Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίσως καλύτερα αφού ηδη τον αγόρασες και είναι περίπου 80% καλύτερος από αυτόν που είχες να πάρεις και μια μέτρια κάρτα γραφικών να ολοκληρώσεις την αναβαθμιση  

Επεξ/σία από Crybal
  • Like 2
Δημοσ.

ευχαριστώ νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση αυτή η κάρτα γραφικών πρέπει να είναι συμβατή με την μητρική έτσι δεν είναι και 

αν έχεις κάποια πρόταση θα είμαι υπόχρεος...  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν δεν παιζεις παιχνιδια παρε μια GT710

π.χ. https://www.skroutz.gr/s/12246944/Gigabyte-GeForce-GT-710-2GB-GV-N710D5-2GL.html

ή διαλεξε μια απο εδω (βλεπε και τι εξοδους vga/hdmi/dvi-d/dvi-i εχουν, γιατι δεν εχουν ολες τις ιδιες εξοδους - επισης αν εχουν GDDR3 ή GDDR5):

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga/f/1180076/GeForce-GT-710.html?o=gt710

Επεξ/σία από duffyduck
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

οποιαδηποτε καρτα που κυκλοφορει στο σκρουτζ μεχρι 70 ευρω ειναι πεταμενα λεφτα,

αν ειναι να παρει καινουρια ας τα δωσει για 1030 που τ αξιζει τα λεφτα της,

δε χρειαζεται να σ απασχολει τροφοδοτικο

• Thanks 1
Δημοσ.

Κι εγώ νομίζω ότι το καλυτερο να πάρει μια 1030

Ακόμα και η gtx 260 που έχω για spare είναι 50% καλύτερη από την 730!

• Thanks 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ, πραγματικά έμαθα πράγματα πολύ χρήσιμα με την βοήθειά σας.

Θα αγοράσω κάρτα γραφικών και θα σας πω τα αποτελέσματα του πειράματός μου.

Με τον νέο χρόνο αυτό 

Καλή χρονιά ( 2021 ) να έχουμε 

• Like 4
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλό μεσημέρι.

Μετά τις συμβουλές σας, έκανα το εξής: Αγόρασα μια κάρτα γραφικών την  Gigabyte GeForce GT 710 2GB και μετά φόρεσα τον  i5 CPU 750  @ 2.67GHz  με 64 bit. Tο σύστημά μου και ο i3 που είχα ήταν με 32 bit καθώς και τα windows 10 pro. Όλα πήγαν καλά έκανα τα windows 10 pro 64 bit και ο υπολογιστής δουλεύει μια χαρά.  Tο μόνο πρόβλημα πλέον είναι ότι δεν μου δουλεύει όλη την ram έχω 2Χ2 συνολικά 4 ram και μου δείχνει μήνυμα ότι η εγκατεστημένη ram είναι  4,00 GB και μόνο (1,96 GB χρησιμοποιήσιμη), ξέρει κάποιος πως μπορώ να το διορθώσω ώστε να γίνει ποιο γρήγορος ο υπολογιστής πέρα από την αγορά νέας ram? 

Πάντος η βοήθειά σας έκανε τον υπολογιστή μου να δουλέψει με τις λύσεις που μου δώσατε και βέβαια σας ευχαριστώ...

Δημοσ.

H μν

Στις 24/1/2021 στις 1:45 ΜΜ, thermaspa είπε

Καλό μεσημέρι.

Μετά τις συμβουλές σας, έκανα το εξής: Αγόρασα μια κάρτα γραφικών την  Gigabyte GeForce GT 710 2GB και μετά φόρεσα τον  i5 CPU 750  @ 2.67GHz  με 64 bit. Tο σύστημά μου και ο i3 που είχα ήταν με 32 bit καθώς και τα windows 10 pro. Όλα πήγαν καλά έκανα τα windows 10 pro 64 bit και ο υπολογιστής δουλεύει μια χαρά.  Tο μόνο πρόβλημα πλέον είναι ότι δεν μου δουλεύει όλη την ram έχω 2Χ2 συνολικά 4 ram και μου δείχνει μήνυμα ότι η εγκατεστημένη ram είναι  4,00 GB και μόνο (1,96 GB χρησιμοποιήσιμη), ξέρει κάποιος πως μπορώ να το διορθώσω ώστε να γίνει ποιο γρήγορος ο υπολογιστής πέρα από την αγορά νέας ram? 

Πάντος η βοήθειά σας έκανε τον υπολογιστή μου να δουλέψει με τις λύσεις που μου δώσατε και βέβαια σας ευχαριστώ...

Αν τα windows αναγνωρίζουν τα 4 αλλά δεν σε αφήνουν να χρησιμοποιήσεις τα 2 το πιθανότερο είναι τα 2gb να είναι hardware reserved.
Αυτό μπορεί να λυθεί από ρυθμίσεις στα bios ή με bios update. Μπες στο google γράψε το μοντέλο της μητρικής σου και bios update απο δίπλα , κατέβασε τα τελευταία bios απτο site της foxconn  και ακολούθησε τις οδηγίες για να κάνεις το update .
Αν δεν λύσει το update το πρόβλημα σου , μπες στις ρυθμίσεις των bios πατώντας f2 ή delete κατά την εκκίνηση του υπολογιστή και ψάξε να βρεις ρυθμίσεις σχετικά με allocated memory , umt .
Αν δεν καταφέρεις να βρεις την κατάλληλη ρύθμιση ένας εύκολος αλλά προσωρινός τρόπος να λύσεις το πρόβλημα είναι να τρέξεις command prompt ως διαχειριστής ( γράφεις στην αναζήτηση cmd , κάνεις δεξί κλικ --> εκτέλεση ως διαχειριστής )  και γράφεις την εντολή sfc /scannow και πατάς enter.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...