Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τo Deepcool Matrexx 55 Mesh Add-RGB 4F

dennissgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και Χρόνια πολλά!!! 

Πρόσφατα αγόρασα το παρακάτω κουτί Deepcool Matrexx 55 Mesh Add-RGB 4F. 

Αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα:

1. Τα καλώδια ρεύματος στα fan είναι αρκετά κοντά και έτσι δεν μπορώ να κουμπώσουν στη μητρική, οπότε δεν έχω τη δυνατότητα να τα ρυθμίσω το καθένα ανεξάρτητα. (Βέβαια, μέσα στο κουτί περιείχε ένα καλώδιο το οποίο ενώνει όλους τους ανεμιστήρες και τους χειρίζεσαι ενιαία από τη μητρική, κάτι που δεν το επιθυμώ.) 

2. Αγόρασα 2 ακόμα fan (top), της ίδιας εταιρείας, τα οποία πάλι είναι κοντά και δυσκολεύομαι πάλι να τα προσαρμοσω στη μητρική ως ανεξάρτητα. 

Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν η deep cool βγάζει επεκτάσεις καλωδίων ώστε να επεκτείνω τα καλώδια από τα fan και να κουμπώσουν το καθένα ανεξάρτητα στη μητρική; 

3. Το κουτί έχει ένα κουμπί για ρύθμιση των rgb των fan το οποίο το συνδέεις με ένα molex καλώδιο το οποίο συνδέεται τα molex  του τροφοδοτικού, το οποίο όσες φορές και αν δοκίμασα δεν λειτούργησαν και με τα βγάλε βάλε ξεπατωθηκαν τα σιδεράκια στο molex του κουτιού. 

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο modακι που να τα συνδέσω πάνω του και ίσος να τα συνδέσω στην μητρική μου msi b450 a-pro  που δυστηχως έχει jrgb1? 

4.Τα rgb καλώδια του κουτιού και τα rgb καλώδια στα 2 πρόσθετα fanακια (της deepcool) που αγόρασα δεν ταιριάζουν. 

Γνωρίζετε που μπορώ να βρω και αυτά τα καλώδια ώστε να τα συνδέσω με τα fan του κουτιού και να λειτουργούν ενιαία? 

Τα fan όλα είναι argb και θέλω μήπως μπορούμε να τα "σώσουμε ". 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! 

Επεξ/σία από dennissgr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...