Aggelo21 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Χρόνια πολλά, έχω παρει τα razer blackshark v2 . Μπορώ να κάνω κάποια ρύθμιση στ ακουστικά για το ps4??? Γενικά δεν ακούω πολύ δυνατά τπυς ήχους!!! Ευχαριστώ
jerry banana Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Aggelo21 είπε Χρόνια πολλά, έχω παρει τα razer blackshark v2 . Μπορώ να κάνω κάποια ρύθμιση στ ακουστικά για το ps4??? Γενικά δεν ακούω πολύ δυνατά τπυς ήχους!!! Ευχαριστώ Γιατί να πάρεις razer και όχι κάποια αλλαγή εταιρεία με καλύτερες κριτικές όπως hyperx cloud alpha ? ή sennheiser game one.
Aggelo21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Τα εχω πάρει ηδη τα hyper x δεν.ξερω αν είναι καλύτερα......γενικα
kotsos1983 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Φιλε γενικα τα ακουστικα που εχεις ειναι πολυ καλα και ειδικα στο pc που ειναι παραμετροποιησιμα αποδιδουν στο ακεραιο,τωρα στη κονσολα δεν μπορεις να κανεις κατι και γενικα το καλυτερο ειναι ακουστικα αποκλειστικα για κονσολες,αυτα που εχεις υποστηριζουν 7.1 surround το οποιο δεν εκμεταλευεσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα