Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 ώρες πριν, t54g05 είπε

Καλημέρα. Για τουριστικό αέριο, που πάμε μετά από ΔΕΗ; έχω ρεύμα ελπεντισον και  βλέπω ότι αν πάω στο double, μου δίνει 100 ευρώ τμηματικα σε 24 μήνες το οποίο δεν με συμφέρει 

Δυστυχώς σταμάτησε την προπληρωμένη , @doomnx παίζει για το smart (όχι το σταθερό) κάνα δώρο ?

Αλλιως Ηρων max ,αλλά λογαριασμό θα δεις μετά από κάνα δίμηνο 

Και εγώ είμαι σε φάση να την κάνω από εβδομάδα για μια γρήγορη στη ΔΕΗ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

38 λεπτά πριν, korakios είπε

Δυστυχώς σταμάτησε την προπληρωμένη , @doomnx παίζει για το smart (όχι το σταθερό) κάνα δώρο ?

Τα 50 € στα 2 χρόνια 🤐

48 λεπτά πριν, korakios είπε

Αλλιως Ηρων max ,αλλά λογαριασμό θα δεις μετά από κάνα δίμηνο 

Και εγώ είμαι σε φάση να την κάνω από εβδομάδα για μια γρήγορη στη ΔΕΗ 

Τα 100 τα σπαστά μου είπαν + 35 του Φεβρουαρίου. Επειδή είναι φοιτητικό το σπίτι σκέφτομαι ίσως να πάω Ηρωνα που έχει και μηδενικό πάγιο το καλοκαίρι που θα είναι κλειστό. Ή πάω ένα μήνα ελπε για τα 39 και μετά Ηρωνα να βγάλουμε το καλοκαίρι. 

• Like 1

5 λεπτά πριν, t54g05 είπε

Τα 100 τα σπαστά μου είπαν + 35 του Φεβρουαρίου.

Τα σπαστά τα αγνοούμε , τα 35€ λίγα μου φαίνονται με τόσα που έχω πάρει από ρεύμα 😁

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Κι αυτοί και η Ζενίθ στο Τ2 και άλλοι πάροχοι σε διάφορα προγράμματα, χρεώνουν όσο να'ναι χωρίς να ανακοινώνουν ξεκάθαρα το περιθώριο κέρδους. Κι η ΡΑΕ σφυρίζει αδιάφορα.

Το μάρτιο θα'ναι ακόμα παρακάτω, κάτσε όπως είσαι.

Αν θες ανέβασε φώτο των χρεώσεων, να δούμε αν έσπασε αναλογικά η κατανάλωση ή αν τιμολόγησαν με καμπύλη βάσει ΡΑΕ. Επίσης πες αν έχεις έχεις αναλογικά μετρητή (καταμέτρηση κάθε δίμηνο) ή τηλεμέτρηση με μηνιαίες αποστολές ενδείξεων.

Αναλογικος ειναι ο μετρητης φιλε μου και ερχονται μετρανε καπου εκει ανα 2-3 μηνες νομιζω..Ειδα και απο αλλον συμφορουμιτη λογαριασμο και μαλλον ηταν λογικα επιπεδα οι τιμες.Το ttf που ειναι ομως σημερα 23.83 (το ειδα προηγουμενως) δεν θα επρεπε να μας βγαζει πιο φθηνες χρεωσεις?Επισης  σπαστα τα χρεωσαν μερικες kw τοσο αλλες τοσο και παει λεγοντας..

6 λεπτά πριν, marios3434 είπε

Επισης  σπαστα τα χρεωσαν μερικες kw τοσο αλλες τοσο και παει λεγοντας..

Εννοείται αλλά δεν ξέρουμε αν είναι αναλογικά βάσει ημερών ή βάσει της ΔΕΔΑ , έχουν κάνει ταρζανιές στο παρελθόν όποτε το νου σου 

7 λεπτά πριν, marios3434 είπε

Το ttf που ειναι ομως σημερα 23.83 (το ειδα προηγουμενως) δεν θα επρεπε να μας βγαζει πιο φθηνες χρεωσεις?

Ο μέσος όρος που θα κλείσει αυτός ο μήνας αφορά την τιμολόγηση του επόμενου 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, marios3434 είπε

Οκ κορακιε σε ευχαριστω και εσενα,επομενως αν δεν κυνηγαμε τουρισμο δεν αλλαζουμε απο gasbenefit σωστα?

Σε λάθος άτομο απευθύνθηκες , που να με πλήρωνες δε θα καθόμουν ΔΕΗ 😂 Απλά σκοπεύω να περνάω μέχρι να πάρω κάνα 500ρικο λόγω ηθικής βλάβης 😛

Κατα τα αλλά σαν τιμή είναι αρκετά ανταγωνιστικό πρόγραμμα 

Επεξ/σία από korakios

34 λεπτά πριν, t54g05 είπε

Τα 100 τα σπαστά μου είπαν + 35 του Φεβρουαρίου. Επειδή είναι φοιτητικό το σπίτι σκέφτομαι ίσως να πάω Ηρωνα που έχει και μηδενικό πάγιο το καλοκαίρι που θα είναι κλειστό. Ή πάω ένα μήνα ελπε για τα 39 και μετά Ηρωνα να βγάλουμε το καλοκαίρι. 

100 είναι αν έχεις και ρεύμα 

12 λεπτά πριν, korakios είπε

Σε λάθος άτομο απευθύνθηκες , που να με πλήρωνες δε θα καθόμουν ΔΕΗ 😂 Απλά σκοπεύω να περνάω μέχρι να πάρω κάνα 500ρικο λόγω ηθικής βλάβης 😛

Κατα τα αλλά σαν τιμή είναι αρκετά ανταγωνιστικό πρόγραμμα 

😄χαχααχαχ μην με μπριζωνεις να το αλλαξω τωρα και εγω 😜

22 minutes ago, marios3434 said:

😄χαχααχαχ μην με μπριζωνεις να το αλλαξω τωρα και εγω 😜

Eλιν και Ήρων max που έχουν ανταγωνιστικές τιμές έχουν βαρεσει διάλυση σε θέματα εξυπηρέτησης και έκδοσης λογαριασμών. 

Αν θες να πας ΗΡΩΝ για 50αρι με econtract τράβα, υπόψιν όμως ότι στο ρεύμα τα έκαναν μπαχαλο με τις χρεοπιατωσεις των έναντι και τα έφαγαν. Ακόμα και σε απευθείας τελικό δέντρα πίστωσαν σε κάποιο. Πολύ πιθανό δηλαδή να τρέχεις με αμφισβητήσεις. Εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα.

Elpedison  σταθερό με 0.055 για να πάρεις δώρο 170ευρω (?) πριν 2 μήνες ήταν καλή ιδέα αλλά όσο πέφτει το ttf, θα'ναι η μία η άλλη.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο. Το gas pass του Ήρων ενέχει ρίσκο να φουσκώσουν τιμές το χειμώνα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ekrepali είπε

Κι αυτοί και η Ζενίθ στο Τ2 και άλλοι πάροχοι σε διάφορα προγράμματα, χρεώνουν όσο να'ναι χωρίς να ανακοινώνουν ξεκάθαρα το περιθώριο κέρδους. Κι η ΡΑΕ σφυρίζει αδιάφορα.

Και όμως σε σύγκριση με την τιμή του Benefit Φεβρουαρίου, για τις 700khw που έκαψα βγαίνει η ΦΑ φθηνότερη έστω και για κάτι λεπτά λόγω του μηδενικού παγίου.Αυτά τα 5 ευρώ πάγιο της ΔΕΗ μου κάθονται κάπως ιδίως τους μήνες που ο λέβητας είναι κλειστός και μου έρχονται κάτι 35άρια.

Επεξ/σία από vagmouk

6 ώρες πριν, georgio.georgio είπε

Καλησπέρα και από εμένα. Δυστυχώς στον λογαριασμό μου που εκδόθηκε 14-2 δε περιλαμβάνεται κουπόνι -50 για την αλλαγή από control σε benefit, την οποία είχα κάνει στα τέλη Ιανουαρίου. Βέβαια, η περίοδος κατανάλωσης είναι μέχρι 18-1, πριν την αλλαγή δηλαδή και πάνω στον λογαριασμό γράφει gasControl. Υπάρχει άραγε περίπτωση να μου βάλουν το 50άρικο στον επόμενο; Δεν είμαι αισιόδοξος...

Χθες παρέλαβα λογαριασμό - 50 από σταθερό σε κυμαινόμενο για δεύτερη φορά φετος

6 ώρες πριν, georgio.georgio είπε

Καλησπέρα και από εμένα. Δυστυχώς στον λογαριασμό μου που εκδόθηκε 14-2 δε περιλαμβάνεται κουπόνι -50 για την αλλαγή από control σε benefit, την οποία είχα κάνει στα τέλη Ιανουαρίου. Βέβαια, η περίοδος κατανάλωσης είναι μέχρι 18-1, πριν την αλλαγή δηλαδή και πάνω στον λογαριασμό γράφει gasControl. Υπάρχει άραγε περίπτωση να μου βάλουν το 50άρικο στον επόμενο; Δεν είμαι αισιόδοξος...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...