georgiouu Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 δεχομαι αιτημα φιλιας στο fb απο ψευτικο γυναικειο προφιλ με κλεμμενη φωτο στο οποιο δεν ανταποκριθηκα φυσικα κοιταω φιλοι=κρυφοι αλλα εμφανιζει τους "ακολουθειτε" στην λιστα των οποιων υπαρχουν αλλοι 4 με το ιδιο ονοματεπωνυμο με εμενα μπορει καποιος να μου δωσει εξηγηση τι συμβαινει; αυτος-η ψαχνει καποιον με το δικο μου ονοματεπωνυμο; και γιατι το κανει με ψευτικο προφιλ; και γιατι οι συνονοματοι την-τον ακολουθουν;
Joshua21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Θα σου πω εγώ τι συμβαίνει, αυτός/ή που έφτιαξε το ψεύτικο γυναικείο προφίλ με κλεμμένη φωτό έχει ψύχωση με το ονοματεπώνυμο σου, στη θέση σου θα ανησυχούσα. 1
WireFire Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, georgiouu είπε μπορει καποιος να μου δωσει εξηγηση τι συμβαινει Καποιος με το δικο σου ονομα πηγε ή παιζει με τη γυναικα του. 1
papoys1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Ξέρει όνομα ξέρει επώνυμο ξέρει φάτσα και με ψεύτικο προφίλ ψάχνει μην τυχόν του κάτσει και εντοπίσει αυτόν που ψάχνει μέσα από φωτογραφίες αν κάνεις δεκτό το αίτημα. Το λόγο που τον ψάχνει μόνο αυτός τον ξέρει αλλά αφού τον ψάχνει με ψεύτικο προφίλ το πιο πιθανό δεν είναι για καλό σκοπό οπότε να φυλάγεσαι αν έχεις πουθενά τη φωλιά σου λερωμένη. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις