apos2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, james01gr είπε eshop όλα τα καταστήματα μπορούν να το φτιάξουν. Δεν χρειάζεται κάτι το ιδιαίτερο. Δεν έχει κανένας την αποκλειστικοτητα. Την ζημιά που παθαίνω για έχω απόθεμα να εξυπηρετήσω δεν θα κου την πληρώσει κανένας και κανένας δεν θα πληρώσει τον κόπο μου. Νομίζεις ήθελα τα καταστήματα κλειστά; ολοι στην αγορά θέλουν να δουλεύουν όλοι. Γιατί σε λίγο, και όταν φτάσει η ανεργία πάλι στο 25% θα βουλιαξω φιλε. Και θα βουλιάξουμε όλοι μαζί. Είναι βέβαιο αυτό. Και ξέρεις εάν δουλέψω εγώ, δεν θα δουλέψουν ούτε οι υπάλληλοι που έχω. Αυτό δεν σε νοιάζει βέβαια. Ούτε το γεγονός πως εάν ανεβαινει και άλλο η δουλειά θα μπορώ να πάρω και άλλον έναν άνθρωπο στο μαγαζί. Δείτε λίγο πέρα από την μύτη σας. Μισθωτος ήμουν και γνωρίζω όλες τις πλευρές. Και γνωρίζω πως μου φέρονταν και γνωρίζω πως φερομαι και εγώ με την πλευρά μου. Το γεγονός πως ο κόσμος αγοράζει, δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό. Ούτε την πλασματικη ανάγκη δημιουργώ ούτε πιέζω κάποιον να αγοράσει. Αλλά το γεγονός πως πολλοί υπαναχωρουν μετά την παραγγελία είναι γεγονός. Είναι δικαίωμα τους. Αλλά όλα τα κατατηματα ζημιωνονται και σε αυτές τις εποχές μπλοκάρει ένα φρακαρισμενο δικτυο διανομων για μεταφορές που ο άλλος δεν τις θέλει γιατί έχει κάνει 10 παραγγελίες και θα παραλάβει αυτήν που θα φτάσει πρώτη. Το ξερω οτι ολο αυτο ειναι ενα Domino και παρεσυρε ολους και εσας και τις κουριερ. Το Ξερω οτι ειναι ζημια οταν απο εσενα ενα εμπορευμα φευγει και αργει καμποσες μερες να φτασει στο παραληπτη και εν τελει το κανει αρνηση παραλαβης.Δυστηχως ετσι ειναι τα πραγματα . Το λαθος που καναν καποια eshops και πλατφορμες του Skroytz ειναι οτι διαφημηζαν παραδοση 1-3 μερες.Για να μη χασουν τον πελατη. Γιατι αν το αλαζαν απο 10 εως 20 πχ δε θα ψωνιζε κανενας.Αλλα τα φαγαν τα μουτρα τους ετσι. Η ΕΕΤΤ ειχε ενημερωσει προπολου για τους χρονους και ειχε πει οσα eshop υπαρχουν να ενημερωνουν σωστα τον καταναλωτη. Καπιοι το επραξαν καπιοι οχι.
george kesoglu Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) αν και δεν μου εχουν καθηστερηση καμία παραγγελια , δεν βλεπω απο τις εταιριες προσπαθεια εξομαλυνσης΄ πχ 25/12 ημερα παρασκευη χριστουγεννα αργια λογικό , αλλα στης 26/12 το Σάββατο (ανοιχτα μαγαζια) στα κουριερ αργια , 27/12 κυριακη (ανοιχτα μαγαζια) στα κουριερ αργια , θα ανοιξουν την δευτερα 28/12 και θα πουν για τον ογκο δουλειας !!!!!!!, μα το ξέρανε οτι αυτες τις μερες θα γινει χαμος τι κανανε ???? καθοταν και τα ξύνανε !!!! ενταξει για τα χριστουγεννα αλλα το σαββατοκυριακο επρεπε να το εκμεταλευτουν για να συμαζεψουν λιγο την κατασταση , αυτο απο μονο του δειχνει το πνευμα εξυπηρετησης του πελατη. και οπως ειπε και ενας που ειχε μαγαζι ο ανθρωπος και δεν φτανει που επεσε η δουλεια του εχει και προβληματα με τους πελατες του λογο κουριερ Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2020 από george kesoglu
triplex1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Ο Νοστραδαμος ειχε προβλεψει για το '21 οτι θα δουμε μεχρι ζομπι ε ρε γλεντια , αφηστε τα pubg και fortnite και παρτε κανενα ''κανονικο'' οπλο , ο γιος του δρακουλα κυβερναει , ολα μπορουν να συμβουν. 1 λεπτό πριν, triplex1 είπε Ο Νοστραδαμος ειχε προβλεψει για το '21 οτι θα δουμε μεχρι ζομπι ε ρε γλεντια , αφηστε τα pubg και fortnite και παρτε κανενα ''κανονικο'' οπλο , ο γιος του δρακουλα κυβερναει , ολα μπορουν να συμβουν.
ChrisN.S. Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, StamTheMan είπε Παντως αυτο που πληρωνετε 3 ευρω μεταφορικα και μετα λετε "πληρωσα να μου το φερουν σπιτι" να το κοιταξετε. Ουτε τα ελτα δεν το κανουν αυτο. Απο περιεργεια,με ποια κριτηρια κλειδωνει ενα θεμα και μετα ξεκλειδωνει; Ειδικα ενα τετοιο θεμα.. Πήγαινε κάνε καμία παράδοση και τις συμβουλές σου αλλού. 2
StamTheMan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε Πήγαινε κάνε καμία παράδοση και τις συμβουλές σου αλλού. Η ειρωνια στα φιλαρακια σου μαγκα μου.Και δεν ειμαι κουριερ. 2 ώρες πριν, vs_skg είπε σιγα την δουλεια που κανεις που θες και πανω απο 3 ευρω. Πισω στο μηχανακι τωρα, περιμενουν τα δεματα Δεν ειμαι κουριερ,ξαναλεω. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2020 από StamTheMan
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 42 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Η ειρωνια στα φιλαρακια σου μαγκα μου.Και δεν ειμαι κουριερ. Δεν ειμαι κουριερ,ξαναλεω. Δεν μας νοιαζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις