kaleka013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Σας παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να αλλάξω τη γλώσσα στα windows 7; Κατέβασα το office αλλά είναι στα αγγλικά και θέλω στα ελληνικά!
hp8 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, kaleka013 είπε Κατέβασα το office αλλά είναι στα αγγλικά και θέλω στα ελληνικά! Δοκιμασε : Aνοιξε word πάτα αρχείο - προς τα κάτω επιλογές -γλώσσα -επιλογή γλωσσων επεξεργασίας δες αν έχει ελληνικά και βάλτο ως προεπιλεγμενη Αν δεν την έχει προσθήκη επιπλέον γλωσσών επεξεργασίας κλπ Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2020 από hp8
micos000 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, kaleka013 είπε Σας παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να αλλάξω τη γλώσσα στα windows 7; Ποια έκδοση των 7 έχεις; Τα ultimate άλλαζαν την γλώσσα μέσα από τις προτεινόμενες ενημερώσεις. Στις υπόλοιπες εκδόσεις (home-pro κτλ) έπρεπε να το κάνεις μέσα από το vistalizator. 3 ώρες πριν, kaleka013 είπε Κατέβασα το office αλλά είναι στα αγγλικά και θέλω στα ελληνικά! Δεν έχει σχέση η γλώσσα του λειτουργικού με την γλώσσα του office. Ή θα αλλάξεις γλώσσα στο office ή θα "αποκτήσεις" (το "κατέβασμα" είναι παράνομο ) το Office στα Ελληνικά.
duffyduck Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, kaleka013 είπε μπλα μπλα μπλα Κατέβασα το office μπλα μπλα μπλα Βλέποντας αυτό, αμεσως θα σου πω οτι δεν μπορουμε να βοηθησουμε. Για δωρεαν δες το LibreOffice: https://www.libreoffice.org/download/download/ Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2020 από duffyduck
snbblp Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, kaleka013 είπε Σας παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να αλλάξω τη γλώσσα στα windows 7; Κατέβασα το office αλλά είναι στα αγγλικά και θέλω στα ελληνικά! Αν το office είναι αγορασμένο, με κλειδί, ΚΑΙ ενεργοποιημένο, απλώς κατέβασε το πακέτο γλώσσας που επιθυμείς. Αφού το τρέξεις, και μετά από επανεκκίνηση, ΟΛΑ τα προγράμματά του (του office) θα έχουν πλέον ελληνικά μενού και υποστήριξη ελληνικής γλώσσας. Η διαδικασία ισχύει μόνο για νόμιμα και ενεργοποιημένα αντίγραφα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα