javanidhs Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Γεια σου ξανα αγαπητε. ειναι οπως ακριβως τα γραφεις.. vcore 1.75 133 FSB 11.5 πολλαπλασιαστης 266 και τα 2 dimmakia εχουν μπει σε σλοτ 2-3 και παιζουν σε Single channel mode. Τωρα ελπιζω απλα να τελειωσει γρηγορα η διαδικασια επιστροφης και να παρω τα λεφτα μου πισω. δεν μπορω να εξηγησω τι αλλο συμβαινει. τροφοδοσια οκ, μνημηες οκ..τριπλο τεσταρισμενες. θερμοκρασιες οκ....μεχρι και τους δισκους εχω κατεβασει στροφες ... το αλλο κακο σημαδι ειναι οτι στο nforce headquaerts στο forum της ASUS δυστηχως τα πιο πολλα ποστ εχουν σχεση με τα random restart ...σχεδον ολα...ειναι δηλαδη το προβλημα σχετικα μεγαλο..και πραγματικα δεν θελω να μπαινω στην διαδικασια να λεω γαμω την ASUS αλλα κατι μας λεει .....οτι τουλαχιστον δεν φροντιζαν την μητρικη αυτη να την κανουν ανεκτικη με πολλες μνημες..και δεν μιλαμε για τιποτα .της πλακα..μια Kingston Naniya 266 ..εδω διαβαζα (εχω ριξει πολυ διαβασμα για την παλιο μητρικη) οτι δεν της αρεσει ουτε οι νεες Kingston HyperX... τι αλλο να πω.. καλο ειναι πριν την αγορασει καποιος..ας κανει μια μικρη ερευνα..για τον υπαρχον εξοπλισμο του..και να το ξανασκεφτει..
javanidhs Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 UPDATE Που με βαζει σε σκεψεις. ...ενας τυπακος εγραψε το εξης. μειωσε το FSB σου κατα 1 Mhz και μαλλον θα λυθει το προβλημα. Λοιπον τωρα που γραφω εδω και μισω ωρα το μηχανημα τρεχει 100% prime generation tests...και δεν εχει κανει restart. καλο σημαδι...τωρα λοιπον το ηθικο ερωτημα ειναι το εξης τι κανω..καθομαι στα αυγα μου..με μια μητρικη που τελικα δεν ξερω..ειναι απλα παραξενη με μνημες και δεν γουσταρει τις kingstone Μου και συμβιβαζομαι...με 132 fsb η την στελνω πισω... ευχαριστω ξανα για τον χρονο σου jpan.
javanidhs Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Νεο update..σιγα μην δουλευε τελικα... εκανα παλι τα τεστ εφερα το μηχανημα στα ορια..και ξανα μπλε οθονες..in Paging operations και μ@λακιες... ονειρευομαι την ωρα και την στιγμη που η καταραμενη μητρικη θα φυγει απο το PC.... φυσικα δεν θελω να ξανακουσω για ASUS και ιστοριες....οσο καλη μπορει να ειναι μια και καλα....της πλακας mobo τοσο καλη μπορει να βγει και μια ASUS mobo..ρε αντε γειαααααααααααααααα.
jpan Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 φίλε javanidhs, αφιέρωσε λίγο χρόνο και διάβασε τα posts στο link http://forums.pcper.com/showthread.php?s=&postid=1854681 αν θα έπρεπε εγώ να πάρω μια τέτοια απόφαση, θα προσπαθούσα αρχικά να τεστάρω μια νέα CPU Barton με default FSB 166MHz, σε FSB 200ΜΗz μαζί με ένα ζευγάρι μνήμες DDR400. Αν είχα σταθερό σύστημα τότε θα κρατούσα την παλιά μου CPU Palomino και τις μνήμες DDR266 έστω και σε FSB 132MHz και σε μερικούς μήνες που λογικά θα πέσουν αρκετά οι τιμές, θα έπαιρνα ένα Barton και μνήμες DDR400 για το καλό μου motherboard. αν όμως δεν είχα μια τέτοια δυνατότητα, τότε θα προσπαθούσα να αλλάξω το συντομότερο δυνατό τη μητρική, αφού έτσι κι αλλιώς έχει εγγύηση και φαίνεται πως δεν τα πάει και πολύ καλά σε FSB 133, και θα έπαιρνα ένα άλλο πιο αξιόπιστο motherboard για να βρω την ησυχία μου.
javanidhs Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 jpan ευχαιριστω ξανα...ειχα πετυχει και καπου αλλου τα πειραγμενα BIOS αλλα δεν το ρισκαρω..δυστηχως δεν εχω την δυνατοτητα να βρω εναν Barton τωρα...οποτε η δευτερη λυση παρολο που θα χρειαστει παλι να λυνω να δενω και να formarw το pc θα πα προτιμηθει...Πολυ κουραστικη μητρικη ρε παιδια...πολυ κουραστικη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.