visualizer Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει στο αεροδρόμιο και έχουν κολλήσει όλα τα δέματα ; λόγω covid είναι οι τόσο μεγάλες καθυστερήσεις ; Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2020 από visualizer
Vasileios-gr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 στο αεροδρόμιο κολάνε όλα όσα θα περάσουν τελωνειακό έλεγχο. Κάποια άλλα ξεμπλοκάρουν γρήγορα
visualizer Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δειγματοληπτικά επιλέγονται για έλενχο;
BigG Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 εχω το ιδιο θέμα και περιμένω πάνω από 3 μήνες 5+ μικροπράγματα από aliexpress.
visualizer Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, BigG είπε εχω το ιδιο θέμα και περιμένω πάνω από 3 μήνες 5+ μικροπράγματα από aliexpress. Τι περιμένεις αν επιτρέπεται; Κολλημένα στο αεροδρομιο είναι;
BigG Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, visualizer είπε Τι περιμένεις αν επιτρέπεται; Κολλημένα στο αεροδρομιο είναι; κατι καλώδια type c, φτηνά ακουστικά bluetooth και αλλα τέτοια, το tracking στα περισσότερα λεει "arrived at the waypoint" στο αεροδρομιο μάλλον. Κάποια μου λενε "Transfered to the local postal service" .
papoys1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Vasileios-gr είπε στο αεροδρόμιο κολάνε όλα όσα θα περάσουν τελωνειακό έλεγχο. Κάποια άλλα ξεμπλοκάρουν γρήγορα Δεν πάει έτσι. Έχω 5-6 παραγγελίες από ali πάνω από 2-3 μήνες .Το ένα από αυτά ήταν μεγαλύτερο αντικείμενο και λίγο πιο ακριβό (13 ευρώ ) μπήκε τελωνείο ελέγχθηκε και το παρέλαβα χωρίς να πληρώσω κάτι παραπάνω. Το υπόλοιπα φτηνιάρικα 1,2,3 ευρώ τα περιμένω ακόμη. Λογικά σε τίποτε αποθήκες είναι και θα τα πάρουμε τον καινούργιο χρόνο. Οπότε TS τα δικά σου που είναι μόλις 1 μήνα βλέπω να παραλαμβάνεις κοντά στο Πάσχα. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2020 από papoys1
visualizer Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά όσα έχω βαλει ali standard shipping το πολύ να κάνουν 1 μηνα και 1 βδομάδα..δεν μου έχει τύχει πότε τόσο μεγάλη καθυστέρηση 2-3 μήνες..Μάλιστα παρέλαβα πακέτα πριν 2 βδομάδες και όλα περίπου 1 μήνα έκαναν να έρθουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα