Προς το περιεχόμενο

Windows 7 x32 embedded updates POSREADY μέχρι το 2023

stelrp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, stelrp είπε

Αυτό έχω κάνει αλλά σταμάτησε να παίρνει updates.

Τεσπα έχω κατεβάσει ένα modded γερμανικό iso [...]

[...] έχω βάλει ελληνικό όφις [...]

Θα τον φάει τον Γερμανό το Ελληνικό φίδι!!! :D :D :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω πριν λίγες μέρες κατέβασα ενα iso με win7 Ultimate SP1 32bit για ενα παλαιό PC με intel G2020 και 4GB ram.

Τα έβαλα και πανε πολυ καλα.

Δεν ειναι σπασμένα θέλουν κλειδί, βρήκα απο λαπτοπ φιλου που εχει βαλει 10αρια και τα έβαλα. Updates δεν κάνουν γιατί απο οτι κατάλαβα εχει σταματήσει η microsoft την υποστήριξη.

Δεν με πειράζει καθώς το PC αυτο το έχω σαν server για να μοιράζω στο δίκτυο μου τους σκληρούς του δίσκους. Κατι σαν αποθήκη δηλαδή.

Αλλα η ερωτηση ειναι αν υπαρχει καποιος τροπος να βαλω τα updates? Εστω το windows defender να ανανεωσω γιατι ουτε και αυτο κανει.

EDIT: Διαβασα ολο το thread θα δοκιμασω το UpdatePack7R2--++.exe

Επεξ/σία από Petros Electron

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θέλεις μόνο σαν file server τι το ταλαιπωρείς με windows; Βάλε ένα nas4free ή freenas, σέταρε τους δίσκους σου, τα shares, αν θέλεις χρήστες με κωδικούς ή όχι και ξέχασε το.

Επεξ/σία από micos000
  • Thanks 1

Αν σου περισεύει κανένα παλιό pc, ακόμα και p4 ή και p3 με 1gb ή και λιγότερη ram μπορείς να τα δοκιμάσεις. Θα είναι σαν να έχεις έναν δίσκο που τον βλέπει όλο το δίκτυο σου και μπορείς να ορίσεις χρήστες με δικαιώματα αν μπαίνουν και άλλοι ώστε ο καθένας να έχει τα αρχεία του και εσύ να τα χειρίζεσαι όλα. Χρησιμοποιώ στο γραφείο σε pentium 3 με 256ΜΒ μνήμη και σε pentium 4 με 512MB ram (Ω! τι αναβάθμιση) το freenas 0.69.1 που είναι σούπερ για samba file server. Στηρίζει πάνω από 10 χρήστες ταυρόχρονα για έγγραφα και φωτογραφίες σε 18ωρη βάση. Με παραπάνω μνήμη και gigabit κάρτα δικτύου και switch κάνει πολλά παραπάνω.

Το κατεβάζεις από εδώ -> http://raspitr.freemyip.com/depo/ (μόνο 61ΜΒ). Αν θέλεις παραπάνω πας σε nas4free 8 και πάνω σε c2d με 2 ή 4gb ραμ.

• Thanks 1

Εισαι καταπληκτικός !

Σε ευχαριστώ θα το εχω στα υπόψη να το δοκιμάσω (μολις θα καταστρέψω τα 7αρια χαχαχα) Τωρα περνάω το update. 48 updates βρηκε... Για να δούμε..

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...