Προς το περιεχόμενο

Hp c4680 πρόβλημα στο άνοιγμα


chousi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόβλημα στο άνοιγμα στην τροφοδοσία δηλαδή το βάζεις στο ρεύμα πατάμε on ύστερα δεν μπορεί να το ανοίξει προσπαθεί συνέχεια βγάζει το σήμα hp και έναν ήχο προσπαθεί συνέχεια μετά από περίπου 10 προσπάθειες περίπου ανοίγει τι πρέπει να κάνω;;

Επεξ/σία από chousi
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι παλιός ο εκτυπωτής; Δες μήπως δεν υπάρχει καλή επαφή στα καλώδια τροφοδοσίας, ο δικός μου οταν τον βάζω στην πρίζα πρέπει να περιμένω πρώτα λίγο μετά πατάω το κουμπί και ανοίγει αλλά κάποιες λίγες φορές μπορεί να χρειαστεί να πατήσω 2η και 3η φορά. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενδεχομένως είναι σήμα ότι πλησιάζει η ώρα του.Εκτυπώσεις κάνεις συχνά;;; Έρχομαι να πιστέψω ότι η αραιή χρήση δημιουργεί και προβλήματα.

Έχω τον hp 1510 στον 5ο χρόνο ο οποίος φυσικά δεν βγαίνει πλέον. Εκτυπώνω καθημερινά τουλάχιστον 2 εκτυπώσεις που μπορεί να φτάσω και 30-40 τώρα με τις βεβαιώσεις γιατί είμαστε 5 στην οικογένεια και χρησιμοποιούμε 3-4 ο καθένας την ημέρα. Το έγχρωμο το γεμίζω 1 με 2 φορές την εβδομάδα γιατί βγάζει συνέχεια η εγγονή μου εικόνες παιδικών ηρώων σε Α4.

Άρα η δική μου προτροπή είναι μία. Εκτυπώστε όσο μπορείτε πιο συχνά για καλή λειτουργία και για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα μη συχνης λειτουργίας αυτό που περιγράφει ο φίλος. Η μη συχνή λειτουργία το μόνο που επιφέρει είναι η ξήρανση των μελανιών. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...