Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ekrepali είπε

Το gas pass του Ήρων ενέχει ρίσκο να φουσκώσουν τιμές το χειμώνα

Στανταρακι ότι θα βαρέσουν ,μονο για περιόδους που δεν παίζει κατανάλωση είναι 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, georgio.georgio είπε

Καλησπέρα και από εμένα. Δυστυχώς στον λογαριασμό μου που εκδόθηκε 14-2 δε περιλαμβάνεται κουπόνι -50 για την αλλαγή από control σε benefit, την οποία είχα κάνει στα τέλη Ιανουαρίου. Βέβαια, η περίοδος κατανάλωσης είναι μέχρι 18-1, πριν την αλλαγή δηλαδή και πάνω στον λογαριασμό γράφει gasControl. Υπάρχει άραγε περίπτωση να μου βάλουν το 50άρικο στον επόμενο; Δεν είμαι αισιόδοξος...

Κάπως έτσι είμαι και εγώ. Λογικά θα το πάρουμε στον επόμενο καθώς η μέτρηση ήταν 2 ημέρες πριν την αλλαγή προγράμματος.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Έκανα και εγώ χθες βράδυ την αλλαγή από control σε benefit και πέραν του ότι έγινε σε 10 λεπτά τηλεφωνικά σήμερα φαίνεται κιόλας στο mydei. Θα μας τρελάνει αυτή η ΔΕΗ. 😅😅😅

• Like 1
Δημοσ.

Βγήκε και σε μένα λογαριασμός από 19/12/23 έως 16/02/24.

44 μέρες Control και 16 μέρες Benefit.

Μπήκε και το 50άρι.

Σύνολο 181€ για 3.218,61kWh, περίπου 0,056€ η kWh με όλα μέσα, μια χαρά σε σχέση με πέρυσι.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, fotisbasm είπε

καποια μερα ολοι Δεη θα ερθετε ,ακομα και ο korakios , και ας το παιζει δυσκολος

spacer.png

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, EchiDNA είπε

Βγήκε και σε μένα λογαριασμός από 19/12/23 έως 16/02/24.

44 μέρες Control και 16 μέρες Benefit.

Μπήκε και το 50άρι.

Σύνολο 181€ για 3.218,61kWh, περίπου 0,056€ η kWh με όλα μέσα, μια χαρά σε σχέση με πέρυσι.

για το ίδιο διάστημα έχω κατανάλωση 3063kwh, είμαστε πολύ κοντά στα νούμερα άσχετα με τις συνθήκες και διαφορές του καθενός

αυτό ήθελα να σχολιάσω οφτόπικ και αποχωρώ

Δημοσ.
21 ώρες πριν, ekrepali είπε

Eλιν και Ήρων max που έχουν ανταγωνιστικές τιμές έχουν βαρεσει διάλυση σε θέματα εξυπηρέτησης και έκδοσης λογαριασμών. 

Αν θες να πας ΗΡΩΝ για 50αρι με econtract τράβα, υπόψιν όμως ότι στο ρεύμα τα έκαναν μπαχαλο με τις χρεοπιατωσεις των έναντι και τα έφαγαν. Ακόμα και σε απευθείας τελικό δέντρα πίστωσαν σε κάποιο. Πολύ πιθανό δηλαδή να τρέχεις με αμφισβητήσεις. Εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα.

Elpedison  σταθερό με 0.055 για να πάρεις δώρο 170ευρω (?) πριν 2 μήνες ήταν καλή ιδέα αλλά όσο πέφτει το ttf, θα'ναι η μία η άλλη.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο. Το gas pass του Ήρων ενέχει ρίσκο να φουσκώσουν τιμές το χειμώνα

Ηρων δεν θα πηγαινα με τα οσα εχω διαβασει εδω μεσα για τους λογους που ανεφερες και εσυ.Τωρα για Ελιν δεν εχω ιδεα..με λιγα λογια οποιος δεν επιθυμει να κανει τουρισμο καθεται Δεη και τελος υποθεσης.

• Like 1
Δημοσ.
11 minutes ago, marios3434 said:

Τωρα για Ελιν δεν εχω ιδεα..με λιγα λογια οποιος δεν επιθυμει να κανει τουρισμο καθεται Δεη και τελος υποθεσης.

Αργούν πολύ πλέον να διεκπαιρεώσουν τις αιτήσεις, πρέπει να κατήργησαν το τηλεφωνικό κέντρο για ρεύμα/αέριο. Έχουν βάλει μια τηλεφωνήτρια να καταχωρεί τα στοιχεία των καλούντων και μετά σε παίρνουν τηλέφωνο εκείνοι. Οπότε μετά δικαιολογητικά, αίτηση, υπογραφές, συν πόσες μέρες να τα στείλουν, συν 8 εργάσιμες την ΕΔΑ. ΟΚ κάποια στιγμή θα πάρεις εκπροσώπηση, θα'χει φτηνή τιμή.

Επίσης η τιμολόγηση είναι 2 μήνες πίσω... ρίσκο αν είσαι οριακά στο επίδομα θέρμανσης και θέλεις να λάβεις εγκαίρως λογαριασμούς.

Έρχονται μετράνε πχ αρχές Μαρτίου, σου βγάζουν τον Μάρτιο έναντι για τον Γενάρη, τον Απρίλη έναντι για τον Φεβρουάριο, τον Μάιο εκκαθαριστικό για τον Μάρτιο. Δες εδώ τον τελικό μου για παράδειγμα... έφυγα 13/8, έβγαλαν τελικό 18/10. Ενδιάμεσα έστελναν έναντι.

Είχα και πιστωτικό υπόλοιπο εξαιτίας μιας γκάφας που έκανα πληρώνοντας ένα λογαριασμό, ενώ είχα ξεχάσει πως είχα πάγια εντολή. Πλήρωσα 2 φορές δηλαδή. Τα πιστωτικό υπόλοιπο που είχε μείνει μετά τους συμψηφισμούς, το πίστωσαν λίγο μετά τις 7/11 (!!) γιατί τότε έληγε ο τελικός λογαριασμός.

Spoiler

89536025_.jpg.31aa091040f4ac9d237fbd93e2b9108f.jpg

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, fotisbasm είπε

καποια μερα ολοι Δεη θα ερθετε ,ακομα και ο korakios , και ας το παιζει δυσκολος

εννοείται θα πάω σε λίγες μέρες

Spoiler

και θα φύγω άμεσα 😛

• Haha 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι πήγα στο benefit από ζενίθ στις 8 Ιανουαρίου και ακόμα δεν έχει έρθει λογαριασμός,και χωρίς αυτόν δεν μπορώ να κάνω εγγραφή στο mydei για να πάρω δώρο το ant1+.

Τι να κάνω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω υποτιθεται ειμαι στην Ελπε απο 20/01 και σημερα εσκασε λογαριασμος απο Φ.αεριο και πιανει μεσα ολο τον Γεναρη...Και φυσικα καμια σχεση η μετρηση που εδωσα για την αλλαγη γιατι αυτοι με χρεωσαν 204 κυβικα ενω η φωτο που εστειλα δειχνει 170.. Δε ξερω τι να περιμενω τωρα😄

Εντωμεταξυ..γινεται τα 204 κυβικα να μας κανουν 1515kw ??🤣

με 0,0469 με χρεωσαν..

@ekrepali ειχα στειλει και mail στη Δεδα για να μου πουνε με ποια ενδειξη εγινε η αλλαγη αλλα δυστυχως καμια απαντηση...

Επεξ/σία από energy52
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, έχω πάθει ένα σοκ. Είμαι ΗΡΩΝ ρεύμα και αέριο και το αέριο μου ήρθε παραφουσκωμένο. Για 10.148,27 kWh μου ήρθε 612,64 €. Ο τύπος της σύμβασης που είχα υπογράψει ήταν (Πφα+0.006)*0,55. Παρακαλώ έχει κάποιος γνώσεις να μου πει αν έχουν βγάλει λάθος τιμές; 

Και αν είναι να φύγω να πάω σε ΔΕΗ σταθερό αέριο και ρεύμα;

Επεξ/σία από tbaklatzis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dumakos είπε

Εγώ πάλι πήγα στο benefit από ζενίθ στις 8 Ιανουαρίου και ακόμα δεν έχει έρθει λογαριασμός,και χωρίς αυτόν δεν μπορώ να κάνω εγγραφή στο mydei για να πάρω δώρο το ant1+.

Τι να κάνω?

οπα τι εχασα εδω ? Ant1+ ? δωσε λεπτομεριες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tbaklatzis είπε

Καλησπέρα παιδιά, έχω πάθει ένα σοκ. Είμαι ΗΡΩΝ ρεύμα και αέριο και το αέριο μου ήρθε παραφουσκωμένο. Για 10.148,27 kWh μου ήρθε 612,64 €. Ο τύπος της σύμβασης που είχα υπογράψει ήταν (Πφα+0.006)*0,55. Παρακαλώ έχει κάποιος γνώσεις να μου πει αν έχουν βγάλει λάθος τιμές; 

Και αν είναι να φύγω να πάω σε ΔΕΗ σταθερό αέριο και ρεύμα;

Μια χαρα σε χρεωσαν αν τα νουμερα που παραθετεις ειναι σωστα! 10148 kwh μας κανουν 874 κυβικα πόσο περιμενες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...