Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Επειδή όσο έψαξα δεν βρήκα κάποιο άρθρο που να δίνει ξεκάθαρη απάντηση, ανοίγω αυτό το θέμα για να γίνει μια κουβέντα βάζει γνώσεων του καθενός. 

Γενικα το φορτίζω πάντα στο pc, αλλά η απορία μου είναι αν το συνδέεις στο ρεύμα, θα πάθει κάτι η μπαταρία του; Έχει μελετηθεί αυτό δλδ; Είναι δεδομένο; Νομίζω ούτε στις οδηγίες δεν γράφεται κάτι ξεκάθαρα. 

Ευχαριστώ, καλές γιορτές σε όλους! 

• Moderators
Δημοσ.

Eγω το δικο μου το φορτιζω συνδεοντας τον φορτιστη του απευθεας στο ρευμα. Δεν νομιζω να παθαινει κατι η μπαταρια του απο τη στιγμη που χρησιμοποιεις τον δικο του φορτιστη κλπ.

• Moderators
Δημοσ.

Kατι λιγοτερο απο χρονο το εχω, δεν εχω διαπιστωσει κατι περιεργο στην μπαταρια για να ειμαι ειλικρινης, οσο κρατουσε κραταει και τωρα :)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ το φορτίζω με αργό φορτιστή και απλά μου έχει μείνει το κουσούρι από το κινητό να το φορτίζω και αυτό όταν πάει στο 20% και να το βγάζω στο 80%. Στους 14 μήνες που το έχω δεν βλέπω κάποια διαφορά στην μπαταρία.

Επεξ/σία από Voodooman
Δημοσ.

Samsung gear s3. 

3 χρόνια το φορτίζω κανονικα , στον δικό του ασύρματο φορτιστή , χωρίς να νοιάζομαι καθόλου για την μπαταρία του , το αφήνω όλη νύχτα πάνω , και τέτοια , και ακόμα η μπαταρία του είναι σκυλί μετά από 3 χρόνια . 

Για τις μπαταρίες γενικά σε κάθε συσκευή , ισχυει ο κανόνας της αργής φόρτισης για να μην ανεβαίνει θερμοκρασία , 

Και το να μην την γεμίζουμε αλλά ούτε και να την αδειάζουμε . Δλδ  ιδανικά 30-70 . Πράγμα που εγώ δεν το κάνω ποτέ βέβαια . Οσο πιο κοντά στο 50% διατηρούμε την μπαταρία τόσο πιο πολύ θα αντεξει. Γ αυτό και όταν αγοράζουμε κινητό , είναι φορτισμένο συνήθως στο 40-60% .

Δημοσ.

Honor MagicWatch2 απο τον Απρίλη νομίζω.Το φορτίζω με το powerbank που έχει trickle-charging mode  για τετοιες συσκευες .Σπάνια να το φορτίσω με τον γρηγορο φορτιστή του κινητού.Δεν έχω καταλάβει πτώση στην μπαταρία.Το φορτίζω όταν πέφτει στο 20% μέχρι το 100% .Βγάζει άνετα πάνω απο 10 μέρες.Δεν είχε φορτιστή στην συσκευασία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε

Samsung gear s3. 

3 χρόνια το φορτίζω κανονικα , στον δικό του ασύρματο φορτιστή , χωρίς να νοιάζομαι καθόλου για την μπαταρία του , το αφήνω όλη νύχτα πάνω , και τέτοια , και ακόμα η μπαταρία του είναι σκυλί μετά από 3 χρόνια . ,ίσως βοηθάει το ότι η φόρτιση του είναι πολύ αργή θέλει περίπου δύο ώρες για να γεμίσει η μπαταρία των πεντακοσίων mha ,πιθανόν για αυτό το λόγο να κρατάει ακόμα η μπαταρία τόσο καλά. 

Για τις μπαταρίες γενικά σε κάθε συσκευή , ισχυει ο κανόνας της αργής φόρτισης για να μην ανεβαίνει θερμοκρασία , 

Και το να μην την γεμίζουμε αλλά ούτε και να την αδειάζουμε . Δλδ  ιδανικά 30-70 . Πράγμα που εγώ δεν το κάνω ποτέ βέβαια . Οσο πιο κοντά στο 50% διατηρούμε την μπαταρία τόσο πιο πολύ θα αντεξει. Γ αυτό και όταν αγοράζουμε κινητό , είναι φορτισμένο συνήθως στο 40-60% .

Edit

Επεξ/σία από dimitrisdim14
Δημοσ.

εγω το συνδέω απευθείας σε usb θύρα του υπολογιστή. 

φορτίζει πολύ γρήγορα , δεν έχει ανάγκη απο ταχυφορτιστη κινητού.

αλλά ακόμα και σε φορτιστή κινητού δεν νομίζω να υπάρχει προβλημα η συσκευή τραβά όσο ρεύμα χρειάζεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...