Sanjuro Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω εκδορές πιστοποιημένες από νοσοκομείο. Δεν ξέρω ακόμα αν έχω μάρτυρες αλλά θα το διαπιστώσω σύντομα. (Θα προτιμούσα να μην μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες) Γνώμες / Εμπειρίες;; Αναρωτιέμαι κι'ολας, γιατί μάλλον έχω να κάνω με ψυχοπαθή, μήπως παίζω με την τύχη μου. Βέβαια δεν μπορώ να δεχτώ πως μπορεί να κάνει ο καθένας ο,τι γουστάρει, δεν είμαστε στο φαρ ουεστ! Παρεμπιπτόντως Χρόνια πολλά! Με υγεία! Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2020 από Sanjuro
adi32 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Πήγαινε στην αστυνομία και πες να του κάνουν σύσταση να μη σε ξαναενοχληει 1
Sanjuro Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, adi32 είπε Πήγαινε στην αστυνομία και πες να του κάνουν σύσταση να μη σε ξαναενοχληει Δεν ξέρει καν ποιος ακριβώς είμαι! Απλά έτυχα στον δρόμο του. Άσε... μην το ψάχνεις. Μιλάμε για ειδική περίπτωση ανθρώπου διασταύρωση Τσακ Νόρις με Χρυσαυγίτη. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2020 από Sanjuro
G.bar Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Μήνυση ΑΜΕΣΑ αν ξέρεις ποιος είναι, καταγγελία και αυτόφωρο. Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν ζούμε σε ζούγκλα. Μπορεί την πρώτη φορά να του τη χαρίσουν, αλλά αν το ξανακάνει ή αν το έχει ξανακάνει και έχει καμιά αναστολή, μας αποχαιρεταει. 6 1
REPLAY33 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Sanjuro είπε Δεν ξέρει καν ποιος ακριβώς είμαι! Απλά έτυχα στον δρόμο του. Άσε... μην το ψάχνεις. Μιλάμε για ειδική περίπτωση ανθρώπου διασταύρωση Τσακ Νόρις με Χρυσαυγίτη. Τι σημασία έχει αν ξέρει ποιος είσαι?σε χτύπησε χωρίς λόγο και θα τον αφήσεις έτσι;την επόμενη φορά σε όποιον τον συναντήσει μπορεί να μην είναι εκδορές αλλά κάτι πολύ πιο σοβαρό, πρέπει να πας στην αστυνομία κατευθείαν. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2020 από REPLAY33 2
Sanjuro Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Έχω κάνει αναφορά. Έχω περιθώριο 3 μήνες να αποφασίσω αν θέλω να κάνω μήνυση, μου είπαν.
salvador_ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 ξέρεις ποιός , είναι ? εαν ναι , μην το αφήσεις για κανένα λόγο έτσι .. πρέπει να δεχτούν της συνέπειες όσοι ασκούν βία.. μου δημιουργήθηκαν ερωτήματα , για το πως έγινε , ολο το σκηνικό του ξυλοδαρμού, βρέθηκες σε λάθος μέρος την λάθος στιγμή ? 4
gianniskou Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και εγώ θεωρώ πως πρέπει να το καταγγείλεις. Απ' κει και πέρα όμως, μην περιμένεις να γίνουν πολλά. Θα οριστεί τακτική δικάσιμος και όταν με το καλό γίνει το δικαστήριο θα φάει μια αναστολή και τελείωσε. Με την προϋπόθεση ότι επαρκούν τα στοιχεία που έχεις από το νοσοκομείο + αυτόπτες μάρτυρες, γιατί αλλιώς πάει για αθώωση. Είναι άδικο, το ξέρω. Το θέμα όμως είναι ότι πρέπει να καταγγέλλουμε τέτοιες συμπεριφορές. Γιατί αν τον καταγγείλουν και τα επόμενα θύματα του, τότε πάμε σε πιο αυστηρές ποινές(επιτήρηση, εξαγορά κλπ). Σκέψου το και διαφορετικά. Αν εσύ ήσουν το 3ο θύμα του τα τελευταία χρόνια, αλλά τα προηγούμενα θύματα δεν κινήθηκαν δικαστικά, τότε η δικιά σου μήνυση θα είναι χάδι στον δράστη. Αντιθέτως, αν είχαν κινηθεί και τα προηγούμενα θύματα δικαστικά, η δικιά σου μήνυση θα κατέληγε σε πολύ πιο αυστηρή ετυμηγορία. Και σίγουρα, κάποιος που κουβαλάει μια αναστολή στην πλάτη του, θα το σκεφτεί 2 και 3 φορές πριν ξανακάνει τον νταή στον δρόμο. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2020 από gianniskou 1
Sanjuro Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Θα δούμε, βήμα βήμα. Θα μαζέψω όλα τα στοιχεία. Θα ακούσω γνώμες από δικηγόρους, φίλους και συγγενείς ...θα δω πως θα νιώθω μέχρι τότε και θα κρίνω αν αξίζει το μπλέξιμο υποθέτω. Αυτή τη στιγμή είμαι σε διάθεση "Θέλω να τον δω πίσω από μπάρες" ή "θέλω να τον χρεωκοπήσω" (ούτε καν ξέρω αν γίνεται το δεύτερο) ...βέβαια δεν έχουν περάσει ούτε 24 ώρες απ'το συμβάν. Χριστούγεννα είχε ορεξίτσα ο τύπος. 22 λεπτά πριν, salvador_ είπε του ξυλοδαρμού, βρέθηκες σε λάθος μέρος την λάθος στιγμή ? Κατά κάποιο τρόπο ναι.
Salvation81 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, Sanjuro είπε Θα δούμε, βήμα βήμα. Θα μαζέψω όλα τα στοιχεία. Θα ακούσω γνώμες από δικηγόρους, φίλους και συγγενείς ...θα δω πως θα νιώθω μέχρι τότε και θα κρίνω αν αξίζει το μπλέξιμο υποθέτω. Αυτή τη στιγμή είμαι σε διάθεση "Θέλω να τον δω πίσω από μπάρες" ή "θέλω να τον χρεωκοπήσω" (ούτε καν ξέρω αν γίνεται το δεύτερο) ...βέβαια δεν έχουν περάσει ούτε 24 ώρες απ'το συμβάν. Χριστούγεννα είχε ορεξίτσα ο τύπος. Κατά κάποιο τρόπο ναι. Ουτε το 1ο ουτε το 2ο δεν θα δεις, απλα για να ξερεις το λεω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις