stavag Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Θέλει να αλλάξετε τα tips σιλικόνης για να έχουν καλύτερη εφαρμογη ,αυτα που υπάρχουν στο κουτί δεν είναι εφαρμόζουν καλά, για αυτό τσιριζουν τα ακουστικά.Έτσι θα αλλάξει και ο ήχος με μπάσο και σωστά μεσαία και πρίμα
tiestointhemix Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Οσοι παραλαβατε με ποια εταιρια συνεργαζεται η UPS στη περιοχη σας?
terry308 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, tiestointhemix είπε Οσοι παραλαβατε με ποια εταιρια συνεργαζεται η UPS στη περιοχη σας? Γενική ταχυδρομική (Έβρος) Με παίδεψαν λίγο στην αρχή στο pairing αλλά έβγαλα άκρη, τα σύνδεσα στο p40 pro και στο honor magicbook 15", έπαιξα με τις εναλλαγές μεταξύ τους, άμεσες, καθαρός και δυνατός ήχος από YouTube που άκουσα τα τραγούδια μου, ομιλία δε δοκίμασα ακόμα.
theo58 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μου ηρθαν σημερα με UPS. Κανενα προβλημα σε PC με BT stick και στο κινητο. Αρκετα καλη ενταση. Αγορα 25/12 Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2021 από theo58
theo58 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 11 ώρες πριν, snips είπε 😜 Καπως ετσι ναι Διορθωθηκε. 1
Alex_gr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 19 ώρες πριν, stavag είπε Θέλει να αλλάξετε τα tips σιλικόνης για να έχουν καλύτερη εφαρμογη ,αυτα που υπάρχουν στο κουτί δεν είναι εφαρμόζουν καλά, για αυτό τσιριζουν τα ακουστικά.Έτσι θα αλλάξει και ο ήχος με μπάσο και σωστά μεσαία και πρίμα LOL!
WaxOnWaxOff Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μου ηρθαν σημερα με παραγγελεια στις 26. Πολυ καλα θα πω , τα τελευταια ακουστηκα in ear που ειχα ηταν τα xiaomi pistons και αυτο πριν 1 χρονο σχεδον . Απο μπασο μονο θα ελεγα οτι δεν ειναι πολυ δυνατο αλλα σιγα , ο ηχος που βγαζουν ειναι καθαρος . Η ενταση δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι λενε οτι ειναι λιγη , και στο κινητο και στο πισι που τα συνδεσα αμα τα βαλω στο φουλ μου σπανε τα αυτια ....στο 50% το εχω και ειναι ηδη δυνατα . Πολυ καλη αγορα , το μονο που μετανιωνω ειναι που δεν πηρα 2
MakisCE Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 20 ώρες πριν, stavag είπε Θέλει να αλλάξετε τα tips σιλικόνης για να έχουν καλύτερη εφαρμογη ,αυτα που υπάρχουν στο κουτί δεν είναι εφαρμόζουν καλά, για αυτό τσιριζουν τα ακουστικά.Έτσι θα αλλάξει και ο ήχος με μπάσο και σωστά μεσαία και πρίμα εννοείς να τα αλλάξουμε με άλλα tips, πχ από άλλα ακουστικά;
terry308 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, MakisCE είπε εννοείς να τα αλλάξουμε με άλλα tips, πχ από άλλα ακουστικά; ... λάθος Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2021 από terry308
stavag Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Η αλλαγή με αλλα tips ισχύει σε ολα τα ακουστικά in ear ,εαν δεν σφραγίζει καλα το αυτι δεν υπάρχει μπασο και λεπτομέρεια στον ηχο( εκτός και εφαρμόζουν καλα τα ηδη που συνοδευουν τα ακουστικα) μπορει να παρεις ακριβα ακουστικα και να ακούγονται χαλια για αυτο το λογο εάν υπάρχουν tips απο αλλα ακουστικα που έχετε ηδη και σας εφαρμόζουν καλα στο αυτι, δοκιμαστε τα στα one plus αλλάζει τελειως ο ηχος 1
snips Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Τα δοκίμασα τελικά σήμερα στο τρέξιμο. Ξεπαγιασα ο μαμακας αλλά τελος πάντων. Λοιπόν. Δεν χάνουν ούτε μια στιγμή την επαφή με το κινητό. Με πήρε και ένας τενεκές τηλέφωνο οπότε δοκίμασα και κλήση on the run. Μια χαρά. Όπως βέβαια όλα τα ακουστικά, είτε ενσύρματα είτε όχι, υπάρχει ο γνωστός βόμβος, γδούπος, πείτε το όπως θέλετε από τους κραδασμούς και την τριβή των καλωδίων με το δέρμα, λόγω τρεξίματος. Δεν ξέρω αν υπάρχουν ακουστικά εκεί έξω που να απομονώνουν αυτόν τον βόμβο. 😄
HERTHAN Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Εμενα απο 24/12 που εγινε η παραγγελια χθες εφυγαν απο Ρωμη. Σημερα ειναι στην Μπολονια. Αυριο θα πανε να δουνε το Μπαρι-Μιλαν και μετα θα φυγουν με καραβι για Πειραια.
Liquid Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Αν και δεν εχω προτερη εμπειρια απο in-ear ακουστικα, το μπασο και η συνολικη ηχητικη τους εικονα μου φαινεται παρα πολυ καλη, ειδικα οταν αλλαξα τα tips στο μεγαλυτερο μεγεθος που ειχε στο σακουλακι(αυτο που ειχαν πανω ηταν το μεσαιο μεγεθος).
Προτεινόμενες αναρτήσεις