Alex-V Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χρονια πολλα σε ολους. Επειδη σε καινουργιο μαξιμουμ 100 ευρω και λιγοτερο ξερω οτι δεν υπαρχει κατι της "προκοπης", ηθελα να μου πειτε σε μεταχειριμενο, ποιο θεωρειται τιμια επιλογη απο θεμα αποδοσης, μπαταριας και καπως καλη καμερα. Ας ειναι πχ 2-3 χρονια παλιο. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2020 από Alex-V
koutsis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Alex-V είπε Χρονια πολλα σε ολους. Επειδη σε καινουργιο μαξιμουμ 100 ευρω και λιγοτερο ξερω οτι δεν υπαρχει κατι της "προκοπης", ηθελα να μου πειτε σε μεταχειριμενο, ποιο θεωρειται τιμια επιλογη απο θεμα αποδοσης, μπαταριας και καπως καλη καμερα. Ας ειναι πχ 2-3 χρονια παλιο. Φίλε μου αν είναι 2-3 χρόνια παλιό θα είναι για πέταμα. Κοίταξε για xiaomi note 8 pro στις αγγελίες... 1
Alex-V Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Στις 24/12/2020 στις 11:07 ΜΜ, koutsis είπε Φίλε μου αν είναι 2-3 χρόνια παλιό θα είναι για πέταμα. Κοίταξε για xiaomi note 8 pro στις αγγελίες... Ειμαι κατοχος του redmi 5 plus με custom rom android 11 και πραγματικα "πυροβολαει", ακομη και με multitasking. Και πολυ καλη διαρκεια μπαταριας με τρελη χρηση απο το πρωι μου κραταει ευκολα ως το βραδυ. Αλλα οκ. Θα κοιταξω για το 8 λοιπον! Ευχαριστω καλες γιορτες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα