tsarouc Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, billdanos είπε Στη δική μου Dell 4K δεν έχω κανένα θέμα με το macbook pro M1 Προφανώς δεν είναι UltraWide η οθόνη σου. Τι δεν κατάλαβες από το άρθρο? Βασικά αν είχε και σε 16/9 , 16/10 πρόβλημα τότε θα ήταν εκτός από απορία και θλίψη ΚΑΙ για κλάμματα. Από το κακό στο χειρότερο πάμε.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 1 hour ago, tsarouc said: Προφανώς δεν είναι UltraWide η οθόνη σου. Τι δεν κατάλαβες από το άρθρο? Βασικά αν είχε και σε 16/9 , 16/10 πρόβλημα τότε θα ήταν εκτός από απορία και θλίψη ΚΑΙ για κλάμματα. Από το κακό στο χειρότερο πάμε. Τι δεν κατάλαβες από όσα έγραψα και προσπαθείς να με διορθώσεις??? Εξήγησα σε προηγούμενο μήνυμα ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα και στη συνέχεια κάποιοι αναφέρθηκαν και σε άλλα θέματα με εξωτερικές οθόνες και γι αυτό αναφέρθηκα στο δικό μου μοντέλο...
tsarouc Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, billdanos είπε Τι δεν κατάλαβες από όσα έγραψα και προσπαθείς να με διορθώσεις??? Εξήγησα σε προηγούμενο μήνυμα ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα και στη συνέχεια κάποιοι αναφέρθηκαν και σε άλλα θέματα με εξωτερικές οθόνες και γι αυτό αναφέρθηκα στο δικό μου μοντέλο... Δεν διάβασα ότι έχεις γράψει. Το άρθρο διάβασα και σε συνδιασμό με αυτό που έγραψες που εντελώς τυχαία διάβασα απλά δεν ταίριαξε με το άρθρο για αυτό σχολίασα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα