Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση θέλω να μετακινηθω εκτός νόμου έχω βεβαιώση γιατρού που γράφει ποτέ έχουμε ραντεβού και ότι πρεπει να πάω για εξετάσεις... Τα δρομολόγια με τα ΚΤΕΛ δεν βολεύουν βασικά δεν υπάρχει καν λεωφορειο την ημέρα που έχω το ραντεβού και έτσι θα ταξιδεψω με τον αρραβονιαστικο μου που έχει βεβαίωση εργασίας για εκείνη τη περιοχή αλλά μια μέρα πριν το ραντεβού μου λέτε να έχω πρόβλημα? 

Μόλις τώρα, Vaso93 είπε

Γειά σας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση θέλω να μετακινηθω εκτός νόμου έχω βεβαιώση γιατρού που γράφει ποτέ έχουμε ραντεβού και ότι πρεπει να πάω για εξετάσεις... Τα δρομολόγια με τα ΚΤΕΛ δεν βολεύουν βασικά δεν υπάρχει καν λεωφορειο την ημέρα που έχω το ραντεβού και έτσι θα ταξιδεψω με τον αρραβονιαστικο μου που έχει βεβαίωση εργασίας για εκείνη τη περιοχή αλλά μια μέρα πριν το ραντεβού μου λέτε να έχω πρόβλημα?  Με το χαρτί γιατρού θα είμαι ένταξη η λέτε να με γράψουν 

Δημοσ.

εφόσον έχεις χαρτί που λέει οτι πρέπει να μεταβείς σε μια άλη περιοχή δεν τους νοιάζει η ημερομηνία. Ένας γνωστός μου είχε ραντεβού στις 24 δεκέμβρη και πήρε το κτελ στις 20 και στο έλεγχο δεν του είπαν τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Θα γράψετε και οι δύο αριθμό 1 στην βεβαίωση μετακίνησης, καθώς και οι δύο στον γιατρό πάτε.

Θα έχεις μαζί το χαρτί του γιατρού και άμα σε σταματήσει κανας περίεργος μπορείς πάντα να πάρεις τηλέφωνο τον γιατρό μπροστά στον αστυνομικό για να το βεβαιώσει (τραβηγμένο να χρειαστεί αλλά ποτέ δεν ξέρεις που θα πέσεις, έχεις πάντως αυτή την δυνατότητα).

Άμα ρωτήσει για το λόγο μετακίνησης του αραβωνιαστικού, θα πεις ότι απλά πηγαίνετε μαζί στον γιατρό μιας και εσύ δεν οδηγάς.

Εκτός εξαιρετικού απροόπτου να πέσετε σε κάναν πολύ περίεργο (ή κάποια άλλη λέξη) δεν θα έχετε πρόβλημα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, eliasorg είπε

εφόσον έχεις χαρτί που λέει οτι πρέπει να μεταβείς σε μια άλη περιοχή δεν τους νοιάζει η ημερομηνία. Ένας γνωστός μου είχε ραντεβού στις 24 δεκέμβρη και πήρε το κτελ στις 20 και στο έλεγχο δεν του είπαν τίποτα.

Αυτο που λες ειναι μεγαλη πατατα. Εννοειται πως παιζει ρολο η ημερομηνια, απλα επεσε σε αστυνομικους με καλη διαθεση.

Η πιο σιγουρη λυση ειναι αυθημερον ταξιδι με δικια σου δικαιολογια την επισκεψη σε γιατρο και αυτον που σε μεταφερει, οτι ειναι αναγκαιο να σε μεταφερει εκει. Οτιδηποτε αλλο, εξαρταται τη διαθεση του οργανου.

Επεξ/σία από sexymwro7
  • Like 1
Δημοσ.

αν τύχει και σας σταματήσουν για έλεγχο προφανως ναι, θα υπάρχει πρόβλημα.

Αφού το ραντεβού λέει άλλη μέρα; πως θα το δικαιολογήσεις; Εκτός αν είσαι στην Αθήνα και το ραντεβού είναι στη Θεσσαλονίκη.

Παιδιά μη λέμε ό,τι θέλουμε. Επειδή έτυχε κατι σε γνωστό δε σημαίνει ότι είναι ο κανόνας. Εμένα με έχουν σταματήσει σε διακοπές να πηγαίνω ανάποδα σε μονόδρομο και μου τη χαρίσανε επειδή το έπαιζα άσχετος τουρίστας, Δε συμβουλεύω κανέναν όμως να το κάνει

• Like 2
Δημοσ.

Και γιατι καθεσαι και ρωτας εδω αντι να παρεις ενα τηλεφωνακι στο τοπικο ΑΤ να σου απαντησουν (αν ξερουν βεβαια κι αυτοι)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...