vadou Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, christos4 είπε δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο όταν έκανα παραγγελία. screenshot απο το status της παραγγελίας μου: μήπως μπήκες από άλλο link ή πωλητή στο amazon; ΕΠΙΣΗΣ πλέον έχει τελειώσει και η τιμή είναι €45.99 + €17.16 shipping οπότε ας μπει ένα ΤΕΛΟΣ στον τίτλο Ούτε εγώ πρόσεξα κάτι τέτοιο χτες, γι'αυτό ψιλοξενέρωσα σήμερα όταν είδα το Condition στην παραγγελία μου. Κανονικά, από το link εδώ τα παρήγγειλα. Δεν ξέρω τι παίχτηκε, πάντως και λίγο πριν τελειώσει η προσφορά που ξαναμπήκα από το ίδιο link, είδα και έδειχνε ότι έχει μείνει 1 κομμάτι, used.
drade Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, vadou είπε Ούτε εγώ πρόσεξα κάτι τέτοιο χτες, γι'αυτό ψιλοξενέρωσα σήμερα όταν είδα το Condition στην παραγγελία μου. Κανονικά, από το link εδώ τα παρήγγειλα. Δεν ξέρω τι παίχτηκε, πάντως και λίγο πριν τελειώσει η προσφορά που ξαναμπήκα από το ίδιο link, είδα και έδειχνε ότι έχει μείνει 1 κομμάτι, used. Είναι λίγο σπαστικό το αμαζον με αυτά τα κόλπα του, πρέπει να προσέχεις τι κάνεις. Πάντως στην δική μου παραγγελία είναι καινούργια.
MakisCE Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Κι εγώ 25/12 βράδυ παραγγειλα, NEW λέει στην παραγγελία μου. Εισαι σίγουρος ότι βλέπεις used μέσα στην παραγγελία σου;
1.3power Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Και από μένα παραγγελιά για 2ΤΜΧ με new στο condition. Thank you TS.
HERTHAN Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Κι εγω που το ξανατσεκαρα δεν λεει πουθενα used like new.
giorginho Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Μήπως να βάζαμε ένα tag "ΤΕΛΟΣ" στον τίτλο να μη μπερδεύουμε και μπερδευόμαστε; 🙄
taskon Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Ευτυχώς και σε μένα new γράφει. Η προσφορά έληξε, τώρα είναι στα 46€ + 17€ μεταφορικά.
samniotis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 και γω με παραγγελία στις 25 new γράφει. Ακόμα βέβαια δεν έχουν γίνει Dispatched, έχουν φύγει κανενός άλλου που να τα παράγγειλε στις 25?
boulbasar Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 19 hours ago, samniotis said: και γω με παραγγελία στις 25 new γράφει. Ακόμα βέβαια δεν έχουν γίνει Dispatched, έχουν φύγει κανενός άλλου που να τα παράγγειλε στις 25? Εγιναν τα δικα μου DISPATCHED σημερα, με παραγγελια στις 25. Δεν ξερω αν παιζει ρολο που ειμαι σχετικα "διπλα" στη Γερμανια. Κι εμενα new ειναι.
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Στις 27/12/2020 στις 9:57 ΠΜ, giorginho είπε Μήπως να βάζαμε ένα tag "ΤΕΛΟΣ" στον τίτλο να μη μπερδεύουμε και μπερδευόμαστε; 🙄 Αν στελνατε ενα πμ στον TS ή σε μενα ή μια αναφορα δεν θα φταναμε να το προσθεσω μολις τωρα που μπηκα τυχαια στο τοπικ αυτη την στιγμη και βλεπω 3 σχολια, ενα καθε ημερα, που λενε οτι τελειωσε... 3-4 ατομα μπορουν να το προσθεσουν. Ενημερωστε εναν απο αυτους αντι να κανετε σχετικο σχολιο μεσα σε καθε θεμα. Ευτυχως υπαρχουν και καποιοι που το κανουν σωστα μερικες φορες, αλλα το γραφω για να το μαθουν/καταλαβουν και οι υπολοιποι που ειναι σαφως περισσοτεροι! 1
giorginho Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δεν περιμένω από έναν mod να είναι "πανταχού παρών", όταν νιώθω ότι κάτι χρίζει άμεσης αναφοράς το κάνω. Υποθέτω όμως ότι ο TS παρακολουθεί το ίδιο του το τοπικ... 😌
kpapageo1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Έχουν γίνει κανενός εντός Ελλάδας dispatched; Από 24 τίποτα ακόμα.
drade Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Εμένα από 25 και δεν έχει γίνει dispatch. Βέβαια εχώ άλλο ένα προϊόν, που ωστόσο και αυτό είχε διαθεσιμότητα, με πωλητή πάλι το αμαζον.
WaxOnWaxOff Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Εχω κανει στις 26 και δεν εχει φυγει . Αυτος λεει οτι μεχρι τις 18 ιανουαριου θα μου εχει ερθει κιολλας .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις