fotisbasm Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tbaklatzis είπε Καλησπέρα παιδιά, έχω πάθει ένα σοκ. Είμαι ΗΡΩΝ ρεύμα και αέριο και το αέριο μου ήρθε παραφουσκωμένο. Για 10.148,27 kWh μου ήρθε 612,64 €. Ο τύπος της σύμβασης που είχα υπογράψει ήταν (Πφα+0.006)*0,55. Παρακαλώ έχει κάποιος γνώσεις να μου πει αν έχουν βγάλει λάθος τιμές; Και αν είναι να φύγω να πάω σε ΔΕΗ σταθερό αέριο και ρεύμα; σε χρεωσαν με 0,055 και οχι με 0,55 οπως γραφεις γιατι θα εδινες 6000 ευρω 😂 ο τυπος ειναι σωστος με 0,055 , απλα εχεις πολυ μεγαλη καταναλωση για το δευτερο ερωτημα ΝΑΙ φυγε για ΔΕΗ , ο korakios αν και δεν ειναι δεητζης (κουφαλα στην μπενω συνεχεια 😂) , το ειχε γραψει ο ανθρωπος , τι αλλο να κανει ? , εφυγες εχτες απο ΗΡΩΝ Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου από fotisbasm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, fotisbasm said: οπα τι εχασα εδω ? Ant1+ ? δωσε λεπτομεριες On 29/01/2024 at 19:08, PedroG said: ΔΕΗ.... Δωστα ολα!!!! On 29/01/2024 at 21:01, ekrepali said: Μέχρι και δωρεάν 9μηνο Ant1+ δίνουν... επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά πως είναι ο καλύτερος πάροχος στο γαλαξία. 😅 Ακόμα κι αν δεν είστε fan, μπορείτε να πάρετε το κουπόνι και να το χαρίσετε ή να το σκοτώσετε σε κάνα φίλο. 😛 Περισσότερα εδώ. Πάτα το link να σε πάει στο topic της φόρμουλα1 1 hour ago, tbaklatzis said: Καλησπέρα παιδιά, έχω πάθει ένα σοκ. Είμαι ΗΡΩΝ ρεύμα και αέριο και το αέριο μου ήρθε παραφουσκωμένο. Για 10.148,27 kWh μου ήρθε 612,64 €. Ο τύπος της σύμβασης που είχα υπογράψει ήταν (Πφα+0.006)*0,55. Παρακαλώ έχει κάποιος γνώσεις να μου πει αν έχουν βγάλει λάθος τιμές; Και αν είναι να φύγω να πάω σε ΔΕΗ σταθερό αέριο και ρεύμα; Τι είναι το Πφα; Μήπως εννοείς ΤΤφα; 1) Πες μας πώς λέγεται το πρόγραμμα και ξανατσέκαρε αν λέει Πφα ή ΤΤφα. Εάν είναι ΤΤφα, το είχα πει πως είναι πλέον φαρμακείο. Αν ήσουν ΔΕΗ Benefit ή Ελίν ή στο καινούργιο Gas Max του ΗΡΩΝ θα πλήρωνες κάνα 100άρικο λιγότερο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα σου, είναι η κατανάλωση. 10000kw... το έτσουξες! 2) Τι περίοδο κατανάλωσης αφορά ο λογαριασμός; 3) Γράφει τίποτα στο λογαριασμό για αναδρομικές χρεώσεις / διορθώσεις; Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου από ekrepali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tbaklatzis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, fotisbasm είπε σε χρεωσαν με 0,055 και οχι με 0,55 οπως γραφεις γιατι θα εδινες 6000 ευρω 😂 ο τυπος ειναι σωστος με 0,055 , απλα εχεις πολυ μεγαλη καταναλωση για το δευτερο ερωτημα ΝΑΙ φυγε για ΔΕΗ , ο korakios αν και δεν ειναι δεητζης (κουφαλα στην μπενω συνεχεια 😂) , το ειχε γραψει ο ανθρωπος , τι αλλο να κανει ? , εφυγες εχτες απο ΗΡΩΝ Ναι το σκέφτομαι πολύ σοβαρά πάλι για ΔΕΗ, απλά για ρεύμα βλέπω πράσινο τιμολόγιο και όχι το σταθερό που τσούζει. 47 λεπτά πριν, ekrepali είπε Τι είναι το Πφα; Μήπως εννοείς ΤΤφα; 1) Πες μας πώς λέγεται το πρόγραμμα και ξανατσέκαρε αν λέει Πφα ή ΤΤφα. Εάν είναι ΤΤφα, το είχα πει πως είναι πλέον φαρμακείο. Αν ήσουν ΔΕΗ Benefit ή Ελίν ή στο καινούργιο Gas Max του ΗΡΩΝ θα πλήρωνες κάνα 100άρικο λιγότερο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα σου, είναι η κατανάλωση. 10000kw... το έτσουξες! 2) Τι περίοδο κατανάλωσης αφορά ο λογαριασμός; 3) Γράφει τίποτα στο λογαριασμό για αναδρομικές χρεώσεις / διορθώσεις; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, λοιπόν 1) ΤΤΦ προφανώς αλλά στο pdf φαίνεται σαν ΠΦα και το έγραψα έτσι όπως το είδα, 2) 05/12/2023 - 03/02/2024 3) όχι δεν έχει χρεώσεις/διορθώσεις, ουσιαστικά έχει πίστωση -177€ από έναντι Η κατανάλωση ήταν μεγάλη γιατί με νεογέννητο θέλαμε το σπίτι ζεστό όλη την ημέρα... άρα ήταν αναμενόμενο! Πέρσι ήμουν στην ΔΕΗ σταθερό και έφυγα για ΗΡΩΝ διαβάζοντας από εδώ για τις καλές τιμές της! Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου από tbaklatzis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Για 400 κυβικά πόσο περίπου να περιμένω τον λογαριασμό; Δεη benefit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, tbaklatzis said: Ναι το σκέφτομαι πολύ σοβαρά πάλι για ΔΕΗ, απλά για ρεύμα βλέπω πράσινο τιμολόγιο και όχι το σταθερό που τσούζει. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, λοιπόν 1) ΤΤΦ προφανώς αλλά στο pdf φαίνεται σαν ΠΦα και το έγραψα έτσι όπως το είδα, 2) 05/12/2023 - 03/02/2024 3) όχι δεν έχει χρεώσεις/διορθώσεις, ουσιαστικά έχει πίστωση -177€ από έναντι Η κατανάλωση ήταν μεγάλη γιατί με νεογέννητο θέλαμε το σπίτι ζεστό όλη την ημέρα... άρα ήταν αναμενόμενο! Πέρσι ήμουν στην ΔΕΗ σταθερό και έφυγα για ΗΡΩΝ διαβάζοντας από εδώ για τις καλές τιμές της! Δεκέμβριος: ΔΕΗ 0.051 HΡΩΝ Double Flex Δεκεμβρίου: 0.058 ΗΡΩΝ Gas Max: 0.039 Ιανουάριος: ΔΕΗ: 0.042 ΗΡΩΝ Double Flex0.054 ΗΡΩΝ Gas Max: 0.037 Φεβρουάριος: ΔΕΗ: 0.035 ΗΡΩΝ Double Flex 0.044 ΗΡΩΝ Gas Max: 0.028 Έπρεπε τουλάχιστον να'χες αλλάξει σε Gas Max αν το είχες πάρει χαμπάρι νωρίτερα. Κι εμείς που είμασταν ΔΕΗ παραπάνω πληρώσαμε απ'το Gas Max του ΗΡΩΝ... βέβαια εμείς είχαμε άλλο θέμα, ότι υπογράψαμε σταθερό με 0.05 τον Οκτώβριο και μετά ψαχνόμασταν πως να το γυρίσουμε σε κυμαινόμενο αζημίως, τελικά τα καταφέραμε. 16 minutes ago, d_gkal said: Για 400 κυβικά πόσο περίπου να περιμένω τον λογαριασμό; Δεη benefit Περίπου 250 ευρώ με μπακαλίστικο υπολογισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannnis122 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 46 λεπτά πριν, d_gkal είπε Για 400 κυβικά πόσο περίπου να περιμένω τον λογαριασμό; Δεη benefit Περίπου 350€ πιστεύω, Αυτή η κατανάλωση δίμηνο ή τετράμηνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotisbasm Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, d_gkal είπε Για 400 κυβικά πόσο περίπου να περιμένω τον λογαριασμό; Δεη benefit 330 euro, με τιμη 0,051 gascontrol Τοσο ήρθε σε εμενα (401 κυβικά) Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου από fotisbasm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Είπα να απαντήσω και άνοιξα τον ασκό του αιόλου! 😁 Κυβικά * 11.7 = κατανάλωση σε κιλοβατώρες - Αν είσαι benefit σπάστε τη κατανάλωση ανάλογα τους μήνες και πολλαπλασιάστε με τις τιμές προμήθειας που έγραψα πιο πάνω. - Μετά κάντε κιλοβατώρες * 0.11 για να βρείτε τι θα πληρώσετε σε ρυθμιζόμενες. - Προσθέστε τα 2 παραπάνω αποτελέσματα, βάλτε συν 10 ευρώ για λοιπές βλακείες. - Πολλαπλασιάστε το σύνολο * 1.06 που είναι ο ΦΠΑ. Μη σπαμάρετε το topic με αναλυτικά παραδείγματα, θα βγούμε off topic. Αλλιώς αν θέλετε κάντε τα στο άλλο topic. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dogtor21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Πόσο καιρό χρειάζεται για να αλλάξει η εκπροσώπηση?? Έχουν περάσει δύο βδομάδες και ακόμα τίποτα.. από ΕΔΑ μου είπαν ότι δεν έχει δώσει οκ ακόμη ο προηγούμενος πάροχος (ΗΡΩΝ φυσικά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, tbaklatzis είπε Καλησπέρα παιδιά, έχω πάθει ένα σοκ. Είμαι ΗΡΩΝ ρεύμα και αέριο και το αέριο μου ήρθε παραφουσκωμένο. Για 10.148,27 kWh μου ήρθε 612,64 €. Ο τύπος της σύμβασης που είχα υπογράψει ήταν (Πφα+0.006)*0,55. Παρακαλώ έχει κάποιος γνώσεις να μου πει αν έχουν βγάλει λάθος τιμές; Και αν είναι να φύγω να πάω σε ΔΕΗ σταθερό αέριο και ρεύμα; Τι θερμαίνεις, βιομηχανικό κτίριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 10 minutes ago, Dogtor21 said: Πόσο καιρό χρειάζεται για να αλλάξει η εκπροσώπηση?? Έχουν περάσει δύο βδομάδες και ακόμα τίποτα.. από ΕΔΑ μου είπαν ότι δεν έχει δώσει οκ ακόμη ο προηγούμενος πάροχος (ΗΡΩΝ φυσικά) Από πού κι ως πού έχει λόγο ο προηγούμενος πάροχος;;; Έχεις τίποτα οφειλές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tbaklatzis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 13 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Τι θερμαίνεις, βιομηχανικό κτίριο? 80 τετραγωνικά μεζονέτα… μήπως έχει βλάβη το ρολόι ή το μπόιλερ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dogtor21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 14 λεπτά πριν, ekrepali είπε Από πού κι ως πού έχει λόγο ο προηγούμενος πάροχος;;; Έχεις τίποτα οφειλές; Όχι... έχω πληρώσει τον ένα λογαριασμό που έβγαλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Just now, Dogtor21 said: Όχι... έχω πληρώσει τον ένα λογαριασμό που έβγαλε Πάρε αύριο την ΕΔΑ και πες τους ότι απ'τη μέρα που παρέλαβαν το αίτημα για αλλαγή παρόχου, έχουν 8 εργάσιμες περιθώριο για καταμέτρηση και ολοκλήρωση της αλλαγής. Ο ΗΡΩΝ δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα να καθυστερεί την αλλαγή, πόσο μάλλον απ'τη στιγμή που δε χρωστάς. Δηλαδή αν ο προηγούμενος πάροχος δε δίνει το ΟΚ, θα μας κρατάνε με το ζόρι; Τι ασυναρτησίες είναι αυτές; Αν σου πούνε πάλι μαλακίες, ζήτα το όνομα του εκροσώπου... και κάνε αίτημα στο myrae κατά της ΕΔΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotisbasm Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 58 λεπτά πριν, tbaklatzis είπε 80 τετραγωνικά μεζονέτα… μήπως έχει βλάβη το ρολόι ή το μπόιλερ; Πολλά, εκτός εάν μένεις Φλώρινα αλλά και πάλι. Μεζονέτα 130τμ εκτεθειμένη από παντού με μηδέν μόνωση θερμοστάτη στους 21, Θεσσαλονίκη για τους μήνες που έκαψες εσύ έκαψα 400 κυβικά ή αλλιώς να στο πω, 4680 κιλοβατωρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις