Προς το περιεχόμενο

Αγορά Smartphone - max 350€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; Μέχρι 350€
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Από Ελλάδα 
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι. 
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούριο. 
5) Μέγεθος οθόνης; Αδιάφορο
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Ιδανικά να έχει NFC. 
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; ναι, αποτελεί προτεραιότητα 
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; ναι
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Έμφαση στην λήψη φωτογραφιών και βίντεο. 

Ψάχνω για να αγοράσω κινητό καινούριο μέχρι 350€ από Ελλάδα. Το τωρινό κινητό που έχω είναι το Xiaomi Mi A1. 

Το κύριο χαρακτηριστικό που με ενδιαφέρει είναι η ποιότητα της κάμερας. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, takatakaros είπε

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; Μέχρι 350€
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Από Ελλάδα 
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι. 
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούριο. 
5) Μέγεθος οθόνης; Αδιάφορο
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Ιδανικά να έχει NFC. 
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; ναι, αποτελεί προτεραιότητα 
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; ναι
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Έμφαση στην λήψη φωτογραφιών και βίντεο. 

Ψάχνω για να αγοράσω κινητό καινούριο μέχρι 350€ από Ελλάδα. Το τωρινό κινητό που έχω είναι το Xiaomi Mi A1. 

Το κύριο χαρακτηριστικό που με ενδιαφέρει είναι η ποιότητα της κάμερας. 

Νομίζω πως είσαι για το xiaomi mi 10 lite! Το έχω δύο μέρες και είμαι ενθουσιασμένος :) Το αγόρασα από το eshop.gr στα 329€.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Marios Rios είπε

Νομίζω πως είσαι για το xiaomi mi 10 lite! Το έχω δύο μέρες και είμαι ενθουσιασμένος :) Το αγόρασα από το eshop.gr στα 329€.

Φίλε μου, αν μπορείς να απαντήσεις σε 2-3 ερωτησουλες.

1.Μήπως γνωρίζεις αν η εγγύηση από το e-shop είναι της infoquest? 

2.Η συσκευή διαθέτει ραδιόφωνο και υπέρυθρες ? 

3.Ειχε θήκη η συσκευή? 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ΜΙχαλιεςς είπε

Φίλε μου, αν μπορείς να απαντήσεις σε 2-3 ερωτησουλες.

1.Μήπως γνωρίζεις αν η εγγύηση από το e-shop είναι της infoquest? 

2.Η συσκευή διαθέτει ραδιόφωνο και υπέρυθρες ? 

3.Ειχε θήκη η συσκευή? 

Ευχαριστώ 

Καλημέρα φίλε μου 

1) Δυστυχώς δεν έχει infoquest. Αλλά από ότι κατάλαβα στο τηλέφωνο που ρώτησα δεν δίνει γενικότερα για Ελλάδα. Το eshop.gr είναι αξιόπιστο βέβαια και θα αναλάβει το τεχνικό του τμήμα ιποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Αν δεν βγάλουν άκρη το στέλνουν οι ίδιοι στην αντιπροσωπεία. Σου λέω ότι μου είπαν 

2) Έχει ραδιόφωνο... Για υπέρυθρες δε ξέρω τι εννοείς και δεν έχω ανακαλύψει κάτι ακόμα. Αν εννοείς nfc τότε ναι έχει :)

3) Φυσικά και δίνουν θήκη μαζί με το κινητό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές του, έχει υπέρυθρες το mi 10 lite. Και για εμένα το τηλέφωνο είναι στα υποψήφια για αγορά, σε λίγο καιρό.

Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο τηλέφωνο που μπορεί κανείς να αγοράσει στα χρήματα αυτά, ΑΛΛΑ, εγώ προσωπικά ΘΕΛΩ και υπέρυθρες και θύρα ακουστικών και τα πάντα. Ειδικά για τις υπέρυθρες, όταν χάλασε το τηλεχειριστήριο για το air condition, με βόλεψε πάρα πολύ ότι το τηλέφωνό μου είχε. Το ίδιο και με τα ακουστικά, τα χρησιμοποιώ κάπου κάπου, γιατί να πάρω τηλέφωνο χωρίς; 

Επεξ/σία από kogba
Δημοσ.

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα αγοράσω τηλέφωνο χωρίς ακουστικά, sd, υπέρυθρες, και για μένα είναι πάρα πολύ χρήσιμες λειτουργίες που με έχουν βοηθήσει. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Marios Rios είπε

Καλημέρα φίλε μου 

Για υπέρυθρες δε ξέρω τι εννοείς και δεν έχω ανακαλύψει κάτι ακόμα. Αν εννοείς nfc τότε ναι έχει :)

Καλημέρα κ σε εσένα!!! 

Το ir blaster εννοούσα το οποίο το χρειάζομαι όπως κ το ραδιόφωνο. Δυστυχώς από ότι έχω καταλάβει, αν θέλει κάποιος ir+ράδιο, μόνο xiaomi. Κρίμα που τα realme δεν προσφέρουν τέτοια δυνατότητα, θα τους έδινα μια ευκαιρία. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...