Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν η ΔΕΗ κλείσει ποσότητες (ίσως πέσει και κάτω από 20 το TTF) και βάλει στο control ίδιο περιθώριο κέρδους με το benefit... λογικά του χρόνου θα έχουμε σταθερό με 0.02 - 0.025. Αν κρατήσουν και τα δωράκια των 50ευρώ θα'ναι σούπερ...

Όσοι έβαλαν elpedison fix με τα 170 ευρώ, προφανώς θα βγούνε χαμένοι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 ώρες πριν, fotisbasm είπε

Πολλά, εκτός εάν μένεις Φλώρινα αλλά και πάλι. 

Μεζονέτα 130τμ εκτεθειμένη από παντού με μηδέν μόνωση θερμοστάτη στους 21, Θεσσαλονίκη για τους μήνες που έκαψες εσύ έκαψα 400 κυβικά ή αλλιώς να στο πω, 4680 κιλοβατωρες 

Δεν αφορά το τοπικ οι καταναλώσεις και μη το σπαμαρετε, υπάρχει το άλλο νήμα 

• Haha 1

2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Αν η ΔΕΗ κλείσει ποσότητες (ίσως πέσει και κάτω από 20 το TTF) και βάλει στο control ίδιο περιθώριο κέρδους με το benefit... λογικά του χρόνου θα έχουμε σταθερό με 0.02 - 0.025. Αν κρατήσουν και τα δωράκια των 50ευρώ θα'ναι σούπερ...

καλα εαν βγαλει σταθερο 0,02  θελω συμβολαιο για 10 χρονια !!!! δεν υπαρχει ποιο τελειο

• Like 1

το σταθερο συνηθως ειναι πιο ακριβο απο απο το κυμαινομενο.

απλα πεσαμε στις ενεργειακες συγκυριες και οσοι εκλεισαν παλιοτερα σταθηκαν τυχεροι.  περσι πανηγυριζαμε οσοι ειχαμε 0.05 και οχι 0.10-0.15. 

σε φυσιολογικες συνθηκες το fix δεν συμφερει.

• Like 2

3 ώρες πριν, ekrepali είπε

Εξαρτάται , αν πηρε από ΔΕΠΑ θα είναι ακριβές (τα κάνανε σαλάτα , εις βάρος μας φυσικά και βγήκαν στη φόρα όταν παζάρευαν το χαράτσι)

Γιαυτο μάλλον είναι ακριβή και η ΦΑ και ζενίθ στο Τ2

• Like 1

Κατάλαβαν από τη ΔΕΗ ότι θα πάρω 50αρια δίχως αύριο με αυθημερόν αν γινόταν αλλαγές και το κόψανε , πάει και της ΕΛΠΕ άρα πάει και ο τουρισμός ….

• Sad 1

Στις 22/2/2024 στις 11:05 ΜΜ, tbaklatzis είπε

80 τετραγωνικά μεζονέτα… μήπως έχει βλάβη το ρολόι ή το μπόιλερ;

Για αντιστοχη μεζονετα ανατολικα της θεσσαλονικης και σταθερη θερμοκρασια 21ο , η καταναλωση ειναι για τον ιανουαριο στις 1300 kWh.

Οποτε θα σου ελεγα να ψαξεις λιγο μηπως εχεις καποιο προβλημα.

• Confused 1

12 hours ago, korakios said:

Κατάλαβαν από τη ΔΕΗ ότι θα πάρω 50αρια δίχως αύριο με αυθημερόν αν γινόταν αλλαγές και το κόψανε , πάει και της ΕΛΠΕ άρα πάει και ο τουρισμός ….

Tης ΔΕΗ πιστεύω ότι κάηκε από εδώ... τόσοι που πήραμε τηλέφωνο για τράμπες. Η Elpedison το 50άρικο το είχε σαν προσφορά promo feb, μάλλον παρόμοιο με του αγ. βαλεντίνου στο ρεύμα... δε νομίζω να το κρατούσαν συνέχεια. Ίσως βγάλουν ξανά τη περίοδο του Πάσχα, οπότε πάμε εκεί και μετά μια τράμπα σε ΗΡΩΝ το καλοκαίρι.

Καλησπέρα σε όλους επειδή δεν παρακολουθούσα το topic λόγω το ότι είμαι από τον Οκτώβρη στο gas control (12 μήνη δέσμευση)και έχω χάσει επεισόδια το ακριβώς παίζει με αλλαγή προγράμματος.δωρων κλπ;

Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 minutes ago, NIKELPE said:

Καλησπέρα σε όλους επειδή δεν παρακολουθούσα το topic λόγω το ότι είμαι από τον Οκτώβρη στο gas control (12 μήνη δέσμευση)και έχω χάσει επεισόδια το ακριβώς παίζει με αλλαγή προγράμματος.δωρων κλπ;

Ευχαριστώ 

7 minutes ago, alejsalonica said:

Ως μοναχικός cowboy νιώθω που έμεινα στο σταθερό της ΔΕΗ...

Το δώρο στο benefit καταργήθηκε οπότε ξεχάστε το.

Όσο για την αλλαγή... παίρναμε τηλέφωνο τη ΔΕΗ για αλλαγή σε benefit, μέχρι να πέσουμε σε υπάλληλο που να μας πει ότι η αλλαγή είναι αζημίως. Όντως βγήκανε λογαριασμοί δε χρεωθήκαμε ρήτρα.

Επίσης το benefit δεν έχει ρήτρα αποχώρησης, ανεξαρτήτως τι όρους θα αποστείλουν (παλιούς ή καινούργιους). Τα κυμαινόμενα δεν έχουν ρήτρα.

Επεξ/σία από ekrepali

6 ώρες πριν, ekrepali είπε

Tης ΔΕΗ πιστεύω ότι κάηκε από εδώ... τόσοι που πήραμε τηλέφωνο για τράμπες. Η Elpedison το 50άρικο το είχε σαν προσφορά promo feb, μάλλον παρόμοιο με του αγ. βαλεντίνου στο ρεύμα... δε νομίζω να το κρατούσαν συνέχεια. Ίσως βγάλουν ξανά τη περίοδο του Πάσχα, οπότε πάμε εκεί και μετά μια τράμπα σε ΗΡΩΝ το καλοκαίρι.

Ναι αλλά μου χάλασε τα πλάνα για εβδομαδιαία παραμονή στη ΔΕΗ ανάμεσα από Ηρων και ΕΛΠΕ :(

• Haha 1

2 minutes ago, korakios said:

Ναι αλλά μου χάλασε τα πλάνα για εβδομαδιαία παραμονή στη ΔΕΗ ανάμεσα από Ηρων και ΕΛΠΕ :(

Σε μια κουταλιά νερό πνίγνεσαι. βάλε control να πάρεις το 50άρικο, μετά αζημίως αλλαγή σε benefit και μετά elpedison. 🤣

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Σε μια κουταλιά νερό πνίγνεσαι. βάλε control να πάρεις το 50άρικο, μετά αζημίως αλλαγή σε benefit και μετά elpedison. 🤣

Μπα , το 50ρικο δεν επαρκεί από τη στιγμή που θα πρέπει να μιλήσω με τους επιστήμονες της ΔΕΗ . Ηλεκτρονικά δεν υπάρχει η εταιρία , άρα χλωμό , κάντε εσυ πρώτα 😁

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...