nikolaos13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 One plus Earbuds: https://smile.amazon.de/dp/B086CSGV2N/ Μεταφορικά για Ελλάδα 5.82 EUR. Skroutz σχεδόν δυόμιση φορές πάνω τιμη: https://www.skroutz.gr/c/435/hands-free-bluetooth/m/16294/OnePlus.html?keyphrase=Bullets+Wireless+Z&o=Oneplus+Bullets+Wireless+Z+Bluetooth+Headphones 4 3
terry308 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η τιμή του τίτλου πρέπει να αλλάξει και να μπει η τελική ΜΕ τα μεταφορικά 23,84€ +Να μπει ο καθαρός σύνδεσμος https://www.amazon.de/dp/B086CSGV2N/ Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2020 από terry308 2
bill987 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, terry308 είπε Η τιμή του τίτλου πρέπει να αλλάξει και να μπει η τελική ΜΕ τα μεταφορικά 23,84€ Σωστός, αυτό πήγα να γράψω και εγώ !
anapospastos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Κάποιος που τα έχει να μας πει πώς είναι στην μουσική, στις κλήσεις, αν έχουν αποσυνδέσεις ή ό,τι άλλο χρειάζεται να μάθουμε για δαύτα. Ευχαριστώ!
Dinos_12345 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, anapospastos είπε Κάποιος που τα έχει να μας πει πώς είναι στην μουσική, στις κλήσεις, αν έχουν αποσυνδέσεις ή ό,τι άλλο χρειάζεται να μάθουμε για δαύτα. Ευχαριστώ! Τα πήρα black friday, μακράν οι καλύτερες ψείρες που είχα ποτέ. 2
oletiras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 41 λεπτά πριν, anapospastos είπε Κάποιος που τα έχει να μας πει πώς είναι στην μουσική, στις κλήσεις, αν έχουν αποσυνδέσεις ή ό,τι άλλο χρειάζεται να μάθουμε για δαύτα. Ευχαριστώ! Δυσκολο να μιλησεις και να κρίνεις τον ηχο. Προσωπικα εχω μεινει πολυ ευχαριστημένος. Δυνατή ένταση στην μουσική με πολυ ικανοποιητικο αποτελεσμα. Στις κλησεις επισης μια χαρα, οπως επισης πολυ καλο και το μικροφωνο του. Η μπαταρία ειναι ατελειωτη. Τα ακουστικά έρχονται μονο σε ενα μέγεθος (τα λαστιχα τους), σφηνώνουν και απομωνονουν συμπαθητικα τους εξωτερικους ηχούς. Ποτε και καμια αποσύνδεση. Σε αυτή δε την τιμή, τους κλεβετε κανονικα! 1
HERTHAN Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, oletiras είπε Δυσκολο να μιλησεις και να κρίνεις τον ηχο. Προσωπικα εχω μεινει πολυ ευχαριστημένος. Δυνατή ένταση στην μουσική με πολυ ικανοποιητικο αποτελεσμα. Στις κλησεις επισης μια χαρα, οπως επισης πολυ καλο και το μικροφωνο του. Η μπαταρία ειναι ατελειωτη. Τα ακουστικά έρχονται μονο σε ενα μέγεθος (τα λαστιχα τους), σφηνώνουν και απομωνονουν συμπαθητικα τους εξωτερικους ηχούς. Ποτε και καμια αποσύνδεση. Σε αυτή δε την τιμή, τους κλεβετε κανονικα! 40 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε Τα πήρα black friday, μακράν οι καλύτερες ψείρες που είχα ποτέ. Σας ενοχλει καθολου το λαστιχο? Το βλεπω λιγο χοντρο γι'αυτο ρωταω.
Dinos_12345 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Σας ενοχλει καθολου το λαστιχο? Το βλεπω λιγο χοντρο γι'αυτο ρωταω. Είναι λίγο έτσι και έτσι με μπουφάν που κλείνει στον λαιμό εφαρμοστά, αλλιώς είναι μια χαρά. 1
oletiras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Σας ενοχλει καθολου το λαστιχο? Το βλεπω λιγο χοντρο γι'αυτο ρωταω. οχι καθολου! 1
lefta_yparxoun Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 λέτε να προλάβουν να έρθουν το Πάσχα που τα θέλω για δωράκι;
panos7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε λέτε να προλάβουν να έρθουν το Πάσχα που τα θέλω για δωράκι; Μπορεί να μην έρθουν και καθόλου 🤣🤣
VonLoutsos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, lefta_yparxoun said: λέτε να προλάβουν να έρθουν το Πάσχα που τα θέλω για δωράκι; Ποιό Πάσχα; Μέχρι το 2022 σίγουρα Edit: Με ενοχλεί λίγο που είναι στέκα. Κοιτάζω για τα Buds+ που ίσως είναι πιο βολικό το στυλ τους. Άλλη τιμή βέβαια αλλά αν ήξερα πόσο βολική είναι η στέκα ίσως.... Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2020 από VonLoutsos
bill987 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Ποιό Πάσχα; Μέχρι το 2022 σίγουρα Edit: Με ενοχλεί λίγο που είναι στέκα. Κοιτάζω για τα Buds+ που ίσως είναι πιο βολικό το στυλ τους. Άλλη τιμή βέβαια αλλά αν ήξερα πόσο βολική είναι η στέκα ίσως.... Εγώ τα πήρα χωρίς καν να προσέξω ότι έχουν στέκα πίσω και όχι το καλώδιο... Τελος πάντων , βλέπουμε όταν με το καλό έρθουν , χρειαζομουν ακουστικά για τον υπολογιστή και το κινητό στην δουλειά μου και αυτά φαίνονται οκ!
VonLoutsos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 2 minutes ago, bill987 said: Εγώ τα πήρα χωρίς καν να προσέξω ότι έχουν στέκα πίσω και όχι το καλώδιο... Τελος πάντων , βλέπουμε όταν με το καλό έρθουν , χρειαζομουν ακουστικά για τον υπολογιστή και το κινητό στην δουλειά μου και αυτά φαίνονται οκ! Απλά το ήξερα οτι έχουν στέκα. Τα έχει ένας φίλος και γενικά είναι πολύ ικανοποιημένος. Πόσο μάλλον στα 23 Ευρώ.
HERTHAN Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Σας ευχαριστω πολυ...........τα παρηγγειλα κι εγω κι ας ερθουν και του χρονου τετοια μερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις