-male-0-5m-Λευκό-MD862ZM-A.html) εκτός ίσως από το ότι είναι πιο λεπτό και πιθανότατα πιο μαλακό από αυτό που έχω τώρα;
lampretto Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, παρατήρησα ότι το 12 mini φορτίζει πιο αργά με φορτιστή Apple 12W και αυθεντικό καλωδιο lighting απ' ότι σε θήρα laptop USB-C, επίσης με το αυθεντικό του καλώδιο. Επιπλέον δεν ζεστάθηκε ούτε στο ελάχιστο στη δεύτερη περίπτωση. Μπορεί κάποιος να δώσει τα "φώτα" του; Ευχαριστώ Υ.Γ. δεν βρήκα σχετικό θέμα γι αυτό έγραψα εδώ. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2021 από lampretto
skiabox Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, lampretto είπε Καλησπέρα, παρατήρησα ότι το 12 mini φορτίζει πιο αργά με φορτιστή Apple 12W και αυθεντικό καλωδιο lighting απ' ότι σε θήρα laptop USB-C, επίσης με το αυθεντικό του καλώδιο. Επιπλέον δεν ζεστάθηκε ούτε στο ελάχιστο στη δεύτερη περίπτωση. Μπορεί κάποιος να δώσει τα "φώτα" του; Ευχαριστώ Υ.Γ. δεν βρήκα σχετικό θέμα γι αυτό έγραψα εδώ. Λογικό μου ακούγεται αυτό που γράφεις. Το fast charging εκτός laptop θύρας λογικά θα θέλει και τον αντίστοιχο φορτιστή.
lampretto Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, skiabox είπε Λογικό μου ακούγεται αυτό που γράφεις. Το fast charging εκτός laptop θύρας λογικά θα θέλει και τον αντίστοιχο φορτιστή. Ναι οκ για τον φορτιστή (είναι από το iPad). Οπότε κατάλαβα καλά η USB-C του laptop κάνει fast charging?
skiabox Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, lampretto είπε Ναι οκ για τον φορτιστή (είναι από το iPad). Οπότε κατάλαβα καλά η USB-C του laptop κάνει fast charging? Κοίτα σε εμένα τα airpods pro πάνω στο macbook pro 16 μια χαρά fast charging κάνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα