Προς το περιεχόμενο

Αγορά τηλεόρασης, Samsung, LG, Hisense, Sony, 65+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και καλές γιορτές!! 

Ψάχνω μία smart τηλεόραση για το σαλόνι, 65+ ίντσες και με budget <700euro. Μπορείτε να μου προτείνετε μία τίμια οθόνη με κρυστάλινη εικόνα και ήχο?!

Είμαι ανάμεσα σ'αυτές τις επωνυμίες (Samsung, LG, Hisense, Sony). Ευχαριστώ!

Samsung UE65TU7172 Smart 4K UHD 65"

vs

LG 65UN71006LB Smart 4K UHD 65"

vs

Sony KD-65X7055 Smart 4K UHD 65"

vs

LG 65NANO796NE Smart 4K UHD 65"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εάν δεν βλεπεις υπό γωνία λόγο θέσης καναπέ κτλ τότε επέλεξε VA πάνελ. Πιο μεγάλη αντίθεση και τα μαύρα δεν εμφανίζονται σαν γκρι. Εάν θα αναγκάζεσαι να βλέπεις υπό γωνία τότε επέλεξε IPS πάνελ. 

VA πάνελ απο αυτές έχει η Samsung η όποια και είναι η καλύτερη επιλογή.

Με IPS θα πήγαινα στην LG 71006LB

Ένα συγκριτικό. 

https://www.kitele.com/en/compare/lg-65nano796na,lg-65un71006lb,samsung-ue65tu7172,sony-kd-65x7055

Επεξ/σία από Payne83
Δημοσ.

Παιδιά Καλησπέρα κάποιος να με βοηθήσει. Έχω τηλεόραση samsung και δεν μπορώ να κατεβάσω από πουθενά SS iptv ή γενικά κάποιο τέτοιο πρόγραμμα όπως smart iptv όπου από εκεί μέσα μπορώ να βλέπω ΟΤΕ και nova και τα σχετικά. στα είτε να μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ καλές γιορτές με υγεία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, είμαι και εγώ για τηλεόραση και θέλω μεγάλη... 65άρα τουλάχιστόν, ταβάνι τα 700, έχω χαθεί απο τις επιλογές, είδε κανείς και αυτήν? 

https://www.germanos.gr/product/televisions/televisions/55-65/xiaomi-mi-tv-4s-65-led-4k-smart-tv-tileorasi/?productId=20399331

νομίζω ότι είναι καλή φάση.

επίσης είχα πάει ένα φεγγάρι σε ένα φίλο και μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι είχε συνδέσει ακουστικά (tws bluetooth 5.0) με την τηλεόραση και απολάμβανε την ταινία του χωρίς να ενοχλεί κανένα.

Συγνώμη για το -take over- του πόστ, αλλά νομίζω είμαστε στην ίδια μοίρα. :)

η δικιά μου samsung είναι παλιό μοντέλο και δεν υποστηρίζει εφαρμογή iptv, έχει netflix, μέχρι εκεί, έχει και καμιά 40-50 εφαρμογές να κατεβάσεις από το samsung store. νομίζω ότι εκεί είσαι και εσύ zervinho.

Επεξ/σία από StringKIller-gr
Δημοσ.
Στις 25/12/2020 στις 3:17 ΜΜ, Payne83 είπε

Εάν δεν βλεπεις υπό γωνία λόγο θέσης καναπέ κτλ τότε επέλεξε VA πάνελ. Πιο μεγάλη αντίθεση και τα μαύρα δεν εμφανίζονται σαν γκρι. Εάν θα αναγκάζεσαι να βλέπεις υπό γωνία τότε επέλεξε IPS πάνελ. 

VA πάνελ απο αυτές έχει η Samsung η όποια και είναι η καλύτερη επιλογή.

Με IPS θα πήγαινα στην LG 71006LB

Ένα συγκριτικό. 

https://www.kitele.com/en/compare/lg-65nano796na,lg-65un71006lb,samsung-ue65tu7172,sony-kd-65x7055

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Θέλω να βλέπω από παντού καλά. Ο καναπές θα είναι παράλληλα στην τηλεόραση και υπό γωνία.

Δημοσ.

Επειδή έχω την Samsung 8502 σε 50αρα  δεν χάνει καθόλου σε λογική γωνία !!!

Πλήρως ευχαριστημένος σε μια εβδομάδα χρήσης !!!

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας και καλή χρονιά, 

τελικά πήρα την Samsung UE65TU7172 Smart 4K UHD 65" αλλά δεν την έχω ανοίξει ακόμα! Το κουτι γράφει TU7100 και όχι TU7172. Είναι το ίδιο μοντέλο ή είναι λάθος τηλεόραση?

Δημοσ.

Νομίζω γενικά λέγονται 7100 series. Το 72 είναι απλά για πιο συγκεκριμένα. Μπορεί κ να λέω βλακείες

Δημοσ.
10 ώρες πριν, mgirl είπε

Γεια σας και καλή χρονιά, 

τελικά πήρα την Samsung UE65TU7172 Smart 4K UHD 65" αλλά δεν την έχω ανοίξει ακόμα! Το κουτι γράφει TU7100 και όχι TU7172. Είναι το ίδιο μοντέλο ή είναι λάθος τηλεόραση?

Καλορίζικη! Αν μπορείς ενημέρωσε μας πως σου φαίνεται η νέα σου τηλεόραση και σε τι απόσταση θέασης. Πρώτη smart TV;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την σύνδεσα χτες και είδα κανονικά Netflix. Nα πώ την αλήθεια η ποιότητα της εικόνας ήταν μέτρια, αλλά αυτο είναι υποκειμενικό. Σήμερα πήγα να την ανοίξω πάλι και η οθόνη δεν δούλευε. Είναι μαύρη και παίζει μόνο ο ήχος! Έκανα reset αλλά δεν άλλαξε κάτι. Θα έρθει τεχνικός από βδομάδα να την δει. 😕

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά τι γίνεται πια με τις τηλεοράσεις? Όλες πρόβλημα? Πώς γίνανε όλες τόσο μη μου άπτου? Samsung σου λέει 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

αγορά από media markt. ακόμα δεν έβγαλα άκρη με το service τους. η Samsung απάντησε ότι η MediaMarkt δεν την προμηθεύτηκε από το κατάστημα της και δεν μπορεί να κάνει αντικατάσταση. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικά δε βρήκα να την αντικαταστήσω. οι τηλεοράσεις τους είναι μεταχειρισμένες και δεν μπορούν να κάνουν αντικατάσταση.

Να πάρω την Samsung QE65Q60T.  ή να κάνω επιστροφή χρημάτων και να την πάρω από άλλο κατάστημα. 

Αξίζει 200-300 ευρώ παραπάνω η 60T?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...