panostza Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, marios1515 είπε Δεν το έχει στη λίστα χρεώσεων,το λέει στους όρους με τα ψιλά γράμματα.Πάνω από 2,5κ υπόλοιπο σου χρεώνει αρνητικό επιτόκιο - 0,5% Έστω, αλλά και αυτό το λέει κάπου; Με ενδιαφέρει να το δω.
marios1515 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 30 λεπτά πριν, panostza είπε Έστω, αλλά και αυτό το λέει κάπου; Με ενδιαφέρει να το δω. https://www.degiro.gr/cash-accounts
panostza Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 38 λεπτά πριν, marios1515 είπε https://www.degiro.gr/cash-accounts Θενκς
sphinxgr Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Σχετικά με etoro. Έκανα κατάθεση ένα ποσό και μετά έψαξα πως θα μπορούσα εγκυκλοπαιδικά να το πάρω πίσω. Αρκετοί έχουν γράψει πως δεν καταφέρνουν να πάρουν πίσω τα χρήματα τους. Πρέπει να έχεις επιβεβαιωμένο λογαριασμό (λογικό) ενώ παίρνεις τα χρήματα μόνο με τον τρόπο που τα έβαλες. Στο ίδιο μέσο που έγινε η κατάθεση δηλαδή! Δεν έχεις άλλο εναλλακτικό τρόπο. Δεν μπορείς να προσθέσεις άλλο τρόπο. Δεν μπορείς να επιλέξεις τρόπο. Εγω ας πούμε έβαλα χρήματα μέσω χρεωστικής που είναι μόνο για μια χρήση που στην εκδίδει η Revolut. Τα έβαλα και μετά απενεργοποιήθηκε η κάρτα. Βάζω μετά ένα 2ο ποσό με άλλη κάρτα revolut, που υπήρχε και υπάρχει. Δεν είναι μιας χρήσης δηλαδή. Τώρα πάω να τραβήξω για δοκιμή τα χρήματα και μου βγάζει αυτόματα ότι τα χρήματα θα προσπαθήσουν να επιστραφούν σε αυτές τις κάρτες. Δεν έχω καμία δυνατότητα να διαγράψω στο etoro, την κάρτα που έχει απενεργοποιηθεί και αυτοί θα προσπαθήσουν να τα βάλουν στην ανύπαρκτη κάρτα. Μίλησα με etoro και ήρθε μήνυμα ότι δεν διαγράφουν την κάρτα, ούτε μπορεί να γίνει αλλαγή. ΑΝ τους πάω επίσημο χαρτί απο την τράπεζα που να λεει όλα τα παραπάνω, θα τα δουν. Μίλησα με Revolut, δεν στέλνουν κανένα χαρτί τέτοιο λεει. Ενας εκπρόσωπος μου λεει, δεν μπορούν να σου στείλουν χρήματα στην ανενεργή κάρτα, άλλος εκπρόσωπος μου λεει, μπορουν να σου στειλουν. Αν δεν φτάσουν όμως τα χρήματα, το etoro θελει αντίγραφο της κίνησης της κάρτας που ΔΕΝ έχω και ΔΕΝ μπορώ να βγάλω. Οπότε πέφτει σε μαύρη τρύπα η όλη διαδικασία. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά όσοι είναι να ασχοληθούν με etoro ίσως θα πρέπει να το ψάξουν ξανά. Αν κάποιος έχει κάποια εμπειρία, ας την γράψει. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2021 από sphinxgr
Doubt Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 25 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Τώρα πάω να τραβήξω για δοκιμή τα χρήματα και μου βγάζει αυτόματα ότι τα χρήματα θα προσπαθήσουν να επιστραφούν σε αυτές τις κάρτες. Δεν έχω καμία δυνατότητα να διαγράψω στο etoro, την κάρτα που έχει απενεργοποιηθεί και αυτοί θα προσπαθήσουν να τα βάλουν στην ανύπαρκτη κάρτα. Μίλησα με etoro και ήρθε μήνυμα ότι δεν διαγράφουν την κάρτα, ούτε μπορεί να γίνει αλλαγή. ΑΝ τους πάω επίσημο χαρτί απο την τράπεζα που να λεει όλα τα παραπάνω, θα τα δουν. Μίλησα με Revolut, δεν στέλνουν κανένα χαρτί τέτοιο λεει. Ενας εκπρόσωπος μου λεει, δεν μπορούν να σου στείλουν χρήματα στην ανενεργή κάρτα, άλλος εκπρόσωπος μου λεει, μπορουν να σου στειλουν. Κάνε μια προσπάθεια να τραβήξεις τα χρήματα στην καταργημένη κάρτα. Αν πετύχει problem solved, αν δεν πετύχει το βλέπεις σε 2η φάση. Και τη 2η κατάθεση σε δολάρια την έκανες; με virtual revolut?
sphinxgr Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Doubt είπε Κάνε μια προσπάθεια να τραβήξεις τα χρήματα στην καταργημένη κάρτα. Αν πετύχει problem solved, αν δεν πετύχει το βλέπεις σε 2η φάση. Και τη 2η κατάθεση σε δολάρια την έκανες; με virtual revolut? Δεν με απασχολεί να βγάλω τα λεφτα. Με απασχολεί να τα βγάλω αν κάποτε θελήσω. Διάβασα πως ΘΑ φτιάξουν εντός του 2021 ηλεκτρονική πιστωτική (φάση Revolut), οπότε δεν θα υπάρχει τέτοιο πρόβλημα και θα μπορείς μεσω αυτης να χαλάς τα λεφτά σου. Οπότε έχω ελπίδα. θα κάνω κάποια στιγμή δοκιμή να τραβήξω λίγα λεφτά να δω αν θα χαθούν ή θα έρθουν. *2η κατάθεση έκανα με την εικονική revolut που δεν λήγει σύντομα. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2021 από sphinxgr
Doubt Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 11 λεπτά πριν, sphinxgr είπε *2η κατάθεση έκανα με την εικονική revolut που δεν λήγει σύντομα. Σε δολάρια;
greekboy Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 1) μου κάνει εντύπωση που η revolut αφήνει καταθέσεις σε etoro, ενδιαφέρον 2)και εγώ θα έλεγα να προσπαθήσεις, πολύ πιθανό η ανενεργή κάρτα να είναι ακόμα συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σου και να φτάσουν τα λεφτά. Νομίζω μου είχε τύχει κατι ανάλογο σε ελληνική τράπεζα 3) γιατί να κάνεις την κατάθεση εξαρχής με disposable card. Οτιδήποτε να πήγαινε στραβά θα είχες 0 support. Όπως τώρα.
prometheas Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν θα εχεις κανένα θεμα. Τα χρήματα θα επιστραφούν στο λογαριασμό σου στην Revolut. Πάντως η χρήση virtual κάρταs (οχι disposable) θα ήταν πολύ πιο βολική για τέτοιες συναλλαγές Σχετικά με την etoro, δεν ξέρω γιατι αλλά εμένα δεν μου εμπνέουν εμπιστοσύνη. Θεωρώ την trading212 καλύτερη επιλογή αν κάποιος θέλει το full range των προιόντων που έχει. Για long term επενδύσεις σε απλά προιόντα (μετοχές, αμοιβαια, ομόλογα ΕΤFs) νομιζω οτι η Degiro (custody account) ειναι πολύ καλή επιλογή αν και έχει κάπως τσιμπημένες χρεώσεις. Ακόμα καλύτερη και ασφαλέστερη η Interactive brokers και η Saxo bank όταν σοβαρεύουν τα πράγματα (και τα ποσά...) Επεξ/σία 12 Απριλίου 2021 από prometheas 2
sphinxgr Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, prometheas είπε Δεν θα εχεις κανένα θεμα. Τα χρήματα θα επιστραφούν στο λογαριασμό σου στην Revolut. Πάντως η χρήση virtual κάρταs (οχι disposable) θα ήταν πολύ πιο βολική για τέτοιες συναλλαγές Σχετικά με την etoro, δεν ξέρω γιατι αλλά εμένα δεν μου εμπνέουν εμπιστοσύνη. Θεωρώ την trading212 καλύτερη επιλογή αν κάποιος θέλει το full range των προιόντων που έχει. Για long term επενδύσεις σε απλά προιόντα (μετοχές, αμοιβαια, ομόλογα ΕΤFs) νομιζω οτι η Degiro (custody account) ειναι πολύ καλή επιλογή αν και έχει κάπως τσιμπημένες χρεώσεις. Ακόμα καλύτερη και ασφαλέστερη η Interactive brokers και η Saxo bank όταν σοβαρεύουν τα πράγματα (και τα ποσά...) Ο μόνος λόγος που ασχολήθηκα με etoro είναι γιατί σου δίνει τη δυνατότητα να αγοράζεις μετοχές χωρίς spread /χρέωση ενώ παράλληλα μπορείς να αντιγράφεις επενδύσεις άλλων, αφου πρώτα δεις τις αποδόσεις τους στο χρόνο
Diinekis21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, sphinxgr είπε Ο μόνος λόγος που ασχολήθηκα με etoro είναι γιατί σου δίνει τη δυνατότητα να αγοράζεις μετοχές χωρίς spread /χρέωση ενώ παράλληλα μπορείς να αντιγράφεις επενδύσεις άλλων, αφου πρώτα δεις τις αποδόσεις τους στο χρόνο Spreads (φυσικά) έχει και μάλιστα μεγάλα.
sphinxgr Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 46 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Spreads (φυσικά) έχει και μάλιστα μεγάλα. Σε αγορά μετοχών χωρίς μόχλευση? Δεν έχω πετύχει κάτι τέτοιο να το γράφει καπου
Diinekis21 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, sphinxgr είπε Σε αγορά μετοχών χωρίς μόχλευση? Δεν έχω πετύχει κάτι τέτοιο να το γράφει καπου Το eToro σωστά λες δεν ότι δεν έχει προμήθειες (τύπου 0,50€ ανά συναλλαγή +ποσοστό*αξίας μετοχών όπως η Degiro), έχει όμως μεγάλα spreads (άλλος τρόπος να έχεις προμήθεια χωρίς να πεις τη λέξη προμήθεια ). H Τ για παράδειγμα, στο κλείσιμο σήμερα σε eToro αγορά 29,99 πώληση 29,95 (0,04) & T212 αγ. 29,97 πωλ. 29,95 (0,02). Επεξ/σία 13 Απριλίου 2021 από Diinekis21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα