Mikeasdf Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα και καλες γιορτες με υγεια! Ανοιγω αυτο το θεμα για να με κατατοπισετε λιγο στην αγορά nvme (m2??) Εχω ηδη 2 ssd (256-500gb) για λειτουργικο & παιχνιδια-προγραμματα και εναν HDD 1tb για downloads κλπ. Τωρα τελευταια βεβαια εχει αρχισει να αργει αρκετα ο hdd οταν κανω extract κλπ και σκεφτηκα να κανω πλεον ολο το συστημα ssd παιρνοντας εναν nvme για λειτουργικο και κανοντας τον 256 αποθηκη για downloads (δεν κρατάω τα αρχεία μετα το download αφου τα χρησιμοποιησω οπότε θα μου φτάνει ο χώρος) Το θεμα ειναι οτι δεν εχω ιδεα προς τα που να κοιταξω (χωρητικοτητα-IOPS-speed ειναι κινεζικα για μενα μιας κ δεν ασχοληθηκα ποτέ με αυτα). Απο τα λιγα που διαβασα κατεληξα σε WD black, samsung 970 evo plus, Adata xpg αλλα δε ξερω τι να διαλεξω και τι διαφορές θα δω μεταξύ τους. Εννοείται πως αν εχετε κατι αλλο να προτεινετε, δεκτο! Το PC μου είναι αυτο της υπογραφής. Ευχαριστω για το χρονο σας! Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2020 από Mikeasdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα