Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρόνια πολλά σε όλους.

Στον ΗΥ, αποφάσισα να αλλάξω CPU, ( τον ΗΥ τον χρησιμοποιώ για εργασίες γραφείου μόνον ) έχω την μητρική Foxconn Model H55MXV Series, με Intel Core i3 530 και πήρα μια μεταχειρισμένη cpu την Processore Intel Core i5-750 2,66Ghz Socket 1156 8Mb Cache Dual Core, το έκανα περισσότερο από την βαρεμάρα των ημερών. Τελικά δεν άνοιγε ο ΗΥ, το συμπέρασμά μου είναι ότι μάλλον η μεταχειρισμένη cpu δεν δουλεύει και με δούλεψαν, αλλά ως  μη γνώστης παρακαλώ αν ξέρει κάποιος να μου πει αν τελικά είναι σωστή η cpu που πήρα η να επιβεβαιώσει ότι ο επεξεργαστής δεν λειτουργεί.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλώς ορίσατε στη κοινότητα!

21 λεπτά πριν, thermaspa είπε

μάλλον η μεταχειρισμένη cpu δεν δουλεύει και με δούλεψαν

Δεν θα τό 'λεγα. Bios update δοκιμάσατε;

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 2
Δημοσ.

Βάση της λίστας που υπάρχει στο internet, υποστηρίζεται ο επεξεργαστής που πήρες, αλλά ενδεχομένως να χρειάζεται αναβάθμιση το bios...

• Like 2
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ, δεν έχω γνώσεις και δεν ξέρω πως γίνεται η αναβάθμιση του Bios είμαι πρόθυμος να μάθω μπορείτε να βοηθήσετε...

Δημοσ.

Μπορεις να δεις ποιο bios φοραει τωρα? Το δειχνει την ωρα που μπουταρει.Αν δεν προλαβαινεις να το δεις παρα το κουμπι pause (με enter συνεχιζει να μπουταρει κι αν ξαναπατησει pause "σταματαει" ξανα. Διαφορετικα πατα "DEL" (μαλλον) κατα το boot ,μπες στο bios και δες.

• Like 1
Δημοσ.

o i3 530 έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών επάνω του. ο i5 750 όχι (εάν χρησιμοποιείς την vga από την μητρική δεν δουλεύει με τον I5 750).

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...