Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

On 22/02/2024 at 22:46, Dogtor21 said:

Πόσο καιρό χρειάζεται για να αλλάξει η εκπροσώπηση?? Έχουν περάσει δύο βδομάδες και ακόμα τίποτα.. από ΕΔΑ μου είπαν ότι δεν έχει δώσει οκ ακόμη ο προηγούμενος πάροχος (ΗΡΩΝ φυσικά)

On 22/02/2024 at 22:57, ekrepali said:

Από πού κι ως πού έχει λόγο ο προηγούμενος πάροχος;;; Έχεις τίποτα οφειλές;

On 22/02/2024 at 23:12, Dogtor21 said:

Όχι... έχω πληρώσει τον ένα λογαριασμό που έβγαλε 

On 22/02/2024 at 23:18, ekrepali said:

Πάρε αύριο την ΕΔΑ και πες τους ότι απ'τη μέρα που παρέλαβαν το αίτημα για αλλαγή παρόχου, έχουν 8 εργάσιμες περιθώριο για καταμέτρηση και ολοκλήρωση της αλλαγής.

Ο ΗΡΩΝ δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα να καθυστερεί την αλλαγή, πόσο μάλλον απ'τη στιγμή που δε χρωστάς. Δηλαδή αν ο προηγούμενος πάροχος δε δίνει το ΟΚ, θα μας κρατάνε με το ζόρι; Τι ασυναρτησίες είναι αυτές;

Αν σου πούνε πάλι μαλακίες, ζήτα το όνομα του εκροσώπου... και κάνε αίτημα στο myrae κατά της ΕΔΑ

8 minutes ago, Dogtor21 said:

Συμφορουμιτες θα χρειαστώ την συμβουλή σας... προκαταβολικά (εκτός αν αύριο που είναι η τελευταία μέρα γίνει κάποια αλλαγή και ολοκληρωθεί η διαδικασία)

Έκανα αίτηση αλλαγής από ΗΡΩΝ σε ΔΕΗ benefit στις 9/2 (είχε 50€ + μηδέν εγγύηση) 12/2 το βλέπει η ΕΔΑ, μίλησα την Δευτέρα που μας πέρασε με ΕΔΑ και μου λένε περιμένουμε από τον τωρινό πάροχο επιβεβαίωση. Μιλάω με Ήρων μου λέει θα ενημερώσουμε το αρμόδιο τμήμα.. περνάει η βδομάδα Παρασκευή και αφού έχω στείλει και email γιατί το τηλεφωνικό κέντρο του ΉΡΩΝ δεν!! Ξανά μιλάω στο chat 2 φορές και μου λένε το έχουν βάλει άμεση προτεραιότητα (αλλά το συγκεκριμένο τμήμα δουλεύει μόνο πρωί εργάσιμες ημέρες). Αν δεν ολοκληρωθεί πώς κινούμαι? MyRAE και ΣτΚ η κάτι άλλο? Επίσης πλέον το benefit δεν έχει το 50€.. άρα διαφυγοντα κέρδη πρέπει να τους χρεώσω 😜.

Υ.Γ : Sorry για την ιστορία της ζωής του φυσικού αερίου μου!!!

On 22/02/2024 at 23:18, ekrepali said:

Πάρε αύριο την ΕΔΑ και πες τους ότι απ'τη μέρα που παρέλαβαν το αίτημα για αλλαγή παρόχου, έχουν 8 εργάσιμες περιθώριο για καταμέτρηση και ολοκλήρωση της αλλαγής.

Ο ΗΡΩΝ δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα να καθυστερεί την αλλαγή, πόσο μάλλον απ'τη στιγμή που δε χρωστάς. Δηλαδή αν ο προηγούμενος πάροχος δε δίνει το ΟΚ, θα μας κρατάνε με το ζόρι; Τι ασυναρτησίες είναι αυτές;

Αν σου πούνε πάλι μαλακίες, ζήτα το όνομα του εκροσώπου... και κάνε αίτημα στο myrae κατά της ΕΔΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα. Αρχές Ιανουαρίου έφυγα από ΗΡΩΝ για ΔΕΗ. Ο ΗΡΩΝ δεν έχει βγάλει ακόμη τελικό αλλά εγώ θέλω να επιστρέψω για το 50άρι. Προσπάθησα να κάνω econtract αλλά μου βγάζει σφάλμα ότι η παροχή εκπροσωπείται ήδη. Μίλησα πριν λίγο με την εξυπηρέτηση τους και μου είπανε ότι δεν υπάρχει θέμα και θα προχωρήσει η αίτηση. Έχει κάποιος εμπειρία με αντίστοιχη περίπτωση; να περιμένω όπως μου είπανε ή πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια;

Στις 24/2/2024 στις 9:26 ΜΜ, energy52 είπε

Με αλλα λογια εμπλεξα..Εντωμεταξυ εχω ηδη στειλει εδω και μια βδομαδα ενα mail στη Δεδα για γνωστοποιηση μετρησης στο νεο παροχο αλλα καμια απαντηση..

Αυτο που με νοιαζει ειναι να μην με διπλοχρεωσουν βασικα. Σ ευχαριστω για τις πληροφοριες, θα ενημερωσω τι εγινε!!

Σε συνεχεια των ανωτερω να ενημερωσω πως σημερα ελαβα  νεο λογαριασμο τελικο απο ΦΑ ο οποιος εχει περιοδο καταναλωσης 01/01 εως 23/01 (αντι του 01/01 εως 31/01 που μου ηρθε την προηγουμενη εβδομαδα) την ημερομηνια δηλαδη που οντως εγινε η αλλαγη σε Ελπε και με την επιτοπια μετρηση της ΔΕΔΑ.. Μιλησα μαζι τους και μου εδωσαν και την μετρηση της αλλαγης να την εχω και να μην λαβω υπ οψιν τον προηγουμενο ο οποιος εχει περιπου την ιδια χρεωση με τον τελικο

Με το myθερμανση να δω τι θα κανω τωρα που βιαστηκα να τον περασω....

59 λεπτά πριν, energy52 είπε

Σε συνεχεια των ανωτερω να ενημερωσω πως σημερα ελαβα  νεο λογαριασμο τελικο απο ΦΑ ο οποιος εχει περιοδο καταναλωσης 01/01 εως 23/01 (αντι του 01/01 εως 31/01 που μου ηρθε την προηγουμενη εβδομαδα) την ημερομηνια δηλαδη που οντως εγινε η αλλαγη σε Ελπε και με την επιτοπια μετρηση της ΔΕΔΑ.. Μιλησα μαζι τους και μου εδωσαν και την μετρηση της αλλαγης να την εχω και να μην λαβω υπ οψιν τον προηγουμενο ο οποιος εχει περιπου την ιδια χρεωση με τον τελικο

Με το myθερμανση να δω τι θα κανω τωρα που βιαστηκα να τον περασω....

νομίζω σου δίνει δυνατότητα τροποποίησης ώστε να αλλάξεις στοιχεία λογαριασμού

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί κάποιος να μου πει ξανά το κόλπο για τη λήψη λογαριασμού που έχει μεν εκδοθεί αλλά δεν είναι ακόμα διαθέσιμος για κατέβασμα στο mydei; 

Επεξ/σία από Mule206

32 minutes ago, Mule206 said:

Μπορεί κάποιος να μου πει ξανά το κόλπο για τη λήψη λογαριασμού που έχει μεν εκδοθεί αλλά δεν είναι ακόμα διαθέσιμος για κατέβασμα στο mydei; 

Πας στο παλιό λογαριασμό, εκεί που κατεβάζεις το pdf... κάνεις δεξί κλικ-αντιγραφή της διεύθυνσης.

Επικόλληση στον browser και αλλάζεις την ημερομηνία σύμφωνα με την ημερομηνία έκδοσης του νέου λογαριασμου.

Πχ αν ο λογαριασμός εκδώθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2024. Αυτό στο url γίνεται 20240225

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Πας στο παλιό λογαριασμό, εκεί που κατεβάζεις το pdf... κάνεις δεξί κλικ-αντιγραφή της διεύθυνσης.

Επικόλληση στον browser και αλλάζεις την ημερομηνία σύμφωνα με την ημερομηνία έκδοσης του νέου λογαριασμου.

Πχ αν ο λογαριασμός εκδώθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2024. Αυτό στο url γίνεται 20240225

Πρέπει να γίνει από υπολογιστή; 

Απο κινητό που μπαίνω δεν αναφέρει κάτι το url σε μορφη ημερομηνιας μόνο στον αριθμο συμβολαίου σταματάει. Το βάζω σε εμφάνιση υπολογιστή και από δύο διαφορετικούς browsers τα ίδια και εκεί. 

Τι δε κάνω σωστά; 

Στη παρακάτω επιλογή που πάω μου  βγάζει σε tabs όλους τους λογαριασμούς (τον τελευταίο που δε μπορώ να κατεβάσω και τον προηγούμενο) χωρίς να αλλάζει το url όμως. Όλοι είναι στην ίδια σελίδα απλά κάνεις swipe μεταξύ τους

Screenshot_20240227_004105_com.sec.android.app.sbrowser.jpg

Επεξ/σία από Mule206

Με την καινούργια ρύθμιση σχετικά με τα κυμαινόμενα τιμολόγια, μπορούμε να κάνουμε τουρισμό όπως και στο ρεύμα; Τώρα που είμαι στο benefit, μπορώ να φύγω όποτε θέλω χωρίς πέναλτι και να πάω για παράδειγμα στο smart της elpedison και μετά ξανά το ίδιο;

Μετα το αιτημα που εκανα στο myrae, ο ΗΡΩΝ απαντησε σε δυο μερες: εβγαλε λογαριασμο και μου εστειλε το transaction report.

Φυσικα, απο τις 21/2 που εβγαλε τον λογαριασμο ακόμη δεν μπορω να τον δω στο site παρά μόνο το συνολο. Περιμενω να δω το pdf για τις χρεωσεις και μετα να κλεισω το αιτημα στο myrae.

14 λεπτά πριν, NewGascp είπε

Δεν είναι το 0,023250 που έχει πάνω ;

23.250 είναι η σημερινή τιμή.

Αυτό που θέλουμε είναι Μ.Ο. του μήνα (δλδ Average από 1/2/24 έως 29/2/24) 

image.png.b26b7354594d5c57ed6eefcd106ed23a.png

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...